lauantai 10. heinäkuuta 2010

You're so pretty in YOUR PAIN!

Huh huh, mitä hellettä!
Olen vajaan viikon myöhässä tämän postauksen suhteen ... mutta mitäs pienistä? :D
Kiva kun meidän netti ei ole toiminut viikkoon ja eilen se kyllä toimi mutta laiskuus voitti ja päädyin lukemaan blogeja. So sorry.

Mutta asiaan, eli tämäkin tyttö päätti Tuskailla viime vkl kun oli taas vuosittaisen Tuska Open Air-festivaalin aika. Pähkäilin asian kanssa viikon; menen joka päiväksi ulkopuolelle, enpäs mene ollenkaan, ehkä sitä vois mennä päiväksi? Päädyin sitten loppujen lopuksi lauantaina ulkopuolelle ja sunnuntaina SISÄÄN :D

Aloitetaan lauantaista kuitenkin!Naama näytti tällaiselta. Koska seuralaiseni Amanda tuli puoli tuntia mun jälkeen Stadiin, päätin käydä ehostautumassa Tennarin vessassa :D Sain tukkani TOSI pystyyn, vaikka näistä kuvista sitä ei huomaakkaan .. Olin tosi tyytyväinen! Käytin ihan normi metodejani enkä oikeen tiä mikä on ennen menny vikaan, koska tukka kesti koko illan eikä tarvinnu korjailla yhtään..

Äh, ärsyttävää kun osa tästä 'mustasta puolesta' on ruvennut vammaamaan. Siitä kohtaa, mihin viime kerralla värjättiin mustaa, on ruvennut haalistumaan - alta rupee kuultamaan punainen, ja se ensin tulee näkymään ruskeana. NICE ... or not.

Kun Amanda saapui, niin vaihdoin mOBSCENE-asun päälle ja sukkanauhat + stay-upit jalkaan. Ja sitten nokka kohti Kaisaniemeä!

Treffattiin kavereita ja jäätiinkin istuskelemaan johonkin nurmikko-pläntille siihen suihkulähteiden viereen. Sitten Mina tuli moikkaamaan ennen kuin läksi sisään rokkailemaan!


En ymmärrä missä ihmeen vänkyrä asennossa oikeen olen ... Ihana Mina.


Emppu tuli myös moikkaamaan! Iihana tyttö hänkin :)Ja seuralaiseni Amanda, oikein hyvin sensuroituneena :'D Osaan taas .. En ymmärrä miksi näytän noin psykolta ja miten Amanda heruttaakaan noin paljon, mutta WHO CARES!
Lauantain yksi parhaimmista hetkistä oli se kun Mystis bongasi meidät vessa-jonosta! Nainen oli aluksikin aivan upean näköisenä liikenteessä ja toisekseen älyttömän mukava :) Törkeästi sitten päätettiin Amandan kanssa lyöttäytyä hänen seuraansa ja oli kyllä hyvä päätös, kiitos mahtavasta illasta :)
Jotenkin siinä kävi sitten niin, että päätin jäädä vielä seuraavaksikin päiväksi ja ensin saatoin Amandan junalle jonka jälkeen itse lähdin etsimään ystäviäni Jonnaa ja Iraa, joiden luo pääsin (onneksi) yöksi. He olivat jossain Wanha Wäinö-nimisessä baarissa (tai jotain sinne päin) ja multa menikin TUNTI sen etsimiseen. Ööö what? :D

Kumminkin, selvittiin heille loppujen lopuksi oikein onnellisesti ja uni tuli samantien!
Sunnuntaina aamulla ei edes ollut huono olo paitsi sitten kun huomasin sukkahousuni + stau-upit ... Ne oli aika paljon pelkkää reikää, etenkin jalka-osat. Sen siitä saa kun juoksentelee ympäri ämpäri Kaisaniemeä ilman kenkiä :D Jalat oli kyllä sen verran kipeinä edellisestä päivästä kun tuli käveltyä suurin osa (ennen kuin kengät sai lähteä jaloista) + 10 cm korkkareilla, että päätin valita neljän kenkäparin (kyllä, hamstrasin YHDEKSI päiväksi NELJÄ kenkäparia ....) joukosta suosiolla maiharit :D

