maanantai 31. tammikuuta 2011

This is my show, my only fantasy

Toinen pari uunista ulos.
Olen tässä tietämättömänä etsiskellyt tovin jos toisenkin, mutta kyseessä ovat kuitenkin Pleaserit, ja mallina on minusta Adore-jotain :D
Oon näitä katsellut vaikka kuinka kauan! Tosin myönnetään, että matalammalla korolla. No, ei se ole niin justiinsa ... Pääasia, että Simba saa solkia.Niin kuin aiemmista kuvista huomaa, nämä eivät ole 'saappaat', remien välit on avoimia. Mutta en halua että varret taittuvat, niin laitoin niihin tuollaiset ... epämääräiset proteesin näköiset jutut, jotka pitävät varren muodossaan ^^
Ja niin kuin näkyy, platformia ja korkoa löytyy, oisko noin 17,5cm korkoa ja 7cm platoa? Jos en nyt ihan väärin muista ... No kuitenkin sen 15 sentin korkeammalla puolella.
Remmit tukevat jalkaa (ja erityisesti nilkkaa) hyvin -> kävely ei ole mitään hirmu vaikeaa, mutta myönnetään, että sitä on jonkun verran harjoiteltava :D (hitusen vaikeampaa kuin joillain tapeilla, kun oma varsi on ilman koron korkoa melkein 180cm. Ja kyllä, koen tarvitsevani melkein 20cm korot. Suck that bitches, maailma on valintoja täynnä ;D )

2 kommenttia:

  1. Uijui, oon himoinnu noita samoja popoja itsellenikin! Ei vaan henno tuhlata suuria summia kenkiin, joita tulisi luultavasti käytettyä vain kuvaustilanteessa :'D Mutta jos yhtä edullisena tulisivat vastaan niin sitten ehkä ;)

    Ja pointsit sulle kun käytät korkoja pituudesta huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Vampiric : Oooo sinäkin ;) Niin, miksei, muakin on kyllä noiden hinta kirpaissut aikaisemmin! Tahtovat olla mokomat niin kallita..

    Kiitos! Jokaisella naisella on oikeus pitää korkkareita! Sitä 2 metristä miestä odotellessa :'D

    VastaaPoista

Scream for me!