maanantai 25. huhtikuuta 2011

A dead world, a dark path - not even crossroads to choose from

Jatketaan kengillä! Huusin nämä ihanuudet ja voitin kiivaan tappelun, ha haa! Näistäkin on varmaan jo reilu kuukausi, kun huusin. Oi niitä aikoja kun oli rahaa vaikka muille jakaa ... no ei nyt ihan.
Ja ensin vähän kuva-arvoituksia, mistä popottimista mahtaa olla kyse ... ;)New Rockit? Kyllä. Neptunot? OI KYLLÄ!
Syytän himostani Neptunoja kohtaan ihania bloggaaja-kollegoitani, monilta heistä löytyy monen sorttista Neptunoa kaapista ja olen niitä aina kuolannut ja tuntenut sitä suurempaa tykytystä sydämessäni mitä enemmän niihin olen blogeissa törmännyt.

Neptunojahan saa eri 'paksuisilla' pohjilla mutta nämä mun omat on ne perus-Neptunot ( or I guess so... ), 'matalalla' pohjalla ja materiaalina on perus mustaa ( aitoa ) nahkaa. Ovat oikein mukavat jalassa ja hyvät kävellä! Ja kevyemmät kuin toiset New Rockini :D
Kovasti nämä samaiset Neptunot himottaisivat myös pvc:nä, joko tällä samalla pohjalla tai sillä seuraavalla 'korkeudella'!
Neptunojahan saa sillä MEGA-pohjallakin, mutta musta ne on aika järkyttäviä ja jos mä laittasin semmoset jalkaani olisin vähintään 2,5 metrinen :'D

Kengät on käytetyt, näkeehän sen, mutta lankilla saa ihmeitä aikaan! Ja siis huomio, en ole näitä ENNEN kuvien ottoa lankannut :D
Rahapussini anoreksia vahvistui koska se menetti noin 50-60-70 € ( olen tyystin dementoitunut ) näihin, postit mukaan lukien. Minulle ihan käypä hinta ja vielä 'vahingossa' sattuivat eteen Huuto.nettiä selatessa. Itselläni on toisetkin New Rockit, ja ne ovat kestäneet jo 2,5 vuotta ilman että on kertaakaan tarvinnut suutarille viedä ( tosin nyt kyllä voisi, kangas irronnut toisesta kantapäästä :D ) eli on todellakin sijoituksen arvoisia kenkiä. Ja noilla toisillakin on sentään tarvottu vaikka kuinka monet festarit, kaupunki-reissut, känni-reissut yms ... Tuskin olen ainut joka näitä voi lämpimästi suositella!
Olen enemmän kuin innoissani suunnittelemassa seuraavien New Rockien ostoa ... WE WANT MORE!En ihan onnitunut tekee Peter-ilmettä :(

Kevät ja samalla kesäisen lämpimät säät ovat saapuneet! IHANAA!
Nyt onkin aika kaivaa korkkarit kaapeista ( oh yes ... niitä on joka helvetin kaapissa :D ) ja lähteä baanalle!

Olisikin pieni kysymys teille rakkaat lukijat ( eli toisin sanoen auttakaa Simbaa prkl! );
Onko teillä suositeltavissa kenkä-lankkia niin TEKONAHKAISILLE kuin AITO-NAHKAISILLE kengille? Ja mitä välineitä niiden käyttöön/niiden lisäksi?
Kaikki neuvot otetaan vastaan, tuotteiden merkit, hinnat, kaikki! :D

Huomenna ( no okei, tänään ... ) luvassa jotain jännää! Avaan nimittäin uuden blogin joka toivon mukaan miellyttää teitä ja siinä samalla ehkä muakin ;) Stay tuned!

3 kommenttia:

 1. Täti voi yrittää auttaa. Kenkälankista en osaa sanoa, mutta kannattaa hommata nahkan hoitoaine. Se pitää niin teko- kun aitonahkasetkin kuosissa, kunhan vaan jaksaa lääppiä sitä popoihin riittävän usein. Toimii ihan kivasti, puhun kokemuksesta. Ei sillä tosin ihmeitä, niinku esim lankilla, tee, jos pintanahka on jo paskana.
  Mut uudet kengät kannattaa ottaa moiseen käsittelyyn melko usein niin pysyy kuosissa :D

  VastaaPoista
 2. en vaan voi sille mitään, että Neptunot on rumimmat kengät, mitä olen ikinä nähnyt. :D

  VastaaPoista
 3. Lumira ; Hmm ... okei. Kiitos! :D

  Candy ; Hahaa, voih, no ainakaan ei tarvi sun kanssa sitten näistä tapella :'D

  VastaaPoista

Scream for me!