tiistai 3. syyskuuta 2013

Nothing left to Lose

Haluaisin huomauttaa ja muistuttaa eräästä erittäin hyvän musiikin iltamasta joka koittaa maanantaina 9. syyskuuta Helsingin On the Rocksissa!


All photos by me from Graspop Metal Meeting 2011.

Brittiläinen Bleed From Within saapuu meitä kyykyttämään Skandinavian kiertuellaan, ihan mahtavaa!!!
Kuulin bändistä ensimmäistä kertaa Graspopissa 2011 kun olivat samalla lavalla kuin Bullet For My Valentine, ja olihan se erittäin maukasta kuultavaa. Lava-meininki oli myös sangen vakuuttavaa ja sai jengin loistavasti mukaansa jättimäisessä teltassa joka vetää tuhansia ihmisiä sisäänsä katsomaan bändejä.

Nyt onkin "hieman" hämmentävää nähdä bändi On the Rocksin kokoisessa putkassa ... ei sillä, pidän Rocksista mutta kun on tottunut näkemään joitain bändejä isoilla areenoilla niiin ... :D No mutta, yleisesti ottaen kuitenkin pidän klubi-keikoista joten en usko että tästä saisi huonoa tekemälläkään!


Liput näyttäisi olevan naurettavan halpoja Tiketissä, 8,00€ plus muutaman euron toimituskulut eli abouttirallaa 10 euroa. Se joka väittää että on kallista niin voi tunkea argumenttinsa sinne minne aurinko ei paista!
Ikärajakin näyttäisi olevan vain K-16, eli pääsevät teinitkin wall of death-jyrän alle.
Ovet näyttäisi aukeavan jo klo 19:00, varmaan Facebook-tapahtumasta tulee löytymään tarkemmat soittoajat jne.Siellä nähdään! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!