perjantai 25. joulukuuta 2015

Birds of Hell awaiting with the wings on Fire

Olen pistänyt vähän meikkipussia uuteen uskoon. Heitin paljon vanhoja meikkejä sekä rasvoja pois, olivat menneet vanhaksi, ja koitan parhaani mukaan olla ostamatta mitään mitä en tarvitse.
Helpommin sanottu kuin tehty. :D


Tämmönen saalis saatu parin kuukauden aikana hyppysiin. Kohtuu hyvin, ottaen huomioon että vaikka tykkään meikeistä olen todella laiska niitä shoppailemaan hah.


Aloitetaan vasemmalta!

Ei näköjään näy tässä lähikuvassa, mutta Maybellinen mattainen nude-huulipuna sekä Max Factorin STAR WARS-sarjan metallin punainen huulipuna.
Nude-punia olen ihastellut jo tovin, tämän ostin mun MACin kaveriksi. Toi MF:n puna lähti mukaan varmaan 90% siitä syystä että se oli osa jotain, jossa mainittiin STAR WARS haha. Mutta on se kaunis sävy!

Lime Crimen huulipunia kaksin kappalein, sekä keskellä näkyvä glitter-tuubi ja huulikiilto!
Lime Crimesta voidaan olla montaa mieltä enkä itsekään kuulu yhtiön suurimpiin faneihin. Olen tietoinen kaikista mahdollisista skandaaleista, että niistä ei tarvitse tulla pätemään.
Olen kuitenkin vajaan vuoden etsinyt korvaavaa huulipunaa / sävyä LC:n Hollygramille, tuolle herkullisen metallin vihreälle sävylle, eikä ole vastaan tullut mitään yhtä hienoa. Joten kun huomasin että LC:llä oli black friday sale, ja tuo nimenomainen Hollygram huokeaan hintaan, päätin sen vihdoinkin tilata mieltä kummittelemasta.
Paketti tuli vielä suoraan kotiin, jäämättä edes kiinni tullissa, jee! Yhteishintaa näille tuli muistaakseni $24, eli ei paha neljästä tuotteesta. Ostin Hollygramin lisäksi saman sävyisen vihreän huulipunan, punaisen huulipunan ( joku voi tietenkin kyseenalaistaa, että kuinka monta punaista huulipunaa nainen oikein tarvitsee ... ) sekä tämmöisen tuubin, jonka avulla saa glitterin pysymään kasvoilla / meikissä.

Ylhäältä keskeltä löytyy KICKSin oman merkin eyeliner, tai oikeastaan tämä on sellainen tussimainen kynä. Vanha loppui ja luin tästä jostain blogista, päätin itsekin kokeilla kun tuntui hyvältä kokeillessa.

Send me some NUDES!
Hirveä nude-paletti buumi meneillään ja pitihän sitä omakin lusikka soppaan tunkea. Mä en ole ihminen, joka käyttää kovin paljon rusehtavaa meikkiä tai nude sävyjä. Olen monesti himoinnut ja katsonut sillä silmällä esimerkiksi Urban Decayn Naked-paletteja, mutta niissä on aina alle puolet sävyjä joita käyttäisin. Nudeissa tykkään itse kylmistä ja matoista sävyistä, korkeintaan pientä shimmeriä saa olla.
Käytän nudeja pääosin arkena tai kreisibailaus-meikeissä vain kulmaluulla. Olen myös viime aikoina innostunut tekemään smokey-eyesit mustalla ja tumman ruskealla ... mutta loppujen lopuksi en ole mikään super-nude fani. En siksi näe järkeä pistää 50€ palettiin, jonka käytöstä en ole sata varma.
Tämä Essence ( nevö hööd merkki ) paletti löytyi Tokmannilta 4€ tai 5€ hintaan, hehee. Laadusta ei tietoa mutta tässä on vain about kaksi sävyä jolle en heti keksi käyttöä. Koitan opetella tekemään jonkunlaisia varjostuksia, en kuitenkaan tiedä onnistuuko se näillä lörppäluomilla. Tumminta ruskeaa voi käyttää myös kasvojen varjostamisessa, on juuri sopivan kylmä ja tumma ruskea!
Jos kuitenkin tämän myötä hurahdan nude-meikkeihin niin luultavasti ostan kumminkin yksittäisiä nappeja ta paletin, jonka sävyt saan valita itse.

MACin musta luomiväri lähti vihdoinkin matkaan. Mun MUFEn musta luomiväri hajosi tuhannen tiedät-kyllä-minkä päreiksi kesällä, enkä ole jaksanut sitä korjata ja se menee sellaisenaan erilaisten maskien käytössä. Halusin kuitenkin ehjänkin mustan ... ja nimenomaan MUSTAN.
Oon niin done niiden mukamas-mustien suhteen, pistää vain vihaksi. Tämän ostin Lontoon Gatwickin lentokentältä, en tiedä saiko alea vai ei, mutta kun se oli siinä matkan varrella niin päätin sen vihdoinkin napata mukaan.

Maybellinen punainen glitter-kynsilakka tarttui samalla reissulla nude-punan kanssa mukaan. Ihastuin niin kovasti tähän!
Heitin myös vanhoja, kulahtaneita ja kuivuneita kynsilakkoja pois ja olihan tämä pakko saada sitten tilalle. Tosi upea punaisen päällä tai vaikka mustan.


Translation ;

Newest cosmetic purchases. :) I rarely buy any cosmetics as I'm lazy as fuck to shop anything lol but these I have bought during this fall / winter.
I try my best to not buy anything what I don't use as I don't want to throw away any old cosmetics what I haven't even used. 

I just threw a lot of old cosmetics away, most of them were almost empty or too many years old, so I thought it's ok to buy some new stuff what I have been looking for ages. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!