keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Heads will Roll

Olen rajoittanut Black Milkin ostamista niin kuin joskus aiemmin tänä vuonna kerroinkin. Osaksi sen takia, etteivät he enää niin tiuhaan tahtiin julkaise mua kiinnostavia juttuja ( hyvä vaan! ), multa löytyy jo aika paljon niitä mistä olen unelmoinutkin sekä tietenkin se ettei rahaa nyt ihan liikaa ole heh ( = eli unelmien prinssiä ei ole löytynyt, yhyy ).

Tässä siis viime aikaisia Black Milk ostoksia!


Olen vallan rakastunut tähän Bloodsplatter printtiin!
Aluksi jahkailin printin valkoisuuden kanssa, kunnes sain sisäisen black metal mörköni hiljennettyä niin monet Bloodpslatter-jutut olivatkin sold out ja olen niitä sitten tasaiseen tahtiin metsästänyt second handina. Bodycon mekko ja legginsit löytyvät jo, nyt bongasin tämän ihanuuden second handina ja en meinannut uskoa että se on vihdoinkin mun. Tämän löysin Suomen markkinoilta, kiitos Suvi vielä kerran. On se vaan niiiiiin upea!
Tietenkin kun tuo uimarengas tuosta lähtee, niin varmasti vielä nätimpi päällä ... ;)


Tälle Dem Guts printille lämpesin myös liian hitaasti - sold out omassa koossa kun sen olisin tahtonut ostaa. Omaa kokoa sainkin metsästää kissojen ja koirien kanssa reilun vuoden. Tätä liikkuu kyllä myyntiryhmissä, mutta kahden / kolmen / nelinkertaista hintaa alkuperäiseen verrattuna en suostu maksamaan mistään vaatteesta. Lopulta löysin sen Briteistä ja ystävän avustuksella sain sen itselleni!
Eikä siitä kauan aikaakaan, kun BM julkaisi erään viikko-julkaisun jossa oli samainen Dem Guts-printti - tällä kertaa tosin nana suittina, eli se on pätkäisty keskeltä kahtia.
Jonkun mielestä on hullua että on molemmat, mutta minusta 'molempi parempi' on oikein näpsäkkä ja pätevä sanonta.


BM on tosiaankin syy siihen, että päälläni näkyy yllättävän paljon väriä ja jotain muutakin kuin punaista ( ja mustaa ) nykyään. Sisäisellä fanitytöllänikin saattaa olla asiaan jotain sanomista!
Johnny Deppin tähdittämä Päätön Ratsumies on aina kuulunut leffa-suosikkeihin, vaikka onkin aika pelottava, sekä uusin lemppari-sarja on niin ikään Sleepy Hollow! Ja kun sen henkinen toppi julkaistaan niin ... ensin en aikonut toppia edes ostaa. Tuotekuvissa printti näytti kovin Disneymäiseltä ( mikä ei ole hyvä juttu, ainakaan tässä tapauksessa ) ja värinä turkoosi / sininen?! Ehh?
Minä ja sininen ei vain tulla toimeen keskenämme.
Sitten tuli taas ilmoitusta että tavarat X Halloween-julkaisusta menee limitediksi, ja joukossa oli tämä Headless Horseman toppi. Se oli kuumotellut takaraivossa julkaisupäivästä asti, menin sitten Instagramiin kyyläämään asiakkaiden kuvia ja onneksi siellä oli eräs neitonen jolla oli punaiset hiukset ja tämä toppi - yhdistelmä näytti huikaisevan hienolta! Se minua eniten pelotti, ettei tuo menisi lainkaan yksiin hiusteni kanssa mutta sen kuvan rohkaisemana päätin topin tilata. Topin tilasin suoraan BM:ltä.
Luonnossa, kuten lähes aina, itse vaate oli paljon hienompi kuin BM:n tuotekuvissa eikä printtikään ollut niin Disneymäinen.

Tuo tuotekuvien hailakkuus on toisaalta kiva juttu, sitä melkein uskaltaa aina tilata sen kummemmin miettimättä jotain, koska aina kuitenkin tulee se kiva yllätys kun avaa paketin ja huomaa, että tuotteen sävy on luonnossa vielä intensiivisempi.
Mutta toisaalta, on tuo myös ärsyttävää. Varsinkin jos jollakulla on hakusessa juuri tietyn sävyinen asia ja tilaa sen sitten luottaen tuotekuviin, mutta totuus onkin jotain muuta.

Sen takia suosittelenkin katsomaan Instagramista tuotteen häshtägillä kuvia siitä - filttereitä toki löytyy joka lähtöön, mutta kyllä sieltä saa paremman käsityksen siitä millainen tuote on ns. oikeasti.
BM:n sivuilta löytyy jokaisen tuotteen kohdalta sen oma häshtäg, esim nämä tuotteet ovat : #bmbloodsplattercatsuit, #bmdemgutsswim, #bmheadlesshorsemanwifeytop jne.
Toivottavasti tästä oli apua jollekin, ainakin itse olen kokenut tuon parhaimmaksi kanavaksi ottaa selvää tuotteesta. Varsinkin kun asiakkaiden kuvia löytyy monissa eri vartalotyypeissä ja eri kokoisten päällä, niin näkee miten vaate istuu / miltä näyttää samanlaisen kropan päällä mitä itsellä on. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!