sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Sovituskopissa

Olipas tällä viikolla hieman tylsää yks päivä, kun odottelin ihanaa serkkuani, että päätin mennä kauppoihin vähän sovittelemaan vaatteita.
Siis pelkästään sovittelemaan piti mennä, mutta kuinkas kävikään..

Tour koostui seuraavista kohteista: KappAhl, H&M ja Gina Tricot. Enjoy!

KappAhl

Sovituskoppiin tuli vähän raahattua kaikenlaista.


Tosiaan, KappAhlissa oli ALE-alkanut edellisenä päivänä, ja kun töistä kävelin kotiin tuona iltapäivänä, oli isoja kylttejä "ALE-HINNAT PUOLIKSI". WTF?!

Ensimmäisenä sovituksessa nahkaliivi.



Kokoa 40 ei ollut jäljellä, yllätys kun mun tuurista kyse, joten päädyin valitsemaan koot 38 ja 42. Ajattelin aloitaa pienemmästä ja kappas kummaa, sehän näytti ihan mukiin menevältä!


Liivi meni jopa kiinni, ja olin lievästi hämmästynyt - tiedän että ylävartaloni on tavallaan aika pieni, mutta on sekin tässä viimeisen vuoden aikana levahtanut ihan kiitettävästi, joten mitä ihmettä?
Koko 42 oli aivan, aivan liian iso. Koko 40 olisi varmaan ollut pituuden puolesta se kaikista sopivin, mutta mielestäni tuo 38 oli istuvuuden puolesta sen verta hyvä, että turha alkaa ostamaan yli isoa 42 kokoa ja pienentämään, vaikka melkein vasta valmistuneita ompelijoita tässä ollaan!

Seuraavaksi koitin samettista hametta, joka on muutamassa blogissakin viuhahdellut. Ja tuli taas kerran todettua että EI, tuon malliset hameet eivät kerta kaikkiaan sovellu mun vartalolle.


Tästä kropasta löytyy lantiota sen verran, että tuo kaunis laskeutuvuus ja lörpät taskut - jää oikein hienosti ns. ihoa myötäileväksi. Totally NO.

Sitten oli vuorossa nahka-hame, josta ei oikein ottanut selväää, että onko se korkeavyötäröinen vai normaalivyötäröinen?


Minä kuitenkin laitoin sen vyötärölle, ja se näytti ihan kivalta. Tosin, hameen takasaumassa oli joku ihme halkio, ja jos on tuota tarkoitus pitää vyötäröllä, on perseen vilkkuminen enemmän kuin lähellä. Mutta ainahan sen voi toki ommella kiinni..

Liikaa nahkaa, heh?


Kuvassa siis nahkaiset liivi ja hame.

Viimeisimpänä oli vuorossa tunikamainen toppi, jonka ajattelin ostaa äidilleni. Siinä oli kivan näköisiä 'niittejä' kaula-aukossa, ja päätin sovittaa, että tietää minkä koon sitten valita.


Mielestäni tuo ei imartele vartaloani oikein suuntaan eikä toiseen, vaan näyttää lähinnä kammottavalta säkiltä. Enkä halua äitinikään verhoutuvan säkkiin, joten en ostanut. Oishan siitä voinut vyön avulla jotain kiva saada... tuli kokeiltua, eikä oikein iskenyt. Ja miettiessäni äitini vartaloa niin ei iskenyt siihenkään :D

H&M

H&M:ssä ei sinänsä ollut mitään uutta ja kiinnostavaa, olihan siellä alennukset alkanut, mutta ei ikein napannut mikään muu kuin yksi mekko, ja sitten normaali hintaisista yksi mekko, jota olen jo hetken katsellut.. Btw, eräs nahka-jakku suuresti miellyttää, mutta sen toteuttaminen itsekään ei ole kovin vaikeaa, niin en oikein tiedä mitä tehdä.. heh.

Ensimmäisenä vuorossa ale-mekko, värinä musta (surprise, suprise..)


