tiistai 10. tammikuuta 2017

I'm onto you, dude, you gotta find a new place to hide

Käytiin äidin kanssa joulun välipäivinä kirppistelemässä, kun ei muutakaan tekemistä keksitty haha.

Kävimme Lahdessa, ensin Lanttilassa joka ei ole ihan keskustassa ja sen jälkeen Launeella jossa on kunnon kirppis-ryhmittymä siinä Citymarketin ja Prisman välissä! Oikea taivas!
Siinä on ainakin kuusi kirppistä samassa rytäkässä, tälläkään kertaa en ehtinyt kaikissa käydä koska äidillä rupesi menemään hermot ... mulla on aina tapana tonkia ja käydä läpi tarjonta todella tarkkaan, ettei vain mitään aarteita jää piiloon. :P
Täytyy tässä keväällä käydä uudestaan ja jos ei muuta, niin sitten yksin koska haluan koluta jokaisen perimmäisen nurkankin!


Aloitetaan ylhäältä, vasemmalta oikealle ...

- Patricia Cornwellin Kay Scarpetta-sarjaan kuuluvat kirjat, taisi olla 2 € / kpl
- Erilaisia piirrustus- ja maalaustekniikoita esittelevä opetuskirja 3 tai 4 €, Taru Sormusten Herrasta-elokuvista kertova kirja kirjasta elokuvaksi-tyyliin 4 € ( jos muistan oikein. siellä oli myös Jude Fisherin kirjoittamat kuvitetut oppaat Sormuksen Ritareista ja Kahdesta Tornista, 4 € / kpl mutta sitten totesin että kun tiedän niistä elokuvista käytännössä kaiken mahdollisen niin voin hyvin tuolla 8 € ostaa jotain muutakin haha ), vanha ompelukirja 4 € jossa paljon käteviä ja yksinkertaisia ohjeita, erityisesti siksi ostin tämän että vaatteiden lisäksi siellä oli hyvin havainnoivia ohjeita verhoilusta!
- Tumman ruskea vyö 1 € (ajattelin tätä lähinnä johonkin viikinki-henkiseen asuun! ), Nora Robertsin jonkun erittäin kiinnostavalta kuulostavan trilogian ensimmäinen osa ( englanniksi jee! ) 1 tai 2 €, Skandinaaviseen mytologiaan perustuvan trilogian ensimmäinen ja viimeinen osa 4 € / kpl ( en ole varma mikä osa puuttuu, mutta joku anyways haha. nämä oli aika kalliita pokkareiksi mutta aiheet oli liian mielenkiintoisia että olisin voinut sivuuttaa! ), kehyksiä alle 2 € ( nämä oli sellaisesta pöydästä missä oli tietty kilohinta sille rojulle eli nämä siis vaan punnittiin ja sen perusteella sitten tuo hinta tuli )
- Lindexin vyö 1,5 € ( ajattelin että tähän vois jotain kettinkejä tms laittaa kiinni ) ja toinen vyö 1.5 €

Näiden lisäksi ostin sellaisen trikoisen GT:n perus hameen vinolla leikkauksella 1 € sekä Lindexin pitsisen pitkähihaisen paidan 2,5 €.


Tämä vyö on vain niin ihana! Metsästän aina into piukeena vöitä, kenkiä, ihan mitä vaan missä on tämmöisiä solkia ja onnekseni tämä taittaa enemmän mustaan / harmaaseen kuin siniseen, koska hyi sininen haha. Tuollaiset soljet on vaan liian upeita!


Olen ennestäänkin lukenut muutamia Nora Robertsin kirjoja ja etenkin Kuuden Piiri-trilogia on yksi suosikeistani, jonka pohjalta uskalsin tämänkin ensimmäisen osan täst' trilogiasta ostaa!
Takakannen perusteella tarina oli jo varsin mukaansa tempaava ja tykkään myös lukea kirjoja paljon englanniksi = kielitaito paranee, joten parilla eurolla tämä lähti varmasti mukaan. :)


Tämä on itseasiassa joululahja, jonka bongasin itse alelaarista Prismassa!
Tolkienia ei nyt voi koskaan olla liikaa ja tämä onkin puuttunut kokoelmista jo jonkin aikaa. Harmi vaan että se on niin leveä kirja että se ei oikein istu mun Tolkien-hyllyyn hienosti ... pitää asetella se sinne ehkä jotenkin muuten.

Rakastan vain kirppareita niin paljon! En malta odottaa että koska pääsee taas tonkimaan: :D


Translation ;

Here are my newest second hand shoppings - except the last book about The Lord Of The Rings by Tolkien's eyes is my xmas present. :)
Most of the stuff was for 1-2 € and some of the books were 4 € which is quite much for a second hand book, specially if it's a small pocket size book like the ones in the middle. But those are part of the trilogy which is based on Scandinavian mythology and I just couldn't leave them in the shop, way too inspiring!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!