keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Ten thousand voices fill my broken lungs but through the white wave, I still hear it call

Menin Entwinen keikalle "vappua" juhlimaan 29.4. ( josta lisää myöhemmin! ), päivällä tosin käytiin äidin ja Mirvan kanssa kirppareilla Orimattilassa ( no okei, vain yhdessä ) ja Lahdessa. :)
Lahdessa on Launeella, siinä Prisman ja Citymarketin välissä, kunnon kirppis-ryhmittymä jossa kannattaa ehdottomasti poiketa. Siinä on ainakin neljä tai viisi kirpparia! Kannattaa googlata Lahti Laune, jos ei tiedä paikkaa. Rautatieasemalta ei ole siihen ihan hullun pitkä matka, varmaan kävelee joku 15-20 minuuttia about.
Lanttila on sitten vähän kauempana keskustasta, sinnekin varmaan jollain paikallisbussilla pääsee ( me liikuttiin siis omalla autolla ). Sitäkin voin suositella, iso kirppari ja usein sieltä löytää jotain!


Tässä mun koko läjä!
Käytiin ensin Orimattilassa, josta tarttui kirjoja, valkoinen crop toppi sekä kehys mukaan. Bootsit ja Dracula-kirja on Kirkkikseltä ( yksi Launeella olevista kirppareista ) ja loput Lanttilasta.
Orimattilaan meni 13,00 €, Kirkkikselle 21,50 € ja Lanttilaan 12,50 €.
Orimattilasta ( en muista sen kirpparin nimeä, haha ) ostin : kaikki Patricia Cornwell kirjat joilla oli hintaa 1-1,50 € / kpl,  Sleepy Hollow-elokuvan DVD:n 1 €, mustan kehyksen joka taisi olla 1 € ja MEOW-crop topin joka oli 2 €. Jotain sellasta, 13 € siitä kuitenkin lopulta tuli haha!
Kirkkikseltä : Dracula-kirjan 1,50 € sekä bootsit 20 € ( kalliit, mutta ei niitä sinne raaskinut jättää heh ).
Lanttilasta : kaksi kirjaa joista toinen oli 5 € ( toisen hintaa en muista ), mustan huivin 2 €, punaisen ihanan ison ja pitkän huivin 2 € sekä mustan jakun 2 €.
Yhteensä meni siis 47 €. Aika paljon, mutta saihan sillä paljon tavaraakin. :)


Arvoin näiden bootsien kohdalla vaikka kuinka kauan. 20 € on kirppari-tuotteesta ihan liikaa, mutta sitten taas 41-kokoisia bootseja ei kovin usein löydy eikä varsinkaan tässä kunnossa. Ajattelin siis olla yolo ja ostaa ne.
Bootsit ovat hyvässä kunnossa, aitoa nahkaa ja merkki näyttäisi olevan Tacco ( tai jotain sinnepäin ). Nopealla googlauksella ei löytynyt mitään kovin ihmeellistä, mutta ei ne mitkään H&M lumput ainakaan ole. Jee!


Oon ihan hurahtanut näihin Patricia Cornwellin kirjoihin, jotka kertovat poliisiylilääkäristä ja kuolinsyyntutkija Kay Scarpettasta. Niiiiiiiin hyviä! Mielenkiintoinen juoni ja aihe, sopivasti ällöttäviä ja pelottavia juttuja sekä ripaus huumoria. Tätä ennen olen jo kirppareilta hamstrannut kuusi muuta kirjaa, nyt nämä.
Ihanaa kun on luettavaa, ei taas tarvitse hetkeen aikaan koluta kirppareita. :D Ainut että mun kirjahyllystä alkaa tila loppua!
Oi niitä aikoja kun kirjahyllyssä oli viidestä hyllystä yhdessä kirjoja ja loput kenkiä, nyt on enää yhdessä kenkiä mutta nekin joutaisi jorpakkoon koska kirjat pitäisi mahtua tilalle hehe.


Tässä sitten muita löytöjä, eli Sleepy Hollow-elokuva ( kannattaa muuten aina second handina myynnissä olevat levyt tarkistaa, ettei niissä ole naarmuja tms. mun mielestä siinä ei ole mitään noloa, että noita pakkauksia availee, koska kuka nyt naarmuisen levyn ostaisi? koska niitä, jotka naarmuisia levyjä laittaa myyntiin, ikävä kyllä on. ) ja Dracula-kirja. Olen aina tykännyt Narniasta, joten tuollainen Narnia-kirja lähti myös mukaan sekä Tolkienin Keskeneräisten Tarujen Kirja pokkarina. :P


Alko vähän väsy tulla loppupäivästä ja aika vastaan, joten ihan kaikkia kirppareita ei ehditty koluta Launeella läpi mutta ensi kerralla aion kääntää jokaisen kiven niissäkin. ;)

Mun pitäisi olla jo nukkumassa aikoja sitten, käääääk, mutta toivotetaan tähän loppuun vielä Star Wars päivää eli MAY THE FOURTH BE WITH YOU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!