torstai 17. joulukuuta 2015

Will the hunger ever stop? Can we simply starve this sin?

Syksyn aikana on tullut shoppailtua muutama pari uusia kenkiä. Tässäpä niistä muutamat, loput tulikin esiteltyä Halloween-postauksessa jossa ostin ne kahdet kengät Lontoosta. :)
Mun mielestä näissä kuvissa oleva tausta on niin hirvee, että se on melkein jo hieno jollain hyvin sairaalla tavalla!

Kaivoin myös kameran käyttöön, eihän nämä nyt mitään super laadukkaita ole mutta jotenkin kyllästyin kunnolla niihin kännykkä-kuviin. Pitääkin ottaa projektiksi ostaa uusi kamera heti vuoden alkuun. Hakusessa olisi kamera, joka EI ole järkkäri koska haluan sen keikoillekin sisään.


Nämä aidot Tony Mora bootsit löytyivät kirpparilta, hintaa 2€.
En voinut kyllä uskoa tuuriani! Harvemmin sitä löytää kirppikseltä sopivia bootseja omassa koossa, ne on aina jotain 38 kokoa. Nyt kuitenkin onnisti, jeeeeee!
Bootsit on ruskeat mutta päätin että se on ihan se ja sama jos hintaa on 2€. Pitää vaan etsiä saman sävyinen vyö ja ehkä jopa laukku, niin pitäisi istua hyvin mustanpuhuvaan vaatekaappiin.
Ja aina vaan parempi kun on noin kulutettu look!


Näitä Vagabondin Grace-kenkiä pidin silmällä jo pitkään. Päädyin ostamaan mokkanahkaisen version, näitä löytyy mm. nahkaisina ja kiiltonahkaisina, sekä sitten muunlaisissa malleissa kuten esim. nauhojen sijasta vetoketjulla.
Olen kauan jo etsinyt 'matalien' kenkien Litoja : olisi kiva omistaa yhtä mukavat korkokengät kuin Jeffrey Campbellin Litat mutta vain maltillisemmalla korolla niin sopisi arkikäyttöön vielä paremmin kuin Litat.
Nämä on kyllä ihan älyttömän hyvät jalkaan! Samalla Grace lestillä löytyy kesäisiäkin malleja, pakko ostaa sellaisetkin ... tekisi mieli ostaa ne kiiltonahkaisetkin. Nahkaisessa nauha-versiossa on karvavuori, menevät siis melkein talvikengistä. Pohja on tukeva ja maiharimainen.
Hintaa kengillä 99€. Vagabond on tunnettu hyvästä laadusta joten uskalsin näihin sijoittaa. Kyllä olisi jäänyt kaduttamaan, jos en olisi ostanut!


Nämä perus mustat saapikkaat löytyivät Goottikirppikseltä.
Merkistä ei ole tietoa mutta materiaali on aitoa nahkaa ja kiinnityksenä on vain nauhat, ei vetoketjua. Hintaa oli 16€ posteineen.
Olen monesti ihaillut niitä joka gootin Pleaserin Electroja, mutta se lesti ei ole mulle koskaan sopinut. Ne kun sopivat kaiken kanssa!
On hyvä että vaatekaapista löytyy jotkut simppelit saappaat jotka sopivat monien erilaisten asujen kanssa. Näissä lesti on huomattavasti parempi ja platoa taitaa päkiän alla olla enemmän kuin Electroissa, sekä tykkään matskusta joka on pehmeää eikä kamalan jäykkää niin kuin usein nuo Pleaserin kengät tuppaavat olemaan.
Pleaserit nänä eivät ole, eikä minusta Pennangalanin kengät myöskään. Fantasy Shoes? Hankala sanoa, näistä ei löydy mitään merkkiäkään valmistajasta.

Pakko myöntää, vaikka jonkun sortin kenkä-friikki varmasti olenkin, että alkaahan näitä kenkiä olla jo aika lailla. :D
Olen tosin ylpeä siitä, että enää ei tule ostettua kenkiä niin heppoisin perustein, vaan oikeasti mietin että onko tämä järkevä ostos vai ei. Lähinnä lestin puolesta, en jotenkin jaksa epämukavia kenkiä enää. Nuorena niillä jaksoi vielä tampata mutta nyt ei jaksa sellaista hampaat irvessä menoa enää.
Tosin maiharimaisia kenkiä ei koskaan voi olla liikaa ... kolmet maiharit löytyy jo mutta silti haaveilen uusista, heh.


Translation ;

I have bought few pairs of new shoes at this autumn / winter.

First pair, real Tony Mora boots, are second hand and cost me 2€. It's very rare to find boots in my size from second hand stores so I was really happy to find these!

Second pair are Grace from Vagabond. These are brand new and the fit is super comfy. These cost me 99€ but are worth of every cent for sure!

Third and last pair is also second hand, no idea what the label is, but material is real leather and these seem to be quite good quality. Remind me of Pleaser Electra shoes but these are not from Pleaser or Pennangalan ... maybe Fantasy Shoes? Hard to say as there's no any details where to recognize who made these. These cost for me 16€ with post so not bad. Very comfy to wear and versatile too!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa noi Vagabondin Gracet, ne kiiltonahkaiset, ja ai että. Ne on ihan mielettömät. Supermukavat ja jaksaa kipitellä ties missä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin nekin! Ihan mahtavat. :P Ja nimenomaan, jaksaa kipitellä ja näyttää kivalta - täydellinen yhdistelmä.

      Poista

Scream for me!