lauantai 4. helmikuuta 2012

Your secrets keep you sick and your lies keep you alive

Nyt tuntuu taas siltä että elämä alkaa voittamaan! Hah! Aika ryhdistyä siis, etenkin bloggaamisen suhteen...

Kiitokset kaikille jotka jaksavat roikkua ailahtelevaisen vuoristoratani perässä :)

Selailin pitkästä aikaa netti-kauppoja. H&M:ltä ja Ellokselta silmiin pisti kaksi paria niitä paljon puhuttuja perus-korkkareita! :P


Nämä ovat Elloksen ehdokkaat. Merkkinä Redoute Création ... never heard ...!

"Päällinen synteettistä lakeeria. Vuori synteettistä materiaalia. Sisäpohja synteettisellä materiaalilla päällystettyä vaahtokumia. Korko 10 cm. Korokepohja edessä 2 cm. Luistamaton ulkopohja elastomeeriä."

Kuulostavat ihan hyvältä, samoin platon ja koron suhde. Ulkonäkö on pelkkää plussaa, mustasta kiiltonahasta on paha panna paremmaksi :P
Hintaa näillä on 55€ mikä on aika suuri summa siitä, että kyseisissä kengissä ei ole mikään osa 'aitoa' tavaraa ...


Tässä taas H&M:n ehdokkaat.

"Korokepohja-avokkaat tekonahkaa. Korokepohja edessä 2,5 cm, korko 11,5 cm. Kumipohjat. 100% tekonahkaa."

Nämäkin kuulostavat ja myöskin näyttävät ihan hyviltä. Näillä taasen on hintaa 24,95€, joka on mielestäni paljon inhimillisempi kuin Elloksen parissa, kun ottaa materiaalin huomioon.

Multa löytyy muuten Goottikirppikseltä oma kansio, huomenna ja sunnuntaina tulossa lisää kampetta kun pengon täällä vanhempien luona kaappeja ja kirstuja ja ties mitä :P
Hinnat eivät ole omasta mielestäni mitään päätä huimaavia, ja viikonlopun aikana sinne tulee ainakin loxini ( niitä ei vain tule käytettyä ja turhaan mätänevät kaapissa :/ ) sekä Pleaserin kengät yms. Katsellaan mitä löytyy ja tuntuu olevan jo itselle vähän nono :)

Vitsit mulla on tänään ollut kerrankin positiivinen fiilis ilman sen kummempia angsteja. Huh! Asiaa auttanut kenties se että viime yönä sain pitkästä aikaa nukuttua kunnolla, ilman painajaisia tai muuten vaan vitun psykedeelisiä/outoja unia sekä aamulla luin että Graspoppiin on tulossa tänä vuonna mm. Black Veil Brides ja Sebastian Bach!
How cool iz that :P

Työpäiväkin meni hyvin, olin ahkera ja mun työkaverit on vaan huippu-kivoja. Olen kiitollinen että oon löytänyt näin mukavan työharjoittelupaikan, ei haluttaisi palata koulun penkille takaisin ( onneksi siihen on n. 2kk aikaa ) vaikka toki paria hyvää kaveria kaipaa. Sekä oon saanu inspiraationi takaisin kaiken sen suhteen mitä tulee vaatteisiin - suunnitteluun, tekemiseen yms. Not so bad :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!