perjantai 14. elokuuta 2015

I have seen enough to feed my psychosis for a lifetime

Onkohan täällä enää ketään?

Otin vähän suunnittelemattoman kesäloman blogista. Meni hermot stressiin, huonoon nettiin ja sitten tajusin viettäväni suurimman osan lomistani festareilla ja loput ajasta duunissa niin ei sitä aikaa sitten kamalasti jäänytkään.

Graspop

Graspop, tännehä mahtuis Chris Motionless kans

Motionless In White in Graspop

Am I now ready for Rob Zombie concert?

Met the babe of all babes in Getaway!!! Better pic coming later but at the mean time feel free to guess who is it

Suicide Silence in Wacken

On my way to Suicide Silence gig in Helsinki. No extensions my hair are growing yay

Ehdin kesällä käydä Belgiassa, Tukholmassa, Saksassa, Tallinnassa ja Tampereella haha. Kävin kolmella festarilla ja Tuskan jatko-klubeilla ja parilla ihan vaan keikalla. Näin paljon rakkaita ihmisiä joita en ole nähnyt vuosiin ja oli niin huikeen kivaa että huh huh! Ja niin monia hyviä keikkoja että jo on kumma että olen vielä yhdessä osassa, meinasi paikat räjähtää sieltä sun täältä kaiken mahtavan tykityksen seurauksena.

Odottakaa vaan, kohta blogi vaan venyy ja paukkuu seikkailuja. Jes! Sormet oikein syyhyää kirjoittaa kaikkia huonoja vitsejä ja hassuja tapahtumia ylös.
Että kai sitä kannatti sieltä arkun lempeästä ja pehmeästä syleilystä nousta ylös. Nyt vähän potuttaa kun arki on niin tylsää mutta syksy näyttää tuovan mukanaan kaikkea mukavaa! :P

P.s. Mua himottaa platform creepersit. Mitä mulle tapahtuu? Hipsteröidyn vaiko emoudun? Tarvinko apua?
EN. Ne on oikeesti hienot.

P.p.s. Olin ensiavussa vaan yhdellä festarilla!!! Kiitos kuusi päivää kestänyt sade, ilman sitä olisin ollut ensiavun vakkari-asiakas Wackenissa.


Translation ;

I'm baaaaaaaaaaaaaaaack motherfuckers!
Ahh what a shame that these past few weeks are over, I met so many dear friends and awesome people who I miss every single day. I miss being on the road!

I am very excited to write about all adventures and crazy times. Just wait for it! I am Gandalf and I'm taking YOU to an adventure with me now! Haha how funny I am.

P.s. Lately I have been looking about creepers and realize I might need one ( or two ) pair of them. Those are kind a cool. Am I crazy or is my inner hipster taking over my body?!

2 kommenttia:

  1. Jeeehow en malta odottaa kuulla sun seikkailuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Täältä pesee tarinaa tarinan perään! :D

      Poista

Scream for me!