keskiviikko 18. elokuuta 2010

Nightmare on Elm Street

Oon taas löytänyt muutaman kivan bändin, kun selailin tuota mamatrash-sivustoa, ja etenkin ensi vuoden Trash Festin esiintyjiä :)

Music player about Mama Trash Family Artists

Tuota linkkiä klikkaamalla pääsee sivulle, jossa on heti sivun alussa semmoinen musiikki-player, josta voi kuunnella osaa näistä Family Artisteista, ihan ilmaiseksi. Noista uutena iski etenkin Sveitsiläinen Stoneman!

Kantsii kuunnella, siellä on myös paljon muuta hyvää :P

Tässäpä on joku asu elokuun alusta kun kävin Työkkärissä juttelemassa.
Pääkallo-toppi - Gina Tricot / shortsit - H&M / sukkikset - Lindex


Nää on ihanimmat aurinkolasit maan päällä! :D Bongasin nää joskus vuosia sitten H&M:stä ... sydämiä tähän.


Cross - Antti Asplund
Yksi mun lemppari-koruista :)
Haluan tuon crossin vielä ainakin mustana, valkoisena ja 'peilinä' :D


Kengät - Andiamo

Näytämpäs taas vaihteeksi harvinaisen "älykkäältä" :D


Muokkasin tätä kuvaa tarkoituksella niin että tuo "musta" näyttääkin mustalta. Oikeastihan se on jopa vaaleampi kuin paskan ruskea - NOT nice :) Ja kuten huomaa, shokki-värikin värjää sitä!


Jee mun oman koneen taustakuva on vaihtunut, ketään ei varmaan kiinnosta ketä tuossa kuvassa mun ja Iran lisäksi on ja jos kiinnostaakin, niin arvaa ketä ne on :D

Eipäs sen kummempia.

Jos jollain on suositella värinpoisto/vaalennus-värejä, mitä saa tavallisen kaupan hyllyltä, otan vinkkejä mieluusti vastaan!
En ole ikinä ennen värjännyt/vaalentanut itse, joten apu olisi tarpeen, ja tarkoitus olisi tuosta mustasta saada suurin osa pois, ja no, punaiseksi näin alkajaisiksi :D Mulla on hienoakin hienompi plan mun hiuksille, se ei punaiseen sitten kyllä jää ;)
Yksi kaverini suositteli Liven XXL(?)- väriä, ihan vaaleinta, sävyä 00, mutta kaupassa katsoessani huomasin ettei se ole varsinaisesti värinpoisto.
Eli jos joku osaa/haluaa auttaa ni antaa tulla vaan! :D

4 kommenttia:

 1. Schwarzkopfin truly blonde tms on tosi hyvä :)! vaalensin itse sillä aika voimakkaasta punaisesta. tuli toosi vaalea, verrattuna siihen et jollain aikasemmalla svartsin blondausaineella sai vaalentaa kolmesti :E
  lopputulos kerralla värjättynä; vaaaaaalea juuresta, ja tumma oli niistä kohtaa missä oli "mustaa".. :D muutama oranssi läikkä jäi mut shokkiväri tarttui tosi hyvin.
  Maksaa putelilta jtn 9-11e. On muute halvempaa ku kampaajal käynti.

  VastaaPoista
 2. Itse olen käyttänyt Elean värinpoistoa (olen ostanut sitä ainakin tarjoustalosta ja vapaa-valinnasta), ja tehokkaaksi totesin. Se on aika halpaa (jotain 5e?), en tiedä kuinka hiusystävällistä. Oma tukka kuivui mutta päässä pysyi. Keltaiseksi tukka jäi, ja olisi varmaan saanut lisää vaalentaa jos sen olisi pois halunnut, mutta itseäni ei se haitannut kun tuli väriä päälle.

  Ensimmäisellä vaalennuskerralla vaalensin mustasta niin paljon että sain violetin, sai pari värinpoistoa tehdä. Seuraavalla kerralla siirryin violetinruskeasta taas vaaleampaan ja shokkiväriä päälle, riitti yksi vaalennus.

  VastaaPoista
 3. carnier fructisin värinpoistot on hyviä, mulla itellä tulee melkeen valkonen tukka niistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon vastauksista ja kertomuksista miten käynyt, auttoi kyllä tosi paljon :)
  Danke danke danke!

  VastaaPoista

Scream for me!