perjantai 19. joulukuuta 2014

So here we are, make your move. We're going mad, I'll help our groove

En ole muistaakseni vielä näitä ostoksia blogissa esitellyt, en ole ihan 100% varma ... jos olenkin niin kertaus on opintojen äiti, vai miten se meni! :D


Nämä aitonahkaiset biker-bootsit löytyivät Spirit Storen loppuunmyynti-aleista. Ostin samalla myös biker malliset kumisaappaat, ovat tosi hienot ja mukavat jalassa. Näissä on takana vetoketju, en ole varma saako sillä oikeasti kavennettua varren leveyttä ... en ole kokeillut, koska näitä tukkipohkeita varten sellaista ei todellakaan tarvitse tehdä! :D


Ahh koppalakkeja. Nyt mulla tuli hirveä flashback että olisin kirjoittanut tästä jo aiemmin ... ainakin se oli mun Deathstars-keikan asussa. No mutta! Second handina ostettu koppalakki, ja jos joku ei vielä tiennyt, niin minä rakastan koppalakkeja. Melkein yhtä paljon kuin Orlando Bloomia, eli aika paljon. ;)
Nyt on etsinnässä lisää koppalakkeja koska tarvitsen sellaisen Rob Zombien tuleville keikoille ... värillä ei niin väliä, koska aion pistää koko hatun uuteen uskoon. :D Eli jos sinulla pyörii ylimääräisenä nurkissa tai komeroissa koppalakkeja, ota yhteyttä!


Mikäs se siinä!! Minun tyylini kulmakivi, suoraan sanoen symboli. Mulla on näitä Queen of Darknessin punaisia leoparditoppeja nyt kolme kappaletta, hups. Mutta kun ne on vain täydellisiä! Jos ja kun tulee taas vastaan omassa koossa niin kyllä visa vinkuu ja vikisee. :D
Luuranko-pussukka on varsin näpsäkkä tapaus, ja toi käsi vielä loistaa pimeässä! How cool iz that? Sinne mahtuu meikkejä tai esimerkiksi kamera ... että ei mikään liian pieni lainkaan. Tykkään.
Molemmat second handia.


Loppuun vielä itsekkäästi oma naamani koska minusta on tullut gootti! Noita! Ainakin olen muodin huipulla koska musta huulipuna!
Olin menossa lokakuun lopussa Tavastialle katsomaan bratwursti tuttujani eli Lord of the Lostia ja kampasin naaman gootiksi. Pakko sanoa että näytin tosi oudolta mutta jollain kierolla tavalla toi oli kivan badass. Ainakaan se ei ole pitkin poskia yms. muuta hirveää mitä kultaisina teini-vuosina. :D Juurikasvukin mätsää huulipunaan.

Näiden lisäksi olen shoppaillut vain Black Milkiä ... ja Jeffrey Cambpelliä. Pakko pistää taas säästö-talkoot pystyyn tai en pääse koskaan takaisin Uuteen-Seelantiin!


Translation ;

Some of my new shoppings ... "new" hehe.
Boots are from Spirit Store, -50% sale. Hat is second hand, I love these kind of hats!! Trying to find another hat like this and show spikes/cuts/etc. to it so it fit for my outfit what I am going to do for Rob Zombie gigs.
Haha yeah ... again I bought that Queen of Darkness top! I just love those, nothing is more perfect than red leopard print. Seriously! It's my favorite top ever, now I have three of them. :D That and skeleton hand-bag are both second hand too.

The final photo is about me being a goth! I did this gothic face for Lord of the Lost gig ... the lipstick looked so weird on me but at the same time I kind a like it. My inner goth loved it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!