perjantai 16. syyskuuta 2016

Too bad for you pt. 2

Olin jo tovin halunnut tehdä Sister-tatuointini kaulassani uudestaan, ja varsinkin kun toiselle puolelle oltiin tehty upea Slipknot-tatuointi niin tämä näytti kerrassaan naurettavalta sen rinnalla.

Kuva / photo : Jamie Anderson

Tässä kuvaa alkuperäisestä tatuoinnista, jonka tosiaan otin ... astetta spontaanimmin viime vuoden maaliskuussa. Kävelin vain Leicesterissä random tatuointistudioon, sanoin että tämmöstä haluan, ja sellaista sitten sain. Tatskaajana toimi tosi mukava tyyppi, instagram-stalkkauksen myötä selvisi ettei hän enää kauan sen jälkeen studiolla tatskannut vaan joutui takaisin vankilaan? Ahahaha way to go.
Niin, ja tietenkin tatuointi otettiin pari tuntia ennen Sisterin keikkaa Lontoossa.

Ylläolevassa kuvassa se ei näytä itseasiassa niin pahalta, mutta alla olevista sitten selviää että itse logo ja teksti oli suhteessa kaulaan todella pieniä = hassun ja tyhmän näköisiä.
Myönnettäköön, ettei mulla tälläkään kertaan ollut mitään super ideaa ennen kuin vasta pari päivää ennen aikaa. Ensin yritin etsiä jotain samantapaista/muotoista kuvaa, eli ympyrää tms. kuin Slipknotin logossa, mutta eihän Sisteriltä sellaista oikein löytynyt. Olen tykästynyt boho-tyyliin, ja tämä Naked -singlen kansikuva päätyi sitten mukaani. Onhan tässä ympyrä mutta noin muuten kuva ei ole ihan yhtä simppeliä ja sillee.

Kuva / photo : Sister

Tykkäsin tästä jo heti kun se julkaistiin, minusta siinä on paljon kauniita yksityiskohtia ja sulat että kallot nyt aina toimii.
Nakkasin tämän siis Peten eteen ja sanoin että tästä mä tykkään, saisko siitä jotain kivaa aikaan?


Kuvat / photos : One eye Pete

Saihan siitä! Voi että tästä tuli UPEA!
Tämän tekemiseen meni itseasiassa kaksi kertaa, ensimmäisellä kerralla tehtiin nuo sulat ja toisella kertaa sitten väriteltiin lisää, paranneltiin logo ja muutenkiin yhdistettiin uusi ja vanha tatska sekä korvan tausta väritettiin. Ai että se on ihanaa kun tatuoidaan korvan takaa, en tiedä miksi mutta mua usein kutittaa sieltä ja kivaa kun kerrankin joku raaputtaa oikein kunnolla! :D
En tiedä miksi mutta tämä puoli ei sattunut ihan yhtä paljon kuin toinen puoli ja ensimmäisen kerta tällä puolella. Voi toki myös olla se, että olin onnesta soikeana koska vihdoinkin kaula olisi saatu päätökseen eikä mun tarvisi kestää sitä enää, jee.

Nämä kuvat on otettu heti kun tatuoiminen on lopeteltu ja toi värittäminen saa kyllä mun ihon aina ihan jäätävän punaiseksi. Tästä on kohta viikko ja varmaan kohta tulee taas ne nätit mustelmat tuohon, näytän sitten taas seuraavan viikon siltä kuin olisin viettänyt vähän turhankin villin viikonlopun vampyyrin kanssa.
Huomasin vasta näistä kuvista että tuo Bad-sanan d:n yläosa puuttuu, pitää vielä se korjata. Ja mä kun luulin että olisin päässyt tästä jo eroon!
Mieli tosin kuiskuttelee että tuohon keskelle kaulaa sopisi kuva myös, ota ota ota ... mutta aion ignoorata sen täysin. Ensin pitää tatskata muutama muu paikka ja noin muutenkaan, ei kaulaa enää ikinä. Tosin ... never say never.

Tatuoinnin suunnitteli ja teki jälleen kerran One Eye Tattoon Pete, kiitos paljon! :) Laitan vielä tästä kuvaa kun parantunut!
Heittäydyin myös villiksi ja samalla kertaa kun lopeteltiin tämä, niin aloitin hihan. Hupsista keikkaa.

------------------------------------------------------

Lävistys-asiaa: kyllä, jouduin ottamaan mun industrialin pois kuten huomaa. :(
Vilautin sitä lävistäjälle ollessani siellä muilla asioilla, se oli silloinkin tulehtunut, ja hän sanoi ettei ole hetkeen nähnyt noin pahaa että äkkiä pois vaan. On kuulemma lävistetty vinoon, siksi se on varmaan meinannut tuolta ylhäältä kasvaa ulos ...
Mutta ollessani kampaajalla, sain kuulla että tämmöisiin tulehduksiin pitäisi useimmiten syödä antibioottikuuri ensin ja sitten vasta ottaa lävistys pois.
Rumahan tuo patti tuolla korvan takana on, mutta en tiedä että auttaako se enää tässä vaiheessa mitään hakea? :(


Translation ;

After I got my Slipknot-tattoo done, I continue to fix my Sister-tattoo at the other side of my neck. I really fell in love with the cover art for Naked -single and I took that with me and said that I like this can we do something like this for the re-do?
And yes!!! WE CAN. It's freakin' beautiful!!!!

The after photos are taken right after we finished tattooing so my skin is super red. But you get the idea. So amazing! Much better than the previous one.
Designed and made by Pete at One Eye Tattoo, big thanks once again. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!