torstai 9. tammikuuta 2014

" I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. The dark fire will not avail you, flame of Udûn. Go back to the Shadow! "

Viimeiset synkät ajat ovat tehneet tehtävänsä ja istuttaneet murheen kryyniä oikein olan takaa ... tavalliseen tapaan olen yleensä ostanut itselleni parikin joululahjaa, tänä vuonna olikin mahdollisuus ostaa vain yksi. No voi yhyy ja kyynel! Huomaa toki sarkasmi.

Saatan kuulostaa itsekeskeiseltä bitchiltä, ja sitä jossain määrin olenkin, mutta tuntuu paljon spesiaalimmalta ostaa itselleen ns. tiettyinä aikoina jotain kuin koko ajan muuten. Tai sitten olen vain katkera paska tai muuten vaan idiootti koska ei ole varaa ostaa koko ajan jotain, eikä edes kiinnosta ostaa.
Silloin menee maku koko hommasta. Silloin katoaa sen spesiaalin merkitys, se upea tunne kun saat vihdoin ja viimein käsiisi jotain mitä olet kauan himoinnut ... ainakin minun mielestäni. Mutta minä olenkin vähän outo. Tykkään ostella itselleni erikoisia, kalliita ja paljon/kauan himottuja asioita. Tai no ... en voi sille mitään että mulla on kallis maku :D
Ei sen välttämättä tarvitse juuri joulu olla, onhan niitä merkkipäiviä muitakin tai semmoisen vaikka itse keksiä. Laittaa esimerkiksi jonkun tavoitteen itselleen ja kun siihen pääsee - palkitsee itsensä.
Mielestäni ihmisten ei pitäisi häpeillä niin paljon jos ostaa itselleen lahjoja, etenkin jouluna, koska useimmiten sitä itse tietää parhaiten mitä haluaa ja tarvitsee. Tosin, en kyllä ymmärrä itse niitäkään jotka ostavat koko ajan jotain ... mua on ainakin alkanut ahdistaa tämä tavara-paljous tosi paljon. En tee puolillakaan näistä tavaroista mitään, mutta silti mulla on ne, eikä sadoilla tuhansilla ihmisillä ole mitään varaa edes unelmoida omistavana jotain omaa niin paljon kuin mulla on. Karua. Pistää miettimään ...
Ja tähän peräänhän on hyvä todeta hehehe että aion pitää shoppailun minimissä tästä eteenpäin, ostaa asioita joilla oikeasti luulen olevan käyttöä ja joiden näen olevan osa mua vielä vuosienkin päästä. Minä aion myös lahjoa itseäni jokaisen pudotetun viiden kilon jälkeen, koska se pitää motivaation yllä sekä tunnen että olen ainakin ne kovalla työllä ansainnut.

No joo, se siitä paasauksesta :D Aina on vähän pakko avautua.
Mulla on pitkä lista niistä vaatteista, mitä aion Black Milkin Middle Earth-mallistosta hankkia ja sainkin uuden vauvan perheeseen hankittua! Ssssssssssssssuper onnellinen olen. Jos jollekulle on jostain hyvin epämäääräisestä syystä jäänyt epäselväksi että olen LOTR-fani pään haivenista jalkapohjaan asti, niin juu, nämä on ihan ehdottomasti sillä must haves-listalla elämässäni. Voin vanhana mummelina mennä biitsille coolina Legolas-uikkarissa, ja miettiä kuinka upean elämän olisin voinut sen rakkaan suippokorvan kanssa jakaa jos Keski-Maa olisi oikeasti olemassa ...
Koska missasin helvetin cyber salen ollessani Lontoossa, joudun metsästämään varmaan puolia listalla olevista osista jostain netin syövereistä ... mokomatkin menivät limitedeiksi ja ylläri sinänsä, myytiin loppuun. Ja kun museum release julkaistiin tuossa 7.pv niin ei tietenkään ollut rahaa ostaa mitään näistä ... yhyy, maailman suurimpia ongelmia todellakin :D No mutta, hitaasti ja varmasti kohti täydellistä kokoelmaa.

Nämä You Shall Not Pass-leggingsit ostin toiselta sharkielta, eli ovat second handia, Australiasta asti ja tulivat muitta mutkitta perille. Myyjä oli super ihana ja kaupan käynti oikein miellyttävää. Leggarit myös vastasivat kuvausta ja ovat kuin uudet. Niiin upeat!

Sori, en jaksanut alkaa sen kummempaa asua noiden ympärille kehittää vaan vetäsin ne vain jalkaan ja otin muutaman kuvan. Ne on vain niin upeat !!! Damn, on siinä naisella reisiä ...
Täyttä rakkautta, sitä voisin vannoa 57 tuhatta kertaa Black Milkiä ja LOTReja kohtaan. Amen. My precioussss!


Translation ;

Merry Xmas fro myself to miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
You Shall Not Pass leggings from Black Milk. Pure love, my precioussssss!

2 kommenttia:

  1. I love those leggings! They're fantastic!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! :) I love them too. Can't wait to get more of this collection!

      Poista

Scream for me!