sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

And I don't ever feel the pain I just look to the stars

Onneksi ei tarvitse yksin lenkkeillä tuolla maastossa aina, vaan mulla on aika söpöjä henkivartijoita. ;)
Osa varmasti muistaakin Justiinan, meidän ihanan nöffi-mummelin! Justiinan kanssa ei voi enää pitkiä lenkkiä tehdä, mutta kevyet kävelyt vielä menee ja kovasti tahtoisi pidemmille lenkeille mutta etenkään näin kuumalla ei voi raasun kanssa pitkälle mennä. :/ Justiinalla on ikää jo reilusti yli 10 vuotta, kun nöffit yleensä elävät 8-10 vuotiaiksi. Ei siis rasiteta meidän rakasta liikaa. :)
Justiinan lempipuuhaa on nimenomaan lenkkeily, syöminen, luun järsiminen ja lokoilu terassilla. Justiina tykkää rapsutuksista, halauksista ja siitä jos joku hieroo hänen jalkojaan.

Justiina.

Justiinalla on kuitenkin uusi kaveri, kun siskoni otti itselleen nöffin myös!
Elma on myös tyttö-nöffi, saapui kotiin ystävänpäivänä. Nöffien yleisin väri on musta, mutta Elma kuuluu vähän harvinaisempiin ruskeisiin nöffeihin. Muistaakseni Elman vanhemmat olivat molemmat mustia ja myös Elman neljä veljeä, mutta niin vain hän on ruskea. Hassua!
Elma on vielä vähän rasavilli ja opettelee tavoille, mutta sehän nyt kuuluu pennun elämään. Näin isoilla koirilla rajat on myös aika tiukat ja ne pitää opettaa heti pienenä, yritäppä sitten aikuisen kokoista nöffiä kouluttaa joka parhaimmillaan painaa enemmän kuin sinä itse.
Elman lempipuuhaa on kissojen perässä juokseminen, syöminen, salaa syöminen, pomppiminen ja lenkkeily Justiinassa kiinni ( liekö luulee olevan siamilainen kaksonen sen kanssa ). Elma tykkää paljon rapsutuksista ja paijaamisesta, Elman sydämen myös voittaa herkuilla tai kiikuttamalla kepin hänelle.

Elma.

Lenkille ei voi lähteä vain jomman kumman kanssa, tai syttyy kunnon sota. Ja eihän se reilua olisikaan!
Veikkaan tosin että Justiinaa välillä risoo se kun Elma kiehnää koko ajan vieressä. Justiina taisi myös aluksi luulla että Elma on kissa, ennen kuin se alkoi haukkua ja kasvaa.
Koko eroa vielä löytyy, säkä on Elmalla matalampi mutta pituus on jo melkein sama.


Tähän loppuun vielä kuva voittamastani jutusta!
Voitan tosi harvoin mitään, mutta nyt osui onni kohdalle. Voitin Coffin Kitsch-blogista tämän palkinnon jossa on paljon ihania juttuja. :)
Translation ;

My bodyguards and things what I won from Coffin Kitsch-blog give away. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!