keskiviikko 11. marraskuuta 2015

So many colours leave me Blind

Tällä viikolla tulee vielä postausta Halloweenistä, jonka vietin Englannissa. Tässä postauksessa kuitenkin vilautan vähän shoppailu-saalista sieltä!

Näiden lisäksi tuli ostettua sälää Halloween-asua varten : veri-spray, vampyyrin kulmahampaat sekä punaiset piilolinssit. Samasta paikallisesta naamiaiskaupasta lähti mukaan myös pimeässä hohtava kasvomaali sekä stay-upit, jotka ovat verkkoa joissa on sauma takana. Veri-spray oli oikein näpsäkkä tapaus, mutta miinuspuolena se ettei se veri meinannut lähteä pois lainkaan. Ei, vaikka kuinka jynssäsi meikinpoistoaineilla yms. Siinä sitä sitten joka ilta hinkkasi, vielä Suomeen palattuanikin, verta itsestäni pois. Ainakin pysyi, mutta oli se silti vähän ärsyttävää.
Näiden lisäksi tuli shoppailtua kaikkea oleellista kuten paljon suklaata ja rommia, haha.
En aluksi suunnitellut edes shoppailevani, mutta sitten ajattelin että ei kai se nyt tapa jos vähän ostaa ... ei ehkä mua, mutta lompakon.


H&M : stä tarttui mukaan ale-rekistä Lontoon Oxford Streetiltä neule ja Leicesteristä lasten puolelta tämä reppu. Molempien printit hohtavat pimeässä!
Kovasti yritimme Kylien kanssa bongata Halloween-kamaa, mutta ei sitä oikein ollut myynnissä tai alennuksessa ... paitsi karkkeja. :/Primarkista tarttui vähän fanikamaa mukaan ... Marvel-paita on naisten puolelta kun taas Captain America ja Star Wars miesten puolelta.
Wednesday 13 selkäpatch on tietenkin ostettu keikalta. Koska olen järkevä ihminen, not, niin mulla ei ollut kuin reilu 15 puntaa käteistä kun taas paidat maksoi £20 joten piti niiden ostaminen unohtaa kokonaan. Mutta tämäkin on kiva! Ja ostin just eräältä face-kirppikseltä kuusi Wednesday 13 / Murderdolls-paitaa ... sorry not sorry.


Primarkista lähti myös alusvaatteita ja pyjama mukaan. Toi pyjama vai oloasu, olkoon mikä on, sopii mielestäni mulle todella hyvin! Ariel on aina ollut mun lemppari prinsessa Lumikin kanssa.
Ostin nuo kisu-alkkarit ( jotka myös hohtaa pimeässä ) sekä valkoiset rintsikat ja paketillisen random alkkareita, koska piti saada mun catsuitin alle valkoiset alusvaatteet kun se kuultaa vähän läpi. Rintsikat on veressä tällä hetkellä, joten ei kuvaa ja alkkarit oli niin epämukavat että heitin ne sen illan jälkeen roskiin! :D


Primarkista lähti myös kenkiä mukaan!
Primarkin ylipolvensaappaat on ihan parhaita, koska niiden varren leveys on reilua mitoitusta mikä on enemmän kuin mahtava uutinen jos kärsii tukkijaloista kuten minä. Nämä saappaat on myös super mukavat jalkaan, kun platformia löytyy.
Matalia kenkiä en omista monia, ne ei useimmiten designiltaan miellytä mua tai sitten ne on liian matalia. Oli kyseessä mitkä kengät tahansa, on niissä oltava hieman pohjaa varpaiden alla ja enemmän pohjaa kantapään alla että on mukavat jalkaan. Ballerinat olisi tosi kiva juttu kesäisin, mutta niillä en jaksa kävellä / viettää koko päivää paikassa X, kun jalkapohjat kipeytyvät. Jos pohja on täysin samanpaksuinen, niin ne eivät vain istu mulle. Pitää olla vähän eroa, niin on mukavat ja miellyttävät pitää.
Olen jo vuosien ajan katsellut ''herrainkenkiä'' sillä silmällä, mutta useimmiten ne ovat olleet sitä lättänää mallia, jossa koko pohja on saman korkuinen. Ei jatkoon siis! Tai sitten niissä on ollut muuten vain jotain vialla.
Näiden kiva design, kaunis materiaali ja maiharimainen pohja = hyvät kävellä, saivat minut kengät ostamaan. Vähän riipaisi pulittaa £14 kengistä, joista ei ole varma että pitääkö. Kun en shoppailu-reissun aikana saanut kenkiä mielestäni, niin päätin että ovat sen arvoiset kun ajatukset pyörivät niissä monen tunnin ajan, joten hain ne lopulta pois.

Ostin myös sormuksen ja kaulakorun Claire's : sta, sormus on ihan mun suosikkini. Kaunis, goottimainen mutta kuitenkin suht simppeli sormus mustalla kivellä. Pidin sitä aina ulkona ollessa ja vitsailin kaikille että Luke Evans teki musta vampyyrin ja vaimon samalla kertaa! ;)


Translation ;

Here are my shoppings from England. :)
Items from first photo are from H&M and the rest are from Primark. It's always as exciting to go to Primark as we don't have it in here. But it's not as cheap anymore as it was! It still didn't stop me ... heh. Luckily I didn't buy even half of the items what was in my basket when I went to fitting rooms. Most of the clothes looked somewhat weird on me. Good for my wallet, heh.
Wish there could be more Halloween items but the only ones what we found were mostly for just kids. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!