perjantai 20. elokuuta 2010

We will always be living free, always on top of our misery, to live hard is a luxury, and to die of our prophecy

Olen tänään koko päivän puunannut huonettani ja sama jatkuu taas sunnuntaina. Huomenna mennään mamma mian kanssa auttamaan siskoa muutossa ja käymään Isossa Omenassa, jossa siskon uusi työpaikkakin on. Ja ostamaan  THE vaalennusväri.

Siivouksen lomassa tein totaalisen siivouksen, tietenkin, myös vaatekaapilleni.
Vaatekaupassa työskentelyn yksi 'haittapuoli', jos sitä siksi voi kutsua, on se, että kaiken pitää olla just prikulleen eikä melkein paikallaan.
Esimerkiksi, henkareiden päät pitää olla kaikki samaan suuntaan ja vaatteet oikea oppisesti henkarilla, sama koskee viikkausta. Ja niin edes päin. Sounds little bit insane, ehh?
Tarkempaa juttua laitan kunhan siirrän kuvat koneelle :)

Mutta vaatekaapin siivouksessa tuli karsittua osa vaatteista, jotka eivät joko istu enää tyyliin tai eivät muuten miellytä silmää.
Ja nyt kysynkin teiltä; haluatteko asettaa itsenne spesiaali-asemaan, vai nakkaanko tuotteet suoraan huuto.nettiin kaikkien haukkojen huudettaviksi? :D
Spesiaali-asema tarkoittaa jotain blogi-kirppiksen tyylistä. It's up to you now!

Aion tsekata huomenna illalla/sunnuntaina kengät ja saan ehkä jonkin moisen kenkä-telineen, FINALLY. Sieltä tuskin irtoaa mitään myyntiin, kjäh kjäh. Samoin korut kokevat saman puhdistus-operaation, sieltä varmasti irtoaa jotain..

Tylsää ja kuvatonta, jebah, olen/olin tänään laiska. Hauskaa viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Tuollainen blogi-kirppis kiinnostaa kyllä, jos hinnat eivät ole kovat ;) Eli kiinnostaa!

    VastaaPoista
  2. Juu, ei ole kovat, trust me, haluan niistä eroon. Koitan miettiä sillai että kuinka paljon itse olisin valmis maksamaan tuotteesta.
    Ärsyttävää kun jotkut laittavat tosi kalliita hintoja keskiverrosti käytetylle vaatteelle koska "se maksoi uutena sen ja sen verran, ei tästä voi halvalla luopua" :D
    Ja anteeksi myöhäinen vastaus!

    VastaaPoista

Scream for me!