Tuli aivan ihanan kesäinen fiilis tuosta! Mekko oli aika joustavaa, ja sen takia L-koko oli kyllä turhankin iso. Siis oikeasti, wtf, miksi mun ylävartalo MUTTEI alavartalo jotenkin mystisesti vois laihtua?!?


Mun mielestä toi oli oikeastaan tosi kivan näköinen päällä, paitsi ehkä joidenkin muiden kuin paksujen mustien sukkahousujen ja New Rockien kanssa :'D

Sitten tämä normaali hintainen mekko. Rehellisesti sanottuna en tiedä mikä tuossa oikein viehättää. Luonnossa mekko on ihan kirkkaanpunainen ja hieman kiiltävää materiaalia.


(Juu, ei tuokaan taida oikein edukseen olla mustien sukkahousujen ja New Rockien kanssa, köh köh..)
Mutta tykkään helman pituudesta, hihoista, itseasiassa kaikesta tuossa. Tosin, jälleen kerran tuli huomattua, että joku on käynyt varastamassa mun rasva-varastoja koska tuo oli iso. Jopa lantiolta! Rinnoista kyllä sopiva :D wtf, oikeesti...


Ryppyisenä, väärien asusteiden + typerän ilmeen kera näyttää kyllä varsinaisen kamalalta tantalta, mutta jokin siinä edelleen viehättää ja kovasti.


Ja yksityiskohtia.. okei, vähän rinnan kohdalta kiristää! :D


Ja naamakerroin kera mekon. Tuo mekko kyllä olis niin kiva, etenkin kesällä! Ja sopis ihan töihinkin, sais siitä virallisemmankin.. Mutta mua tuskin otetaan mihinkään (ja milloinkaan) virallisiin töihin.. :D

Ajattelin ainakin tuon mustan mekon hankkia ehkä netti-kaupasta, mikäli siellä tuota olisi.. ja M-kokoisena.. murr jos sitä ei siellä enää ole >:(

Gina Tricot

Ginassa kävelin tapani mukaan suoraa vaan ale-laareille. Ainakaan Koskikeskuksen Ginassa en oikein jaksa ees muita katsella, koska a) en viitsi ja b) niihin ei ole varaa :'D
No, aluksi tuntui ettei siellä ole mitään, sitten haahuilin kuin päätön kana aikani tsekkaillen bikinejä ja päätin kiertää ale-laarit uudestaan. Ja mitä löysinkään ?!
Aivan upean jakun. Hihat (teko)nahkaa , samoin taskut, muuten perus mustaa kangasta. Perfecto. Mutta KOKO 36 ?!?
Päätin kuitenkin kokeilla onneani, koska hinta oli suorastaan naurettavan halpa. Joten kiikutin sen pikaisesti sovituskoppiin, koska en halunnut nolata itseäni kaikkien edessä - kokoa 40 oleva tyttö koittaa tunkea päällensä 36:n jakkua, hei pliis :'D

Kuinkas sitten kävikään?!


Se meni kuin menikin!! Eikä edes kiristänyt liiemmin! Varmaan suuri vääryys ostaa noin monta kokoa itseään pienempi, en sitten tiedä kuinka over size-jakusta on kyse, mutta tuossa oli jopa hihat, ja olkapäiden saumat oikeilla kohdilla! Ja kyllä, siellä oli varma 36:n koko lappu. Pohdin ja pohdin että ostaako vaiko ei ...


Aina ei voi voittaa, mutta näköjään joskus voi! Mi sou happy! Okei, pakkohan se on myöntää, nappi ei mene ihan rinnan alta kiinni (säälittävää), mutta töitä ollaan koko ajan tekemässä, että niin käy :'D

-

Ja sitten päivän asu:

(H&Mn pukukopissa pystyy edustamaan näinkin pitkä ihminen jos ja kun keksii oikeat asennot..)

