perjantai 14. toukokuuta 2010

Viikon parhaat (vko 19)

Viikon paras päivä : Torstai. Ehdottomasti! Elikkäs oltiin eilen katsomassa mun ehdotonta lemppari-bändiä Profane Omenia! (Jota lämppäs Dauntless, toimii, kuunnelkaa sitäkin!) Piiiitkästä aikaa sain raahattua itseni keikalle ja oli TODELLAKIN sen arvoista! Suosittelen ... tai no pikemminkin KÄSKEN kaikkia kuuntelemaan kyseistä yhtyettä - it's just kick ass! :)
En muista monesko kymmenes keikka se multa oli PO:lta, mutta ikinä ei tule semmoista tunnetta että "blaah". Ja sehän on vaan hyvä juttu! Ja varsinkin kun kuulee omia, vähän harvemmin soitettuja lemppari-biisejä ... Pit of my Thoughts - the best ever.
Viikon huonoin päivä : No melkee jokainen.. Koska olen kipeä. Joku ihme ihottuma, kurkku kipeenä ja allergiaa pukkaa. Ei oo helppoo elämä, ei :(

Viikon paras hetki : Kun soitettiin Pit of my Thoughts. Äää, se on niin paras!

Viikon huonoin hetki : Tajusin että harjottelu loppuu viikon päästä :(

Viikon paras ostos : Lippu PO:n keikalle! (Kovin yksipuolisia vastauksia, hupsista.. )
Viikon paras biisi :

Ajaijaijai !!! Kuunnelkaa, tai syön päänne :D Lupaan, että ETTE pety.
 
Viikon paras random : "Aikas rouheet kledjut!"


Viikon lyriikka : "I don't care if your world is ending today / Because I wasn't invited to it anyway / You said I tasted famous, so I drew you a heart / But now I'm not an artist I'm a fucking work of art / I got an F and a C and I got a K too / And the only thing that's missing is a bitch like you // You wanted perfect / You got your perfect / Now I'm too perfect for someone like you / I was a dandy in your ghetto with a snow white smile / But you'll ever be as perfect whatever you do .. "
Marilyn Manson - (s)AINT

p.s. Suututtaa. En voi pistää mitään 'uutta' postausta kumpaankaan blogiin, koska mun kannettavasta on loppunut virta. Ja minä järjen jättiläisenä unohdin sen virtapiuhan Treelle! Mutta en alistu - palataan sitten menneeseen. So, olkaahan koneen ääressä!

p.p.s. MÄ LÄHDEN WACKENIIN !!!!!!!!!! ÄÄÄÄ. ALICE COOPER, MÖTLEY CRÜE, LORD OF THE LOST YMS !!!! Simba ON happy :)

p.p.p.s. Ja tänään kaikki kannustaa Jellonat voittoon Valko-Venäjästä, klo: 21:00, MM-lätkää siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!