keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

I say you gotta be strong and make up your own mindMoikka!

Aaaarghhh, ihan kiva kun on kesä ja lämmin. Kohta alkaa jo menemään taas yli! Innolla odotan viikonloppuista Tuskaa... +30 astetta.. Mmmh, I LOVE IT! :D
Seuraavaksi vähän (taas) millaista se mun "työ"-vaatetus on.. Kohtapahan huomaatte että se sinällään eroaa suht' paljon normaalista lookista, voitte verrata edelliseen postaukseen ;D (Ei sillä että kulkisin one bag paljaana 24/7)

Paita - Lindex
Vyö - H&M
Hame - H&M
Legginsit - Lindex (Noi on btw nyt -50 %, jos ketään kiinnostaa :D)

Tässä vielä hiamn yksityiskohtia:
Tuo vyö on jostain H&M:n aleista joulun ja vuodenvaihteen jälkeen.. Siitä saa monia variaatioita, se on tuommoinen vähän kimono-tyyppinen.
Ja sitten leGGarit (håhå) joissa niittiä piisaa. Meinasin ensin yhdistää tähän jonkun niitti-vyön mutta ainakin töihin se ois ollut vähän too mutch.

Simppeliä ja yksinkertaista. Eikä liian räväkkää :D Samoin kuin naama värkki:
Kiltti ja viaton Simba. Yeah right :D

Nytpä voisin vilkuilla vähän H&M:n ja Nelly.comin aleja ... :P
Nelly.cominki vip-alekoodi oli tiedossa jo viime viikolla mutta en vain saanut aikaiseksi tilausta menemään :'D Ei siellä nyt kamalasti mitään elämää suurempia löytöjä ollut, harmittaa vaan että kun eilen katoin niin kaikki irtoripset oli menny. Buu! :C

Onko teistä kukaan vielä ehtinyt käydä rohmuumassa kummankaan liina-liikkeen sivuilla?

P.s. Niin kuin joku ehkä huomaa, innostuin vähän tuosta "page"-ohjelmasta, jonka löysin kuvan muokkaus-ohjelmastani >:D Oikein kätevästi saa pari kuvaa samaan kuvaan! (Kuulostaapa oudolta, mutta ymmärrätte, I guess so.. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!