keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

I am a canvas of my experiences, my story is etched in lines and shading, and you can read it on my arms, my legs, my shoulders, and my stomach.

Kerron lisää Ruotsin matkasta toisessa postauksessa, jossa kerron tottakai Hollywood Vampiresin keikasta ( !!!!!!!!!!!! ) sekä kerron postauksen lopussa olevasta meikistä lisää omassa postauksessaan, koska kokeilin elämäni ensimmäisen kerran contouringia ( myönnettäköön, etten tiedä onko ero niin dramaattinen, kuin sen kuuluisi olla, koska en uskaltanut pelleillä ihan super tumman varjostusvärin kanssa ). 

Tässä postauksessa kuitenkin keskityn rakkaaseen ostos-saaliiseeni Sephorasta, tuosta jokaisen meikkifriikin paratiisista.
Onneksemme Tukholman ja Kööpenhaminan Sephora-myymälöistä löytyy nykyään myös Kat Von D Beautyn-tuotteita! Tätä olen odottanut kauan. Siinä oli kyllä pidättelemistä etten juossut päätä pahkaa KVD hyllylle, varmaan olisin jos olisin sen löytänyt heti, pyörimme aikamme myymälässä ja huusimme paniikissa toisillemme että "MISSÄ SE KVD HYLLY OIKEIN ON?!?" - pakko myöntää, hehe. Kun sen sitten viimein löysi niin enkelit kiljui kilpaa hallelujaa.

Kaikkia tuotteita eikä kaikkia värejä löydy vielä näistä myymälöistä, mutta kuulemma tulossa on koko ajan uutta tavaraa. JEEE!

My precioussshhhhh.

Ostoslistani oli hyvin selvä ennen kauppaan menoa : uusi meikkivoide, mikäli toimii iholla, huulipunia ja ehkä luomivärejä?

Kävimme jo maanantaina ennen keikkaa hypistelemässä meikkejä ja lopulta varsinainen ostosreissu tapahtui vahinko-kiireessä tiistaina ennen lähtöä lentokentälle!
En yhtään osannut päättää mitä tai minkä sävyisen huulipunan ostaa, joten lopulta en ostanut niitä ollenkaan. Meinasin seota ihan totaalisesti siinä kiireessä ja huumassa, mutta onneksi käytin vähän laskinta ja valuuttamuunninta, silti rahaa meni n. 150 €, mikä on aivan valtava summa mun mielestä. Toki puolustukseksi voi sanoa, että kaikki tuli enemmän kuin tarpeeseen ja näitä varten on säästetty ... mutta silti. Huh huh. Koitan olla ajattelematta summaa liikaa, koska muuten rupeaa ahdistamaan hirveästi.

Ostin seuraavat jutut :

Lock-It Foundation, sävy 42
Lock-It featherweight primer
Shade + Light Eye Contour Quad, sävy Smoke
Immortal Lash-ripsiväri
Ink liner, sävy Trooper

Ensi kertaan jää varmasti ainakin  Shade + Light Eye Contour-sivellin, sekä mahdollisesti joitain huulipunia plus Metal Crush-luomiväreistä upean ruosteinen, metallinen punainen. Isompi Shade + Light Eye Contour luomiväripaletti kiinnostaa myös, värimaailma on omaan makuun parempi kuin esimerkiksi Urban Decayn Naked-palettien ja näiden luomivärien tekstuuri että pigmentti on omaan mieleeni.

Kaikista kalleimmat tuotteet olivat meikkivoide sekä primer, sen jälkeen luomiväripaletti, ripsiväri ja edullisimpana Ink liner.

