perjantai 6. tammikuuta 2017

The walls are closing in

Tässä on viimeisimpiä piirrustuksiani. :)
Luovuus on siinä mielessä omanlaisensa ja vaikea kyky, että inspiraatiota sen luovan asian tekemiseen ei voi niin vain kutsua luokseen vaan se tulee silloin kun tulee. Onnekseni se on viime aikoina ollut usein läsnä.

Syyskuun yksi koulutehtävistä oli omakuvan piirtäminen. Sen sai toteuttaa millä tahansa tekniikalla, tiesin kuitenkin itse että haluan yhdistää siinä muutamaa eri tekniikkaa.


Luonnos / sketch
Koko / size: A5
Välineet / products: Derwent lyijykynät / pencils
Syyskuu / september 2016

En ole piirtänyt ns. kunnolla sitten ties kuinka pitkään aikaan, joten tein nopsaan harjoitusnaaman mielessäni kytevien tekniikoiden ja lookin puolesta, kuten ylläolevassa kuvassa näkyy.

Koulutyön tuli olla kokoa A3 ja vaikka naikkosen naama ei koko arkkia täytäkään oli haastavaa tehdä niin isolle paperille kasvot koska yksityiskohtien piti todellakin olla on point sekä esimerkiksi ihon häivytykset saada pehmeiksi noin 'isoilla' alueilla on omasta mielestäni myös haastavaa. Toisaalta isompi paperi toi enemmän liikkumatilaa.
Koulutyö / school project: omakuva / self portrait
Koko / size: A3
Välineet / Products: Värikynät, Derwent lyijykynät, glitterliima, kartonki, vesivärit / color pencils, Derwent pencils, glitter glue, carton, water colors
Syyskuu / september 2016

Vaihdoin viime tingassa pohjan sellaiseen hieman galaxymaiseen, hopealla glitterillä höystettyyn pohjaan jonka olin maalannut vesiväreillä. Siitä ei näköjään kuvaa ollut enää puhelimessa joten lisäsin tämän mustalla pohjalla joka oli toinen vaihtoehtoni.
Toin syvyyttä ja erikoisuutta työhön yhdistämällä lyijykyniin ja värikyniin glitterliimaa!! Se oli kyllä kertakaikkiaan upea lisä!
Vaikka itse sanonkin, olen kovin tyytyväinen lopputulokseen. Varsinkin kun en ole niin pitkään aikaan piirtänyt ns. kunnolla. :)


Tässä pieni pala Mustasta Kirjastani. Tuleva pienmallistoni onkin nimetty erään lempikappaleeni, Bring Me The Horizonin Avalanchen mukaan.
Sillä on ollut aivan oma merkityksenä tässä prosessissa selvitä oman mielensä kiemuroista.

Koulutöiden ohella olen luonnostellut ja piirtänyt muutamia kuvia. Tässä niistä kaksi :
Luonnos / sketch
Koko / size: A5
Välineet / products: Derwent lyijykynät / pencils
Marraskuu / november 2016"Rise With Me"
Keskeneräinen / not finished
Koko / size: A4
Välineet / products: Derwent lyijykynät / pencils
Joulukuu / december 2016


Nyt pitäisi jatkaa nopsaa hiusten ja karvojen harjoittelua, koska tammikuun lopussa palautettaviin koulutöihin pitää etenkin niitä piirtää. Kääk!


Translation ;

Here are my latest drawings. I haven't draw 'properly' in many months which I was a bit surprised how well they all turn out.
Just need to keep practising! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!