perjantai 11. kesäkuuta 2010

Suicide love Bitch

Moikka.
Pahoittelut pienestä blogi-hiljaisuudesta.
Kuulumisista sen verran, että sekä hyvää että huonoa. Huonot uutiset ensin :D
Elikkäs, olin Metropolian pääsykokeissa, vaatetussuunnittelijaksi olisin halunnut. En päässyt valitettavasti jatkoon (epäilen, ja pelkään pahoin, että en pääse HAMKiinkaan..) .. No kai sinne halutaan vaan harmaita kaapuja suunnittelevia värittömiä hiirulaisia (ja sehän vasta vaikeaa onkin, kun suunnittelee laatikon jossa on reikä päälle, wuhuu), haha :D Ja sitten se, että missasin siime viikolla pääsykokeiden takia Die So Fluidin keikat. Murrrr >:(Hyviin uutisiin kuuluu se, että sain kesä-"töitä". Eli Työkkärin kautta pääsen Työelämävalmennukseen Lindexiin :) Ihan jees, toivottavasti saan henkilökunta-alennusta, heh. Toinen hyvä uutinen on lauantainen Vanity Inkin keikka Helsingissä! Sinne kaikki vaan, jotka ette ole keksineet mitään tekemistä huomiselle illalla - Manalassa nähdään ;)


Niin, tiistaina olin tosiaan Helsingissä pääsykokeissa ja sieltä samalla tarttui Backstreetistä vähän tavaraa mukaan. Siellä on muuten aika paljon mehukasta tavaraa alessa, kannattaa käydä katsomassa ;)
Mukaan tarttui mm. tämä Tripp:n pinkki minari "henkseleillä". Alennuksessa se oli 20 €.


Päivän asu (keskiviikko) :

Bolero - made by me
T-paita - H&M
Hame - Tripp
Sukkahousut - GT
Kengät - Demonia


Keskiviikkona kävin hakemassa ne lisäkkeet. Päätin sitten tilata kampaajani kautta sieltä Hairiumista clip-on pidennyksiä, niitä "raita"-settejä. Niitä tosiaan vähän leikattiin, että eivät ole pelkkä 'pötkö' vain - silloin, ainakin mun tukassa, ne näyttäisi tosi selvästi olevan lisäkkeet.
Luulin näiden olevan pidemmät... joten nyt haluan EHDOTTOMASTI pari klipsiä, jotka menee SELVÄSTI rinnan >:D Niin, ja huomenna ajattelin ostaa pari klipsiä leopardi-tukkaa 8D Tavoitteena ois viel tulevaisuudessa santsata noita klipsejä pinkkeinä ja oransseina ja viel sen toisen punaisen värisenä ... Hmm ... Apua, tää karkaa kohta käsistä.


Vaikka itse sanonkin, niin musta tässä kuvassa on oikeen kauniit värit :) Kuvaa on muokattu vain laittamalla kontrastitsa "medium" ja 'bloomista' "medium". Varmaan kertoo tosi paljon :DWhii. Kesä-fiilistelyä. Arinkolasit siksi, että en ollut jaksanut meikata, niin kuin edellisestä kuvasta huomaa ;)
Loppuun vielä kuva, meikittömästä naamastani.
Multa vaatii todella suurta rohkeutta julkaista tämmöinen kuva, koska en ole kovin sinut itseni kanssa.
Vasta viime vuoden aikana olen pystynyt olemaan meikittä yleisellä paikalla. Okei, mulla on aina aurinkolasit päässä ;) Se johtunee monista erinäisistä asioista, mutta ei siitä sen enempää täällä.
Mutta siinäpä se, kuvaa ei ole lainkaan muokattu. Kiva toi kulmakorun arpi :D Ja siitäkin on jo neljä vuotta kun se läksi kävelemään ..
Ja miksikö julkaisin? Siksi, että haluan näyttää millainen babyface täällä oikeasti kirjoittelee ;D

Ensi viikon maanantaina alkaa tosiaan 'työt' ja pitäisi olla suht hillityn näköinen. Saas nähä mitä tulee :D

Mites siellä menee?

4 kommenttia:

 1. Moiii! Oon tykänny ihan hirveesti lukee näitä siun postauksia! Näitä sentään jaksaa lukee :D Ja oot kyl niin ihanan söppänä <3 Tuo siun tuccas<3 Ja hirveesti stemppii sinne Lindexille! Odotan innolla ostoksias sieltä. :)

  Hei mut en saanu sinuu spostilla kii; ja sitä tyllihametta täällä vingun... :s SRYYY..

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tosi mukava kuulla tämmöistä palautetta <3 :)
  Voi apua, mäkin odotan innolla niitä ostoksia mutta musta tuntuu että mun lompakko ei! ;D

  Älä pyytele anteeksi! Mua gmail ei suostu päästämään sisään, en tiedä miksi, joten en ole sinne päässy :S Joten mun vika, anteeksi siitä. Olen tässä ties kuinka monesti käynyt kysymässä että kai ne on perille menneet (lähetin silloin yhen toisenkin paketin, ja hän on kertonut ettei. Sentään joku sähköposti toimii..) ja sieltä ovat vain vastanneet että joo joo. Mutta eipä näytä olevan! Käyn heti huomenna kysymässä töiden jälkeen että mistä kiikastaa! Toivottavasti jotain selvyyttä asiaan - infoan heti kun tiedän! :)

  VastaaPoista
 3. Awww! Ihanaa :) Hävettää koko ajan olla ruikuttamassa :D Mut kiitosselvityksestä^^ <3

  VastaaPoista
 4. Phah, ruikuttaminen on oikein! :D
  Eipä mitään, ja asia on vihdoin selvinnyt <3 Laitoin sulle sähköpostia asiasta! Käyhän katsomassa! :)

  VastaaPoista

Scream for me!