sunnuntai 27. marraskuuta 2011

I know I said my heart beats for you. I was lying girl, it beats for two.

Zing zing zong!

Mua ottaa päähän. Oma laiskamatoisuus, idiootit ihmiset, muuttaminen ja ehkä eniten - toimimaton netti.
Tästä päästänkin omaan laiskamatoisuuteen koska en ole viitsinyt etsiä sitä piuhaa paikasta X joka mahdollisesti poistaisi ongelman toimimaton netti. Tästä päästäänkiin idiootteihin ihmisiin ja muuttamiseen eli tosiaan eilen vietin lähes koko päivän muuttaen Espoosta Espooseen, haha!
Opiskelija-kämpissä on aina se "hieno" puoli että et tiedä kämppiksestäsi sen enempää ja jos ei synkkaa niin sitten on kovat olot tiedossa. Mulla oli ehkä maailman kaikkeuden hirvein kämppis mitä maa voi päällänsä kantaa ja nyt pääsin vihdoin ja viimein siitäkin vitun kusipäästä eroon. Kyllä!!! Jos luet tätä niin terveisiä vaan että olet saatana vitun sankopää perkele! Näin kauniisti sanottuna. Ei tule ikävä ;)

Nyt siis muutin toiseen opiskelija-asuntoon ja ainakin alku fiilis on enemmän kuin hyvä. Tosin ... mun huoneessa on valloillaan hallittu kaaos ...
En malta odottaa että pääsen sisustamaan ja laittamaan kaikkien söpöjen poitzujen kuvia seinille yms. :P

Monet varmasti tietävätkin että Backstreet on avannut uuden liikkeen samalle kadulle jossa Tavastia on, melkein vieressä eli todella helppo löytää!
Forumin liike on vielä vuoden loppuun asti auki johon aionkin tuhlata kaikki olemattomat veronpalautukseni, hah hah haa, sekä uuteen liikkeeseen mulla on Citydealin kautta ostettu 60 euron arvoinen lahjakortti. Pientä piristystä harmaan arjen keskellä.
Poikkesin joku aika sitten Forumin liikkeessä josta mun ei pitänyt ostaa mitään mutta toisin kävi :(Iron Fistin paita. Olikohan tämä n. 20€. Tästä voin syyttää sisäistä emoani, joka kiikutti sen kassalle, eli periaatteessahan syyllinen en ole minä koska kyse on sivu-persoonastani?Queen Of Darknessin hilebile-minari. Tämä oli jotain 20-25€.
Tästä voin syyttää taas vain ja ainoastaan itseäni. Mutta toisaalta, tätä on etsittykin jo kauan :P
Näitä on muuten uudessa myymälässä vielä jokunen alennuksessa, en tiedä onko Forumin puolella.

"Shake that ass for me, shake that ass for me, oh giiiiiirl!"

Semmoista. Tällä viikolla aion hoitaa ASIOITA eli toisin sanoen tämän netti-asian pois päiväjärjestyksestä. En jaksa enää! Oon enemmän nolife nyt kuin silloin kun vietän illat Facebookissa, haha!
Enkä malta oottaa viikonloppua enkä varsinkaan ensi viikkoa. WEDNESDAY FUCKIN' 13 !!!!!!!!!!
Tätä on mm. odotettu pieni ikuisuus. Kuulen enkeli-kuoron laulavan Hallelujaaaaaaaaaa!

Translation;
Some of the latest shoppings what I have made. Iron Fist's shirt ( 20€ ) and Queen Of Darkness-miniskirt ( 20-25€, don't remember the price. )
It's sunday but I still can't wait for the next weekend and specially the next week cause then it's FINALLY WEDNESDAY FUCKIN' 13's gig!!!
I can hear the angel-choir singing Hallelujaa. Very, very loud. Amen!

4 kommenttia:

 1. toi eka paita on ihan sika upeeeeeeeee

  VastaaPoista
 2. Tuo hame on kaikessa teineydessään ja överiydessään ihan mahtava!! Prkl täytyykö tässä Helsinkiin sen takia lähteä..... :D

  VastaaPoista
 3. Wednesday 13 <3 Kavin viime viikolla namistuksen keikalla (jossa oli myos Michaeln Monroe ja Crashdiet). Loistavaa keikkailua. Ja tuo hame on kahea!!!

  VastaaPoista
 4. Emma; Kiitti :)

  Feline; Se on juu kyllä aika teinix :D Onneks siitä saa asusteilla vähemmän teinixin haha!
  Voipi olla ;)

  Mrs Munster; W13 on paras! :)
  Olit varmaan Englannissa katsomassa? Munkin piti lähteä kun siellä oli Crashdïet myös mutta sitten tulikin toi HCSS-kiertue :( Onneksi nään edes Suomessa! Oli varmasti upeaa :)

  VastaaPoista

Scream for me!