Kuva / photo : Mirva

Näin kalliiden meikkivoiteiden suhteen on ensisijaisen tärkeää rohkeasti kysyä neuvoa sävyn valinnassa, ja näin itsekin tein. Olin meikannut valmiiksi ainoastaan otsani koska tarvitsin kulmille pohjan ( josta meikkivoide lopulta putsattiin pois ennen sävyjen kokeilua ), kulmakarvat sekä yksinkertaisen silmämeikin ja laittanut irtoripset.
Näin minulla oli hyvä ja puhdas pohja valmiiksi meikkivoidetta varten. Tosin jos on sattunut laittamaan meikkivoidetta, niin eihän se haittaa, se vain putsataan pois. Välttäisin kuitenkin todella vahvan tai huolella tehdyn pohjan välttämistä, jos aikoo meikkivoiteita kokeilla. Pohjalla minulla oli ainoastaan Darphinin kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta suojakertoimella 30, ei muita kosteusrasvoja tai primereita.
Minulle valittiin kokeiluun sävyt 42 ( vaalein, vaaleanpunaisella 'pohjalla' ) ja sävy 44 ( seuraavaksi vaalein, kellertävällä pohjalla ) Lock-It Foundation meikkivoiteista.
Myyjänä toimi erittäin ystävällinen, mukava ja auttavainen nainen, joka taisi olla kotoisin Romaniasta tai Alankomaista. Olen kamala, mutta en yhtään muista haha!
Anyways, juttu meni niin että halusin ennen keikkaa käydä valitsemassa oikean sävyn ja tunnustella meikkivoidetta loppupäivän. Näin näkisin heti, kuinka se toimii jopa extreme-tilanteissa : kuumassa ilmastossa, huvipuistolaitteissa heilumisen sekä keikalla riehumisen.

Kuulemma ehdoton sääntö tämän meikkivoiteen suhteen on se, että ostaa myös primerin. Meikkivoide itsessään on hyvin ''massaisaa'', siitä heti huokuu että nyt on kunnon jytky kyseessä. Lock-It featherweight primer on avainsana koko homman toimimiseen, koska se ''lieventää'' meikkivoiteen vahamaisuutta, helpottaa sen levittämistä ja ehkäisee vahamaisen lopputuloksen. Myyjä osasi myös kertoa, että hänellä tämä nimenomainen primer on myös selvästi parantanut ihon kuntoa noin muutenkin, mikä kuulosti hyvältä lisältä.
Primer itsessään tuntui mukavalta ja kosteuttavalta iholla. Sekä primer että meikkivoide eivät omasta mielestäni tuoksuneet oikeastaan miltään, ei ollut vahvoja erikoisia tuoksuja vaan aika perus mutta mieto voiteen tuoksu.
Teimme niin, että kasvojen toiselle puolen levitettiin sävyä 42 ja toiselle 44. 44 blokkasi hieman helpommin punaisuutta pois, mutta se oli aavistuksen liian tummaa ja kellertävää omaan makuuni, joten valitsin 42 sävyn, joka levitettiin sitten koko kasvoille. Vihdoin ja viimein tarpeeksi vaalea sävy.

Meikkivoide kesti oikein hyvin päivän ja illan riennot. Myyjä osasi myös hienosti kerrostaa meikkivoidetta, naamassa ei siis ollut sen lisäksi esimerkiksi peitevoidetta ja mielestäni kasvoni näyttivät todella hyviltä - iho oli tasaisen värinen mutta ei raskas tai liian meikatun näköinen.
Joten varma ostos oli!

Sain myös kehuja kulmistani, jotka olivat kuulemma erinomaisesti piirretty. Mukava kuulla sellaista alan ammattilaiselta. :)


Voi olla että meikkivoiteen levittäminen vaatii vielä hieman harjoittelua. En oikein tiedä mitä teen väärin, koska omaan silmään lopputuloksesta tulee liian vaalea. Sitä se ei varmasti ollut Ruotsissa, ihailin ihoa ja sävyä monesti luonnon valossa!
Veikkaan ongelmani olevan se, että levitän meikkivoidetta liian paljon, vaikka luulen levittäväni sitä vähän - levitänhän sitä vähemmän kuin edellistä. Pitää kuitenkin opetella kerrostamaan sitä ... saatan myös kokeilla sen sekoittamista primerin kanssa, jos se helpottaa vähän.
Ylläolevaa kuvaa ei ole muokattu lainkaan, ja siinä sävy on jo huomattavasti inhimillisempi kuin ensimmäisellä kerralla, ei niin klovni. :D Tällä kertaa siis sekoitin KVD:n meikkivoiteeseen edellistä meikkivoidettani, joka on huomattavasti kellertävämpi ja tummempi.
Saattaa toki olla, että mieleen on jäänyt niin selvästi se 'liian tumma' meikkivoide, että tämä enemmän oikeansävyinen näyttää jotenkin ihan valkoiselta sen rinnalla. Edellinen meikkivoiteeni oli jopa hieman sävyä 44 tummempi, joten ihmekös tuo ... toki nyt kesällä naama on ehtinyt ottaa hieman enemmän aurinkoakin itseensä ( eli punaisuutta lähinnä ), koska kuljin tiistai-päivän meikittä Ruotsissa ja se oli ehkä virhe, mutta en jaksanut laittaa sitä ällövanhaaliiantummaameikkivoidetta naamaan. Aurinkorasvaa toki oli. Kasvoni tosin punoittavat luonnostaan aika paljon jos sille päälle sattuvat, onneksi se on lieventynyt oikeiden ihonhoitotuotteiden johdosta.

