lauantai 11. kesäkuuta 2016

You're the reason why I feel so alive

Päätin että tällä kertaa nokka lähtee kohti Tamperetta, eli huomenna South Park-festivaali ja Bullet For My Valentine!

12.11.2015 Black Box, Helsinki Ice Hall

En saanut ketään ystävääni paikalle mukaan, joten menen sinne yksin. Yhyy. Iltapäivän saatan viettää Pridessa, siitä sitten festareille ja tottakai BFMV:n nimmarointiin!
Tapasin bändin silloin vuonna keppi ja kivi, eikä siitä ole minkäänlaista muistikuvaa - kiitos rakkaan ystävämme vaapukkamehun. Ehkä parempi niin ... tällä kertaa saattaa myös joutua ottamaan hieman JD-merkkistä vaapukkamehua mukaan, ettei pääse jännittämään liikaa.
Olen vanha, laiska, kärsimätön ja liian mukavuudenhaluinen jonottamaan koko päivää lavan edessä, joten koitan alistua valintaani ja totutella ajatukseen katsoa keikka jostain taaempaa, koska tuskin sinne ihan eteen enää pääsee nimmaroinnin jälkeen. Toivottavasti löytyisi paikka pari riviä eturivin takaa ja lyhkäisten ihmisten takaa, niin näkisin ja hyvin heh.
Sinänsä ehkä idioottimaista maksaa 68€ yhdestä bändistä ja tapaamisesta mutta hei, yolo ja täytyy sitä vähän revitellä kesän ekoilla ja vikoilla festareilla.

Mikäli kaipaat seuraa BFMV:n nimmarointiin tai muuten vaan haluaa tulla morjenstamaan festareilla, voi tulla siellä nykäisemään hihasta tai laittaa viestiä Instagramissa = @sinnavonsuicide :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!