tiistai 9. helmikuuta 2010

We tought came heart, but never did right form the start - Just listen to the noises ...

Heips!

Sinällään hassua, että vaikka olen raskaamman musiikin ystävä, niin ensimmäisten postauksieni otsikot ovat olleet pop-esiintyjien biisien sanoja :D No mutta, ainakin nytten on ihan ehdan rock-bändin lyriikkaa ;)

Nyt vähän enemmän viikonlopusta :)
Eli tosiaankin, sunnuntaina, aikaisin aamusta, lähdimme Jalasjärvelle. Pitkästä aikaa sinne moikkaamaan sukulaisia. Oli ihan huippu kivaa ja mukava nähdä kaikkia, vähään aikaan kun ei ole ehtinyt siellä käydä :/
Päivän asuista en viitsinyt ottaa kuvia, koska olin todella laiska: t-paita, iso Ginan huppari, sukkahousut, villasut ja Antti Asplundin cross. Aina ei vaan jaksa pukeutua :D

Rakkaan serkkuni kanssa vaihdettiin vasta joululahjat tosiaan MAANANTAINA, eihän me olla tässä kuin vähän myöhässä :D

Serkun paketista paljastui seuraavaa:Ihan mahtava lahja! Eli pyyheliina naaman pesua varten ja ...... meikkejä! Aivan ihania värejä :P Meikki-paletti on ihan munlainen, punaista kiiltonahkaa ja merkkinä Oriflame.

Sitten, maannataina (oli tosiaan pika-visiitti) heitettiin serkku Tampereelle, käytiin vielä syömässä ennen sitä Pakkahuoneen lähellä sijaitsevassa La Tooressa, kannattaa käydä siellä, kun on Tampereella! Ihan parasta ruokaa ja hinnatkin kohdillaan.
Aikamme Hervannassa pyörimisen jälkeen löydettiin äitin kanssa oikealle tielle, eli motarille (joo, meillä ei aina tuo suuntavaisto oikeen pelaa..) ja siitä sitten kohti Lempäälää - Ideaparkia!Mun tavoitteenani oli koluta erityisesti H&M:n ja Gina Tricotin loppu-alet, ja ehkäpä myös Dinskon..
Tosi kivoja vaatteita löyty kyllä myös Vero Modasta, Lindexistä, Vilasta, mutta budjetti oli erittäin minimaalinen, niin en jaksanu kovin paljoa normaali hintaisiin tuotteisiin käyttää aikaa.

H&M:stä meinasi tarttua mukaan kaksi paitaa, mutta ne jäivät sitten kuitenkin sinne. Ja bongasin ihan mahtavat punaiset korkkarit sieltä <3 Ehkäpä seuraavalla kerralla ;) Mutta aloitetaan vaikkapa Lindexin saaliista!

 

Tätä paitaa olin jo kauan katsellut, mutta omasta mielestäni sen normaali hinta oli aika ryöstyä, niin en ollut raaskinut ostaa. Nyt se oli -50%, ja hinnaksi jäi 9,95e. Tuo näyttää hyvältä erilaisten vöiden kanssa, joilla kurotaan lörtön mallinsa ansiosta kadonnut vyötärö :D

Ja sitten mukaan tarttui myös todella kivat korvikset:Itse en ollut törmännyt tämmöisiin missään Lindexissä, mutta kiinnitti huomioni, ja varsinkin kun olivat -50% kyltin alla! Hinnaksi näille jäi alennuksen jälkeen n. 3,00e.

Sitten haluan tässä esitellä myös yhden uusimmista laukuistani, Lindexin alesta (oi kyllä, jälleen kerran!) bongaamani tekonahka/niitti/hapsu-laukku, joka on yllättävän tilava, vaikka ehkä antaa ulkoisesti toisen kuvan.En tiedä miten ihmeessä hapsut on alkanut verkkokalvojani miellyttämään, mutta toimii - ainakin mun mielestä :P

Sitten juoksin päätä pahkaa Gina Tricotiin - suoraa ale-rekeille, ihan turha katsella normaali hintaisia tuotteita! Sovitin aika montaa juttua, kaikki ale-tuotteet oli siellä 4,90e !!!
Mutta loppujen lopuksi mukaan lähti tämmöinen lörttö neule-liivi, mustana tietenkin, kun olen niin värikäs ihminen.Tämä tosiaan kustansi 4,90e.
Ja sitten nämä ihanuudet, aijai! Nimittäin korkeavyötäröiset nahka-shortsit!Tiedän, ne on kammottavat tossa, mutta päällä hienot. Ja vielä kun tämä talven rasva-varasto lähtee luikimaan pois tästä vatsan seudulta, niin hyvä tulee :P
Sitten äiti osti mulle aivan jumalattoman kauniin vyön, tämäkin siis Gina Tricotista:Ihan M-A-H-T-A-V-A! Lisäksi seinille jäi pari laukkua epätoivoisesti huutamaan mun nimeä ja aion noutaa ne mahd pian kun saa rahaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!