Taas kerran tytöt meni sisään aluellee ja minä menin jumittamaan Tennarin vessaan kunnes koodailin Mystiksen ja Minan kanssa. Loppujen lopuksi tapasin ensin Minan ja sitten Tuskan porteilla bongattii mukava äijä joka ei suostunut viemään mua sisään repussaan mutta myi lippunsa, JEE JEE. Mina sponssasi 30 eurolla ja sitten oltiinkin ihan ilo perseessä -> W.A.S.P. ja Warmen!
Turmion Kätilöitä ei enää keretty näkemään, joten mentiin moikkaan Mystistä sillä aikaa. Siellä oli joku jannu joka halusi ottaa meistä kuvia ja kun semmosen tilanteen saa ni jo minäkin innoissani tuputin kameraani, että tällä PITÄÄ ottaa kans :D Ja tämmöistä matskua mm. tuli :
 Ihania naisia :)


Sen jälkeen oli sitten nokka äkkiä kohti portteja ja ehdittiin just narikastakin pois kun W.A.S.P. aloitti! Jes! Porukkaa oli sen verta väljästi, että kun Reetta bongattiin yleisöstä ni kiemurreltiin sieltä melkein eturiviin! Me likes.

Tytöt W.A.S.P.in aikana ja heti tän jälkeen taiskin alkaa WILDCHILD! ÄÄÄ!
Hmm ja tässä alemmassa kuvassa, joka otettiin Wildchildin jälkeen, taisin olla seonnut pahemman kerran. Mutta kun se oli vaanniinparasbiisilivenäiihihihiii.

Sitten kiirehdettiin telttaan katsomaan Warmenia. Ihan eteen ei päästy mun kaverien luo mutta mä sitten biletin yksinäni (Mina ei jaksanu muuta ku istua xD) siinä pari riviä taaksepäin.

Sitten taiskin aloittaa Cannibal Corpse joka oli niiiiin täyttä kuraa että huh huh. Oon nähny bändin (valitettavasti) kerran aikaisemminkin, kun olivat maaliskuussa -09 lämppäämässä Children of Bodomia Jäähallissa ja silloin se oli vasta pettymys olikin eikä se kyllä parantanut siitä ollut. Paitsi että niillä oli jopa tausta-lakana TÄLLÄ kertaa jaksettu nostaa ylös! OMG!
Tällä kertaa ei jaksanu edes kuunnella puolella korvallakaan niitä väli-spiikkejä mutta jos ne oli samaa luokkaa kuin viimeksi "I'M GONNA RAPE YOUR MOM!" tai "IF U DON'T BUY OUR NEW CD, I'M GONNA RAPE YOUR MOM!" niin tuskin jäi mistään paitsi :D
Näytti sitä kyllä yllättävän moni olevan katsomassa, että ehkä joku siitä tykkää, ja nyt voisin lopettaa jo dissaamisen, vaikka siitä niin paljon tykkäänkin :D

Nileä katsottiin vähän aikaa ja sitten mentiin hengailemaan jonnekkiin muualle vaikka se olikin ihan ok. Voimat oli vähän kadoksissa lauantain takia, sen kyllä HUOMASI :D

Mun piti lähteä kotiin jo Warmenin jälkeen mutta olihan se nähtävä Megadeth.
Ja ai että petyin siihenkin, odotin sitä JOTAIN, mutta sainkin vain nylkyttävän Dave Mustainen :C
Varmasti osa syy, miksei se ollut niin vaikuttava oli oma väsymys, mutta kyllä se muutenkin oli valitettavan tylsää, buhuu :(

Mites teillä, kuka Tuskaili ja kuinka monella oli tuskaisa Tuska (håhå) ? :D

4 kommenttia:

 1. Voitko lisätä mut meseen ja sendiä kuvat? Ois ihanaa <3 Oli aivan mahtavaa rellestää Tuskassa. Ensi vuonna uusiksi!

  verinen_ruusu@sunpoint.net

  Ei sitten toimi mailiosoitteena.

  VastaaPoista
 2. Juu tottakai :) <3
  Ehdottomasti uusiksi! >;)

  VastaaPoista
 3. Oonpas vähän myöhässä lukemassa tätä Tuska juttua.. Mut huomasin tuossa omia Tuska kuvia selatessa, et ollaan näköjään satuttu samaan kuvaan jossain vaiheessa ulkopuolella. :D Ihan hauskaa vasta tässä vaiheessa tajuta!

  VastaaPoista
 4. Anniinaisesi ; Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)
  Mitä?! Oikeasti?! Eikä, vähän hauska sattuma :D

  VastaaPoista

Scream for me!