tiistai 23. huhtikuuta 2013

I'm burning down every bridge we make, I'm bleeding out every word you said

Huh! Rakastan vapaapäiviä. No kukapa ei :D
Olen ollut tänään varsin tuottelias, käynyt heti aamupäivästä Hyvinkäällä shoppailemassa äitin kanssa kuitenkaan ostamatta mitään muuta kuin apteekista rasvaa tähän aurinko-ihottumaan ( infoan mikäli se toimii jos ja kun tätä paskaa tulee taas lisää. ). En muista kerroinko täällä mutta melkein samantien aurinko-ihottuma merkinnästäni sitä tuli kukkimaan oikein olan takaa naamaani. Luultavasti kuitenkin jonkun ruoka-aine x:n, auringon ja tämän siitepöly-allergian yhdistelmänä. Nyt pitäisi sitten jaksaa nostaa luuni ja soittaa lääkäriin -> mennä uusiin allergia-testeihin. Ei tässä kohta enää uskalla syödä mitään kun tuntuu että joka asiasta pamahtaa sinne sun tänne joku helvetin ihottuma-rypäs, saatana.

Ostin myös pidennyksille tarvittavat tuotteet. Uusi lämpösuoja, uusi shampoo ja uusi hoitoaine. Erehdyin myös käymään KiinaTrikoossa jossa erehdys osoittautuikin vallan mainioksi sattumaksi ja löysin näille melooneille sopivat paljetti-rintsikat jonka seurauksena minun ei tarvitsekaan tulevilla Zombien keikoille hyppiä ja pomppia yläosattomissa vaan voin ihan rauhassa humpata ja kimmeltää kilpaa discopallon kanssa. Mahtavaa! Tai siis tarvitse koko keikkaa hyppiä puolialasti, semmoisia pieniä vilautuksia voi vain ... vahingossa tapahtua. Hehe. Sitten pitäisi vain saada se Zombukka tänne Eurooppaan ... josta tulikin mieleeni että Rob Zombien uusi albumi Venomous Rat Regeneration Vendor on uuuuuuuulkona!!! Huikaisevan hyvä levy! Biisien nimet ovat ehdottoman erinomaisia, tyyliin Teenage Nosferatu Pussy, Ging Gang Gong De Do Gong De Laga Raga ja sitä rataa. Viisas ja nokkela herra tuo Zombuli. Itse menen ostamaan tuon maukkaan värisen lettulättysen heti kun jaksan raahata luuni johonkin levykauppaan eli huomenna tai ensi viikolla :DMutta nyt mun pitää juosta kun lähden leffaan Tuulin kanssa! Iiiii, ihanaa! Ja siinä matkan varrella toivon mukaan nappaan mukaani Hobitin DVD-version, ellei pääkaupunkiseudun örkit ole vieneet kaikkia Hobitteja kaupoista. Huomenna voin rauhassa leffailla sen parissa ja taantua vielä vähän lisää tästä maailmasta.

In-fucking-deed.

P.s. 15.5. uutta mustetta ihoon!!! Tästä se lähtee. Toisin sanoen, muutan Lontooseen rahattomana sluiburana mutta ainakin mulla on hieno ja omaperäinen villapaita päällä. Ho ho ho.

Translation ;

I looooooooooove day offs. Feel like I'm a free bird! Haha!
Today have been a good day. I went to shopping without buying anything unnecessary, just the things what I needed; some hairstuff like new shampoo, conditioner and some spray for these new hair, new "medicine" for my sun allergy aaaaaaaaaaand sequin/glitter-bra. Those bra's ARE necessary 'cause I can bling bling with them in Rob Zombie concert. Next plan is to get him to Europe.

But now I gotta run, going to movies!!! Bye!

P.s. I booked a tattoo-time !!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!