tiistai 21. helmikuuta 2012

Eliminate everyone who doesn't appreciate you

Tuskastelin juuri viime viikolla tylsää elämääni kun ei ole rahaa. En voittanut Radio Rockilta Rammstein-lippuja enkä mistään muualtakaan vaikka osallistuin joka ikiseen kilpailuun ... eikä edes puhuta niistä Huuto.netin lippujen hinnoista! Huhhuijaa ...

No sitten rupesin tuossa viikolla miettimään että jumalauta, on pakko päästä jonnekkin viikonloppuna! Vaikka mulla ei olekkaan pennin hyrrää niin en kestä enää. Mun mielenterveys ei kestä jos en pääse keikoille max. kahteen, kolmeen viikkoon. Siis älkää käsittäkö väärin, mä vaan kaipaan actionia! Haudassa ehtii nukkua ja voivotella mutta kun on vielä elämänsä voimissa niin silloin pitää elää!
No perjantaina Ira sitten tekstasi mulle että Radio Rockilta voi voittaa lippuja Finnish Metal Expoon. Joopa joo, mä en ikinä voita mitään ja jos voitankin niin kymmenen vuoden välein.
No ruvettiin kuuntelemaan Rockia ja sitten annettiin merkki että nyt saa soittaa mikäli mielii lippuja FME:n ja minähän soitin. Ja taas se sama saatanan pimputipamputi-musa ja olin jo sillai että "nonni, ihan samalla lailla tässäkin käy" ja voivottelin surkeaa odotus-musaa työkaverilleni Tuulille kunnes toisesta päästä kuuluu "Kuka siellä?"
Siiis jumalautamitähelvetiiäjdjpiwfhwperkele pääsin LÄPI!!! Voitin siis liput FME:n kahdeksi päiväksi, enkä edes itselleni vaan itselleni ja kolmelle muulle kaverilleni! Kuinka helvetin siistiä?! :D

Liput piti noutaa suht nopeaa mutta puhelun loputtua ja mainostettuani kuinka pääsen heti lähtemään muistin vasta että oltiin tietyllä tapaa lukittu itsemme liikkeen sisälle. No hupsista. Mutta lopulta kaikki hyvin, loppu hyvin, ja matkalla Radio Rockille törmättiin Jone NIkulaan ... ahhahaha, ei siitä sen enempää.

Seuraksi FME:n saapui Mina Luvialta asti ( rispektiä!!! ) ja Ira ja sitten lauantaina Tuulikin tuli paikalle kaverinsa kanssa :)
Teen aiheesta paremman postauksen kuvien kera, mutta perjantaina lähinnä hengailimme ja katsottiin pari bändiä mm. Paradise Lost ja osa Edguysta!
Lauantaina taas kiinnostavimmat bändit oli ehdottomasti Amoral ja Stam1na. Tuli muuten säästettyä n. 70€/per lärvi ;)

Oltiin siinä höpöttelemässä jotain aivan turhaa ja harvinaisen paskaa läppää ja litkimässä Amoraleilta saatuja jekkuja kun keikkajuliste.netin kiva neiti tuli kysymään kiinnostaisko meitä tulla kuvattavaksi. Öööh ... no, tytöt mennäänkö? Ei muuta kuin sorvin ääreen ja poset kehiin!
Muuten vallan hauska kokemus mutta niin yllättäen tulleessa tilanteessa oli yllättävän vaikea pitää pokka. Varsinkin jos siinä on katselemassa semmoisia ihmisiä joiden ei ehkä toivoisi olla katselemassa :D

Mutta tällainen me sitten valittiin parhaimmaksi omista kuvistamme ja kuulemma oli kuvaajankin mielestä yksi Expon asenteellisimmista kuvista. Joten sen pidemmittä puheitta, tässäpä meidän lauantain FME-loook!

Photo by; Jarno Suominen / FME 2012, 18.2.2012

Tykkään itse tästä myös vaikkei mun ghetto booty mahdukkaan tähän kokonaan, kun kuvaa rajattiin syystä X. Tai no ehkä just mun hugen perseen takia :D
Vasemmalta oikealle; Simba ( minä ), Mina ja Ira. It's all about attitude, biiiiiiiiiiiiiitchessssssssss!

Tänään oli vp, huomenna ( tänään töitä ), sitten kaksi päivää vapaata ja perjantaina kenties töitä mutta varmasti lauantaina, jolloin mut löytää Kluuvista! Nimittäin TÄÄLLÄ!!!
Mut löytää Antti Asplundilta :)

Palaillaan blogin puolella perjantaina, huomenna suuntaan yhdelle salaiselle retkelle ... ;)

4 kommenttia:

 1. Niiiin hyvä kuva! Ja ihanaa kun kirjotat pitkästä aikaa keikkajutuista. Voitto meni kerrankin oikeaan osoitteeseen. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Juu pitäisi tässä ottaa itseä niskasta kiinni ja kirjoittaa kaikista loppu vuoden häppeningeistä ... olkaahan kuulolla!

   Poista
 2. JEE keikkaraporttia! Hei oot varmaan joskus vastannu tähän, mutta kui pitkä oot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups niitä tulossa ja PALJON! Saanut tässä kuvien kanssa vähän tapella tovin jos toisenkin :)

   Olen jotain väliltä 176-179cm, veikkaisin itse että 177,5cm mutten ole varma :D

   Poista

Scream for me!