tiistai 6. joulukuuta 2011

Lost in a dream, never fell asleep. Tastes so bitter, feels so sweet. I've come back to old remedies

Vähän kenkä-kuulumisia ja muitakin kuulumisia ... heh.

Vaikka ne kenkä-kuulumiset ensin!
Tilasin tuossa vähän aikaa sitten Nellyltä ( once again ... ) kenkiä. Tällä kertaa pelkkiä punaisia, näitä olin katsonut jo tovin ja niistä oli vähän väliä loppunut mun koko, tai ainakin silloin kun olin tilaamassa. Ois tietty voinut odottaa siihen että tulevat aleen mutta ei vaan pystynyt!

Tilasin siis nilkkurit ja peep toe-korkkarit.
Muistan ne hetket elävästi kun näin molemmat kengät ja ajattelin että siinäpä vasta mun näköisiä kenkiä :)

Nelly Shoes - Becky
47,50 € / Nelly.com

Beckyt ovat siis punaista tekonahkaa, joissa on niittejä kengän kärjessä sekä vetoketju ulkosivulla, jossa tehosteena tekonahka-hapsuja. Näissä on korkoa 14cm sekä platoa 3,5cm ja ovat ihan äly-hyvät jalkaan vaikka ei ehkä heti uskoisi :)
Oon aivan super-rakastunut näihin. Punainen on just eikä melkein täydellisen punainen ja nää on jokaisen rokki-mimmin must have-listalla hehe!

Näitä saa myös mustana, ja jos ne päätyvät aleen ja niitä on vielä omassa koossani niin aion kyllä tilata koska ovat niin räyhäkät sekä hyvät jalassa.

Nelly Shoes - Adora
46,50€ / Nelly.com

Adorat ovat taas malliltaan no, täydelliset!
Punaisen keinonahan sekä korossa olevan käärmeennahkajäljitelmän yhdistelmä on todella hekumallinen ... aijjjj että!
Näistä löytyy korkoa 12cm sekä platoa 2cm ja ovat myöskin todella hyvät jalkaan, melkein kuin ballerinoilla kävelisi heh. Adorat ovat myöskin norjalaisen bloggaajan, Carolina Bergin, suunnittelemat.

Näitä saa myös harmaina ja ne kyllä täytyy nappaista jos aleen päätyvät. Myös. Apuaa!

Päätin myös 2.12. tilata itselleni joululahjan. Koska mulla ei ole tällä hetkellä rahaa ostaa aitoja Sam Edelmannin kenkiä niin päädyin sitten tilaamaan Nellyn kopiot. Shame on me!
Sitten kun mulla on paljon rahaa niin aion ostaa tätä samaa niitti-mallia olevat AIDOT nilkkurit :P
Sitä paitsi ... näiden kenkien nimi on niin mahtava että ... se vei varmaan ekana mun sydämen. Näistä löytyy nyt paljon kokoja Nellystä, kannattaa tilata ennen kuin loppuu :)

Nelly Shoes - Forget Your Boyfriend
71,95 € / Nelly.com

Näissä on korkoa 14cm, platoa 3cm. Materiaalina tekonahkaa ja korossa ja kantapäässä niittejä ja koristekiviä.
Vähän jo valmiiksi pelottaa että miltä tuntuvat jaloissa mutta samapa se, kauneuden eteen pitää joskus kärsiä!
Hintaahan näillä on oikein mojovasti mutta kerrankos se lompakkoa kirpaisee. Nämä on vain ... suoraan päiväunistani :)

Eikä edes puhuta eräistä Iron Fistin Digi Skull-nilkkureista jotka eivät voi enempää multa näyttää. EN EHKÄ KESTÄ!!! Aion vältellä kaikkia mahdollisia puljuja jotka niitä kenkiä myyvät vaikka tiedänkin vielä joku kaunis päivä murtuvani ... toivon että ennen sitä päivää joku hottis-prinssi ostaa ne mulle :P

Ja tällee hirveän kulutus-juhlan jälkeen onkin helppo ripittäytyä! Hahaha!
Nimittäin uuden vuoden lupauksia ... tai no mulle ne eivät ole niinkään uuden vuoden lupauksia, vaan ihan pakollisia juttuja koska tulevaisuuden suunnitelmat alkaa hahmottua omassa pääkopassani tai no lähinnä se että miten näistä unelmista voisi totta tehdä :)
Sempä takia päätän laittaa itseni ruotuun, toisin sanoen säästää, koska jahka saan erään vempaimen ( anteeksi suht mielenkiintoinen sana-valinta! ) voin taas tienata! Kui siistiä. Koin jonkun epämääräisen valaistumisen eilen kun ajelin tänne vanhempien luo peräti 1,5 päivän ''loman'' ajaksi ... jotain hyötyä siis siitäkin!
En aio niitä suunnitelmia sen enempää valoittaa oikein kenellekkään, mutta sen voin sanoa että 2012 alkaa tapahtumaan. Jo riittää tämä paikallaan lyllertäminen! Perkele :D


Tähän loppuun vielä hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille, Suomi Finland perkele!
Kiitos heille joiden ansiosta saamme elää itsenäisessä Suomessa.
Se täytyy sanoa, että näin vahemmaksi tultuani en ole ymmärtänyt Linnan juhlia. Millä oikeudella vain tietty osa Suomen kansasta, toisin sanoen Suomen "kerma" saa juhlia Itsenäisyyspäivää Linnassa? Varsinkaan kaikki turhanpäiväiset kansanedustajat jotka eivät saa mitään aikaiseksi tai jotkut julkkikset. Esimerkiksi, mitä joku YleX:n juontaja tai vaikkapa Jenni Vartiainen tekevät Linnassa?
Joo, hyviä tyyppejä ja musaa joka uppoaa monille mutta mulle ei ihan aukene se että miten se susta tekee sen verta paremman ihmisen että pääset Linnaan juhlimaan. On suoranainen ihme ettei siellä ole Johanna Tukiaista mukana juhlimassa kun sekin on aika pinnalla nyt, otetaan siis samantien sekin!
Toivottavasti siellä on edes joku Suomen lätkä-maajoukkueesta. He sentään oikeasti tekivätkin jotain hienoa tänä vuonna ... huåh. Sisäinen emoni menee tästä pakkaamaan kamoja. <666

Translation;
Here's my latest shoe-shoppings from Nelly.com! I love that online-store, is one of the best online-shops ever!
Today is also Finland's Independence Day! Go Suomi Finland Perkele! 

3 kommenttia:

 1. aivaann herrrkkukenkiä! ittelleniki iski kenkähimo :c ei olis pitäny eksyä tänne... ;3
  mahti blogi sulla! jeah!

  VastaaPoista
 2. Oikee kuola valuu,ku kattelee noita kaksia viimesimpiä kenkiä...Tollaset munki ois pakko saada! :D Oioi...Iron Fistin digi skullia hienompaa printtiä ei ookkaan!

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Scream for me!