lauantai 17. huhtikuuta 2010

Trashed, lost and strungout ...


Tulipa tuossa taas taannoin suhailtua ympäri Suomea erään ehdottoman lempi-bändini, Children of Bodomin perässä.
Reissusta jäi paljon ihania muistoja sekä seuraava vaatekappale:Ehei, se ei ole mikään kiertue-paita. Vaan itsensä Allun (Alexi Laiho, kitara ja laulu, jos joku idiootti ei tiennyt..) paita.
Pure love.

Se tuoksuu itseasiassa HYVÄLTÄ, mikä oli pienoinen yllätys itselleni ja koko muulle porukalle.
Se lojui neljä päivää laukussani muhien ja maanantaina se oli enää hieman kostea :D
Pelko rinnassa ei ollut mistään tyhjästä nyhjäisty, koska vuonna 2008 saimme Roopen (Latvala, kitaristi, taustalaulu, jos joku idiootti ei tiennyt..) paidan ja se oli LIKOMÄRKÄ. En ymmärrä vieläkään, kuka voi oikeasti hikoilla niin paljon. Montakohan kertaa me siitä oikeen puristettiin hikeä pois? Varmaan jotain viisi kertaa + Roope itsekin tupakalla sitä 'kuivatteli' laihoin tuloksin.


Kerrassaan kaunis kuvatus lähes meikittömän naamani kera.

Millä oli ties mitä kivoja (varmaan suurimman osan mielestä ihan älyvapaita..) juttuja keikoilla ja pojille, mm. joka keikalla tuli heitettyä rintsikat, oikein typerien juttuja tuli niihinkin kirjoitettua.
(Huom. Tää on tämmöinen pieni inside-läppä, että niissä on kaikkea tyhmää ja jos joku on joskus nähnyt niistä kuvia, niin ei, pojat ei suutu niistä teksteistä, kyllä ne ymmärtää. Ja jos joku on nyt vihannut niitä rintsikka-tyttöjä, jotka kerää vaan huomiota, niin joo, ne ollaan me. Suomi on vapaa maa ja jokainen saa tehdä mm. rintsikoillaan mitä haluaa. Jos asia vaivaa, se on ihan OMA vikasi :)))) Niin.)
Pojat sitten avasivat salaisen arkkunsa Vuokatissa ja totesivat "Kun tässä on kolmen päivän ajan ja, no vuosienkin, seurannut näiden touhua, ni johan sen huomaa, ettei oo ihan kaikki intiaanit kanootissa. Annetaas nyt kaikki aplodit rouville!" <3
Voi kuulkaas, odottakaa pojat vaan Ankkarockia ja Tsekin festareita...

Mutta niin, saatiin myös toinenkin Allun paita, ja sen onnellinen omistaja on ystäväni Laura :)
Lisää kiertueesta voi lukea toisen blogin puolelta, jahka jaksann päivitellä :'D

Palaillaan myöhemmin vielä muiden juttujen kera!

4 kommenttia:

 1. Itsekin on muutamat Bodomin keikat tullu koluttua, joskus vuonna käpy, mutta ei siellä silloin vain mitään rintsikka-tyttöjä näkynyt :-D

  VastaaPoista
 2. Heh, me aloitettiin se vissiin vuonna.. -08? :D
  Juu mäkin muistan ettei niit sillo -05 tai -06 kun näin ekan kerran, paljon rintsikoita lennelly, ainakaan Suomessa :D
  On kyllä tullu köyhdyttyä, mutta se on kiva ostella jotain ihan järkkyjä. Nyt lensi lavalle yhdet ihan järkyttävän isot! Tai ainakin kun omaan varustukseen vertaa, niin oli isot. Kyllä pojat tykkäs :'D

  VastaaPoista
 3. No ei ihme, viimeksi taisin olla bodomin keikalla 05 :P

  Mummorintsikoita lavalle vaan, uskon että jätkät tykkää ;)

  VastaaPoista
 4. Okei :)

  Joo, siltä näyttää että "isomummin" (kuten pojat itse asian ilmaisivat noista jättimäisistä :D) näyttää miellyttävän silmää ;)

  VastaaPoista

Scream for me!