tiistai 13. syyskuuta 2016

Blood pump mud through my veins

Olin tuskaillut hiusteni kanssa jo pienen ikuisuuden, halusin niihin jotain uutta ja kivaa mutta en ollut varma mitä. En myöskään halunnut tehdä muutosta kotona ... en ollut käynyt kampaajalla yli vuoteen ja muutenkin kaipasin kunnon hoitoa ( haha ).
Kun tieto kouluun pääsystä varmistui ja laskeskelin rahoja, jotka näytti onneksi plussaa, niin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja varasin kampaajan. Jee!


Lähtötilanne oli kuitenkin kerrassaan kammottava. Moni kehui tätä väriä mutta itse olin sitä mieltä, että mikään ei voisi olla kamalampaa kuin tämä marja-armeijan oksennus päässäni. Tällaiseksi punaiset hiukset haalistuu kun olet sekoittanut niiden joukkoon mustaa, joka on lila/sinipohjainen!Kuivana hiukset eivät olleet ihan niin järkyttävät, tarpeeksi kuitenkin. Mitä useammin hiuksia pesi, sitä enemmän liilaa niistä puski läpi eikä varsinaisesti haalistunut?! Hassua.


Varasin kampaajan luottopaikastani, parturi-kampaamo Twisteristä, ja ajan luottokampaajaltani Sandralta!
Heidän liikkeensä on vain niin upea, kuten ylläolevasta kuvasta näkee. :)

Oli ihanaa pitkästä aikaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia. :) Pitää muistaa taas käydä useammin!
Mulla oli mukana muutama inspiraatio-kuva ja niiden pohjalta lähdettiin uutta lookkia luomaan.Tadaa! Tässä kuvia suoraan ajan jälkeen. Eli vähän tummemmaksi mentiin ja mulla ei ole täysin punaiset hiukset enää APUAAA!
Aloitetaan leikkauksesta: halusin pitää mahdollisimman pitkänä, ja vaikka kaikki huonot leikattiin pois niin nämä jäi aika pitkiksi! Missä välissä nämä ovat kasvaneet, haha. Kerrostettu ei ihan valtavasti, koska mulla on aika ohuet hiukset ja se veisi sitten pituudesta sekä paksuudesta pois. Kuitenkin sen verran, että näitä on nyt helpompi laittaa kuin ennen. Ja pieni otsiksenpoikanen myös, koska halusin sellaisen! Onhan tää vähän hankalampi kuin ilman mutta ei näin pitkällä naamalla pärjää ilman. :D
Värjäyksestä: toivoin tosiaan jotain uutta ja ihmeellistä! Ja niinhän siinä kävi, että juuri on nyt pikimusta. Ahhhh. Tämä on kivaa ja freesiä vaihtelua sekä kaipasin helppoutta; olen vähän kyllästynyt ainaisiin blondaus-operaatioihin ja oman värin ollessa lähes musta on tämä oikein helppo hoitaa. Lupasin myös palata kampaajan pakeille kun haluan tästä eroon, ettei musta tule ihan Klonkkua. Punainen väri on aluksi aika tumma, hiuksissa oli niin paljon eri lilan ja pinkin sävyjä että ne piti vähän järeämmin = tummemmin värein taittaa pois. Mikäs siinä, halusin niistä ehdottomasti EROON. Tykkään paljon tämmöisestä verenpunaisesta, väri on vielä kirkkaampi ja hieman lämpimämpi esim. auringonvalossa. Kertakaikkisen upea.


Mielestäni sekä leikkaus että väri on aivan upeita! *____*
Onhan tämä vallan outoa, ensimmäiset päivät ihmettelin peilikuvaa sekä ihailin väriä koko ajan peilistä. Olen niin tyytyväinen ja tunnen oloni paljon kauniimmaksi. Ja sitten voi taas miettiä että minkä ihmeen takia sitä päästää leikkauksen että värin ihan retuperälle tietyin väliajoin että tuntee itsensä ihan rumaksi peikoksi ... voi huoh.

Leikkauksen ja värin lisäksi ostin kaksi luottotuotetta Sexy Hairilta, kyllä nyt kuulkaas kelepaa.


Translation ;

My NEW HAIR! Oh my GAAAD I'm not full red head anymore. More like a blood red vampire Queen. That's how I like it.
I really love these, yay!

2 kommenttia:

  1. Gyllä vaan toi tuggeli ja sä oot upeeeeee.Ps. tarviin tollasen samanlaisen pentagrammi-toppi-mikälie-asian. <3

    VastaaPoista

Scream for me!