perjantai 12. kesäkuuta 2015

Blood, blood, blood pump mud through my veins

Black Milkiä seuranneet lienevät huomanneen, että Black Milkiltä ei tule niitä isoja mallistoja kerran kuukaudessa enää ulos. Vaan yksi julkaisu per viikko! Aika sähäkkää toimintaa. Tämän lisäksi suurin osa tuotteista on limited ( tehdään määrä X ja kun ne loppuu, niin ne loppuu) ja printatut tuotteet 24 tuntia myynnissä. Hyvällä tuurilla joku jää kauppaan, kuten staplet, mutta muuten ei oikein mikään.
Itse en ole mikään suurin fani tälle uudelle järjestelmälle, mutta onnekseni sieltä ei ole tullut pitkään aikaan mitään minua kiinnostavaa. Ja toivotaan ettei tule jatkossakaan, niin jää säästöönkin rahaa. ;)

Kuva ja vaatteet / Photo and clothes : Black Milk Clothing (Pinterest)

Tässä juuri julkaistiin ensi viikon julkaisusta Pinterest ja bongasin tämän topin siinä!
Tätä toppia olen siitä asti kuolannut kun olen sen sample-kuvissa nähnyt. Kyseessä on Bloodwings printti, joka julkaistiin aikojen alussa leggingseissä ja nyt uudelleen pitkähihaisen crop topin muodossa. On se vaan niin kaunis, ai että!
Metsästän myös kyseisen Bloodwings-printin leggingsejä, mutta niiden hinnat nousevat usein pilviin ja edes minä en ole niin tyhmä että maksaisin 100€ tai yli sen leggingseistä.

PVC:n ystäville vinkki, että ensi julkaisusta löytyy myös PVC crop toppi, mekko ja takki. Itse en tosin maksaisi noin paljoa PVC tuotteista ja varsinkaan noin yksinkertaisista, mutta ehkäpä jotakuta kiinnostaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!