Takki - Seppälä, Reflex (muuten, kevät-takki nro 3.. ;) Sekin jatko-postaus ON tulossa!)
T-paita - Gina Tricot
Hame - Mango Jeans
Sukkahousut - ???
Kengät - New Rock
Ja päässä oli H&M:n pipo.

Ja kuten kuvasta näkee, varsin mielipuolisia hetkiäkin koettiin...

Kaikki tämä siis tapahtui keskiviikkona. Pyörittiin hieman kaupungilla serkkuni kanssa, käytiin syömässä Hesessä (ÄÄÄ) ja sitten sain mestari-idean - koska korkattiin terassi-kausi vissiin maanantaina tai tiistaina, ni eikös sitä nyt vois yksille mennä? Siitä sitten nokka kohti Amadeusta. Ja siellä selvis, että samana iltana onkin keikka. Ehkä elämäni ensimmäinen keikka, kun oikeasti vahingossa päädyin keikalle :'D
Äkkiä soittoa Empulle ja johan sekin nainen ehti just ja just ennen keikan alkua paikalle. Esiintymässä siellä oli Ravín and the Deceivers, josta minä tykkäsin ja paljon ;) Soittivat muuten Lady Gagan Pokerfacenkin! Hahah, toimi, akustisesti ja mieslaululla ;)
Amadeuksesta meidät saatiin jotenkin kummasti taivuteltua Jack the Roosteriin katsomaan bändi-kilpailua, jossa soitti pari tuttujen bändiä. Kaksi keikkaa yhdessä illassa - ei paha.
Ja sieltä vielä jatkettiin Infernoon. Huh heijaa, oli tapahtuma rikasta, 'voitettiin' drinkki-lippuja ja mun silmille siellä ainakin oli jotain todella kivaa illan aikana ;)

Mutta sitten postauksen pääaiheisiin:
a) Kuka arvaa mitä lähti mukaan? ;)
b) mitä piditte juttu-ideasta?

Huomenna (tänään) sitten NE mitkä lähtivät mukaan sekä muutama super-löytö parin viikon ajalta.
Nyt nukkumaan, kaikille kivoja painajaisia!
Pus pus!

9 kommenttia:

  1. Mullakin sua! <3 Tuu pian sieltä takas :`(

    VastaaPoista
  2. Tuo punainen mekko ainakin sopii sinulle, että jos et ostanut, niin olisi ehkä pitänyt ;) Tuo musta henkkamaukan raitamekko on myös kiva, olen tuollaista itsellenikin salaa pälyillyt.

    VastaaPoista
  3. Oon huomannu että gina tricotista lähtee mukaan yleensä normaalia pienempi koko kuin mitä tulee käytettyä! Yleensä mulla on m-koon paitoja ni siellä xs-huppariki oli sopiva, jollei jopa liian iso! :O

    VastaaPoista
  4. Suski: Kiitos :) Täytyis juu käydä nappasee jostain... Tuota raitamekkoa oli ainakin netti-kaupassakin ja se tais olla 9 €.. ;)

    Nani: Joo, nyt kun sanoit asiasta, niin on kyllä muuten totta! Mäkin ostin joku aika sitten semmoisen raitahupparinb alesta ja toi M-kokokin on iso -__-

    VastaaPoista
  5. vitun siisti rotsi... ja vielä seppälästä. kumpa löytäs kirppikseltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä voi vielä löytää. Itsekkin löysin juuri mustan version FB:n Goottikirppikseltä :)
      Malli on tosiaan pari vuotta vanha, Seppälän Reflex-mallistoa ja siinä on mustavalkoinen, ruudullinen vuori. Onnea etsintään!

      Poista
  6. Tuleeks jalat helposti hikisiks noissa New Rock kengissä, jos käytät paksuja sukkiksia? Makeita asuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ... ehkä normaalia vähän enemmän koska ovat kuitenkin aitoa nahkaa. Kiitos :)

      Poista

Scream for me!