Veikkaan että seuraavaksi yritän löytää oikean tavan levittää meikkivoide kasvoille, ohuelti kerrostaen ja ainakin niin kauan kuin vanhaa meikkivoidetta riittää, niin sekoittaa niitä keskenään. Tämä se on kyllä vasta yllätys että jokin sävy tuntuu mulle liian vaalealta!
Mahtavaa, vaaleasta on aina helppo sävyttää tummempaan kuin toisinpäin.

Meikkivoiteen poistamisen suhteen tuli myös pieniä vaikeuksia. En muista mainitsiko myyjä vai ei, voi olla mahdollista, paasattiin kuitenkin samalla myös keikoista ja Johnny Deppistä niin olen saattanut unohtaa, että tämän meikkivoiteen puhdistuksen suhteen pitää myös olla tarkempi.
Se on öljypohjainen ja ollessaan ihan oikeasti meikkivoide, joka pysyy kasvoilla +15 tuntia kuumassa ilmassa ja kestää huvipuiston että keikan, ei ehkä liene yllätys että se ei lähde "helpoiten" pois. Google osasi kertoa että tämän suhteen kannattaa käyttää ensin oil cleansing methodia - eli käytetään öljyjä puhdistamaan iho, ja sen jälkeen vasta se tavallinen puhdistusmaito / puhdistusemulsio jne.
Onko kellään suositella, että mikä olisi parhainta öljyä? Oliiviöljy, kookosöljy?
Selvästi pelkällä puhdistusmaidolla ja kasvovedellä ei saa meikkivoidetta lähtemään ilman rajua hinkkaamista haha.

Vaikka meikkivoiteen käytön, levityksen ja puhdistuksen suhteen on omat kikkansa eikä se ole ehkä yksinkertaisimmasta päästä, niin voin kyllä suurella ilolla sitä käyttää ja suositella.
Toimii jopa minun ongelma-ihollani, eikä peittävyyden suhteen tarvita erikseen peitevoidetta kun meikkivoidetta voi kerrostaa.
Muistutan kuitenkin, että sitä kannattaisi sovittaa ja kokeilla yhden päivän ajan ennen varsinaista ostoa - näin ollen voit olla varma, sopiiko se varmasti sinulle. Ihan oikeasti. Kuunnelkaa ja ottakaa neuvo talteen, kun kerrankin Simba-täti paassaa asiasta.
Tätä meikkivoidetta on kehuttu sopivan monille erilaisille ihotyypeille, mutta itse tekisin noin, ellei sitten ole varaa ostaa 40€ meikkivoiteita joka päivä.

Olin ehtinyt jo lääppiä ruskeaa sävyä ennen kuvan ottoa ;)

Shade + Light Eye Contour Quad sävyssä Smoke on jumalainen.
Kun ei ole värien ystävä, mutta sitäkin enemmän mustan ja valkoisen, on tämä kerrassaan täydellinen valinta. Ruskea sävy on juuri sopivan kylmä että lämmin, ei liian tumma eikä liian vaalea. Musta on musta, harmaa ainakin omaan makuun sopivan vaalea ja neutraali ja valkoinen on valkoinen. Pigmenttiä riittää, luomivärit ovat ihanan pehmeitä, voidemaisia olematta kuitenkaan rasvaisia, helposti levittyviä ... täydellistä. Jokaisen euron arvoinen.Ylläolevassa meikissä käytin paletin kaikkia sävyjä. 
Yläluomella suurimmaksi osin ruskeaa, ripsien tyvessä mustaa ja häivytin mustaa ruskeaan harmaalla sävyllä. Alaluomilla ruskeaa pohjalla, mustaa hyvin ohut rajaus blendattuna ruskeaan. Silmien sisänurkassa valkoista luomiväriä.
Sisärajauksessa käytin Make-Up Storen mustaa eyelineriä ( on muuten ehdottomasti oma suosikkini kynämäisistä eyelinereistä, vitsi mikä pigmentti - tämä on oikeasti mustaa! ). Sävyt häivyttyivät keskenään oikein mukavasti, voin vain kuvitella kuinka smoothisti ne sen tekisivät sillä varsinaisella ihanan pehmeällä ja hyvin muotoillulla Shade + Light-siveltimellä ... aaaah. Pakko saada!

