torstai 2. toukokuuta 2013

Let it all bleed out ...

Tässä viime aikaisia ostoksia!
Postauksen muutama tuote on täydellä hinnalla ja uutena kaupasta ostettuja, mikä on hyvin outoa koska en muista milloin viimeksi olisin ostanut mitään uutta second handin sijaan .... ellei ruokaa lasketa :DEn vain malttanut odottaaaaaaaaaaaaaa!!! Ai mihin?! No marraskuussa ( huhujen mukaan hehe ) julkaistavaan pidennettyyn versioon. Oli nyt vain pakko saada!
Prismasta löytyi Hobittia kelvollisimpaan hintaan ja aijjj että, on se vieläkin yhtä hyvä kuin teattereissakin! Olen ihan no life, katson tämän n. kerran viikossa. Lääkkeet?! Has none :D
Olen muuten hyvin pettynyt ettei tuolla sisällä ollut mitään lipukelapuketta niin kuin esim. levyissä on, musta se ois vaan ollut tosi hieno! Haha.


Twisteristä pidennyksille tarkoitetut uudet hiusten hoitotuotteet!!
Uusi shampoo, hoitoaine sekä hoitosuihke/lämpösuihke suojaamaan hiuksia mm. suoristusraudalta.
Nämä kaikki tuoksuu niin hyvältä ja on kauniita purkkia sekä purnukoita.
Eli juu, mulla on nykyään pitkät pidennykset. Laitan kohta postauksen tulemaan niistä erikseen ... ;)Kerroinkin jo löytäneeni täydelliset blingbling-rintaliivit tuleville Rob Zombien keikoille!
Pelastava enkelini oli Gina Tricot ja hinta enemmän kuin suolainen = normihinta, ei olleet edes alennuksessa pyhh. Aiijjjj että .... harmi vaan että heti palautus ajan päätyttyä tajusin että olisi voinut tehdä itse vastaavanlaiset, mustiin rintsikoihin. Valkoinen ei vaan oikein ole mun väri ... tosin, sillä erottuu muusta mustasta massasta :D Hankalaa.Vaatekaappia siivotessani muistin myös nämä discoballot!!
Muutama peili on lähtenyt irti ja pitäisi jaksaa liimata ne kiinni. Oikein päheät, odottelen vain että tässä hurjan jumppaamisen ohessa vähän torso kiinteytyisi niin ei näistä pursuisi sivuilta ihan kamalan rumasti yli. Ostettu Goottikirppikseltä eli second handia. Nämä on kyllä helvetin siistit ... discoballona luoksesi vyöryn vai miten se meni Piggy D.?! ;)


Muuten ... kaikki on mennyt tällä viikolla tähän asti ihan järjetöntä vuoristorataa eli toisin sanoen ihan päin persettä!!! Perrrrrrrrrkele.
Eilen päivä musteni siinä puolen päivän aikaan ja olinkin oikein kaunis näky ruttuisena ja vihaisena mörrimöykkynä koko loppupäivän. En vain suostu siihen että taho X tai muut ihmiset pilaavat mun hienosti suunnitellun kesän, murrrrr!!! Ähh, en jaksa laittaa enempää huutomerkkejä vaikka tilanne kaipaisi niitä mm. miljoona. Heti töiden jälkeen olin niin loppu, väsynyt ja masentunut että annoin läski-minälleni vallan ja nukuin päikkäreillä pois pahaa oloa. Sitten herättyäni lievitin pahaa oloa oikein pitkällä suihkulla, unelmoimalla kaikesta ihanasta Black Milkin sivuilla sekä kuuntelemalla Rob Zombieta ja SISTERiä.

Mmmeehhh kaipaan niin paljon HYVIÄ keikkoja, miksei Suomessa tapahdu ikinä ( köhh köhh ) mitään hyviä kiertueita?! Miksi miksi miksi?!?!
Haluaako joku lähteä mun kanssa Saksaan ööö ensi viikonloppuna? Haluan sinne. En suostu uskomaan etten muka pääsisi sinne :D

On se elämä vaikeaa. No, maaliskuu olikin kaikin puolin kokonaan niin mahtava ettei ole mikään suoranainen ihme että kuraa sataa niskaan kuin roskaa kaatopaikalle nyt ... silti se ottaa siihen kuuluisaan otsalohkoon. Toisaalta, pitääkin olla näin vaikea ihminen ja haluta kuuta taivaalta! Perkele, saa sitä haluta ja tehdä siitä totta.
Nyt pitää lähteä taas töihin ... ehkä tämä tästä. En vain suostu alistumaan kohtalooni!

Translation ;

Some of my new shopping items!

The Hobbit on DVD, new hair products, new blingbling-bra and the oldnew blingbling-bra part. 2 haha!
Otherwise, this week have been straight from the ass. Möks!

2 kommenttia:

Scream for me!