Ja mikäli luomivärien pigmentti ei jostain syystä näiden kuvien perusteella vakuuta, niin lätkin näitä naamaan ilman sen kummempaa visiota siitä, mitä aion tehdä. Kunhan kokeilen jotain helppoa ja kevyttä, näin alkuun. En siis jyystänyt niitä raivolla naamaan, joten sävy on ehkä hillitympi kuin silloin.


 Tässä vielä kuvaa huulipunan kera, joka on Jeffree Star Cosmeticsin joulun limited-sävy Mistletoe.

Haluan vielä palata ja puhua tästä Immortal Lash ripsiväristä. Jo kaupassa testatessani ( oli pakko, vaikka vähän ällöttikin että muut on sillä myös silmiään räplänneet ) tykkäsin siitä ja voi että, mitä kävikään kun sovitin kotona!
Pohjustuksena se, että ostin vihdoin ja viimein ripsentaivuttimet. Kyllä, olen kohta 26-vuotias nainen enkä ole ennen tätä omistanut ripsentaivuttimia. Joskus teininä kokeilin siskon omia, jäi jotenkin puolet ripsistä taivuttimiin koska en osannut käyttää ja sen kivuliaan kokeilun jälkeen olen kiertänyt ne hyvin kaukaa. Nyt päätin kuitenkin kokeilla uudelleen, kokeilla että vaikuttaako ne muka asiaan oikeasti jotenkin.
En varmasti nytkään ensimmäisen kokeilun jälkeen ole mikään spesialisti tässä hommassa, mutta ei helvetti, sen ja tämän ripsivärin jälkeen mullahan on ripset! Jotka näkyy vaikka on tummaa luomiväriä! Tämä on ihan ennenkuulumatonta, oon ihan super innoissani!
Eihän nämä nyt tietenkään irtoripsille mitään vertoja vedä, mutta mulla on ripset. Jotka näkyy. KUINKA SIISTIÄ.
Ripsiväri ei tuntunut liian raskaalta ripsissä, eikä se alkanut kutittaa silmiä vaikka ne ovatkin super herkässä tilassa tällä hetkellä - kiitos allergian. Ripsivärin harja on vähän erikoisemman muotoinen ja epäilen etten sitäkään osaa vielä oikein käyttää, mutta kyllä tämä tästä. Nappiostos tämäkin!

Ink lineria en tähän meikkiin käyttänyt, mutta kokeilin sitä kyllä kuvien oton jälkeen silmiin ja ympäri naamaa piirrellen kaikkea kivaa. Se on mustaa, mikä tärkeintä, se on ihan oikeasti mustaa nestemäistä rajausväriä eikä mitäänsinnepäinmustaa. Paljon helpompi käyttää kuin se minkä silloin KICKSistä ostin, väri ei lopu ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja suti on sopivan kapea ja tarkka.
Tykkään! Ei tätä turhaan hehkuteta.


Kaiken kaikkiaan, vaikka rahaa tuli käytettyä hävyttömän paljon näihin, niin ovat kyllä jokaisen sentin arvoisia ja ennustan näille erittäin valoisaa tulevaisuutta meikkipussissani. Syrjäyttävät mitä luultavammin suurimman osan vastaavista muiden firmojen tuotteista. Jos on asiaa Tukholmaan tai menee vaikka vain päiväristeilylle Tukholmaan, ja miettii että kävisikö sitä siellä nyt Sephorassa tutkimassa KVD meikkejä, niin käy hyvä ihminen.
Näitä hehkutetaan ja syystä. :)

Ylläoleva kuva on sitten sitä satoa, kun oli tosiaan pakko päästä kokeilemaan JS:n Mistletoeta, Black Milkin Cthulhu-croppia ja sitä, kuinka viikon pesemättömänä olleet hiukset taipuvat tähän enemmän tai vähemmän alienmaiseen meikkiin.
Olin liian laiska piirtämään kulmakarvat, anteeksi, en osannut päättää minkä väriset tähän meikkiin sopisi joten jätin sitten piirtämättä kokonaan. Tästä kokeilusta kuitenkin lisää myöhemmin.


Translation ;

I'm in LOVE with my new Kat Von D Beauty products from Sephora, Stockholm. We finally have KVD in Scandinavia, this IS SO COOOOOOOL.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!