perjantai 29. huhtikuuta 2011

Why sleep with insanity? It’s such a different approach, it fits me perfectly

Hyvää iltaa!

Tänään tein ihan super hyper mahtavia löytöjä kirpparilla! Rakastan kirppareita ja second hand-liikkeitä. Parhaimpia löytöjä tekee silloin kun ei päätä mielessään että tänään ois ''kiva löytää jotkut bootsit'' yms. tähän tyyliin. Pitäisi ratsata joku päivä suurin osa Helsingin kirppareista/Fidoista/UFFeista ... viime keväällä UFFista lähti lemppari-bootsini mukaan :) Ovat muuten 'aidot' bootsit ja mm. Crashdïetin Peteriltä löytyy samanlaiset ;)
Toki hinnat ovat esimerkiksi Fidalla ja UFFilla normi kirppiksiä korkeammalla, tuotteesta riippuen, mutta kyllä niistäkin voi löytöjä tehdä.

Tässäpä kuitenkin nyt joitain viime aikaisia ostoksia, eli viime aikaisia ostoksia hmm kahden kuukauden ajalta!Hyväksi todetut leopardi-legginsit, nyt molemmissa väreissä.
8,90 € / kpl, Robinhood.Lindexin alesta (teko)nahka-shortsit, n. 8-9 €. Oli -70 %, tosi kivat päällä.
Näiden lisäksi ostin yhdet alushousut ja rintaliivit, koska ale-tuotteissa oli "Ota 3, maksa 2"-tarjous :)
Leopardi-kuvioinen pyjama-setti KappAhlin alesta, 6 €.
Tästä on tarkoitus tehdä seuraavaa ; paidasta liivi + muokata sitä erilaisilla niiteillä / kankailla. You will see it later. Housuista shortsit, oivat festari-shortsit! Lahkeista pystyy vääntäämään toisetkin hotpantsit ja kangasta jäänee vielä korsettiinkin ;) On hyvää, jämäkkää satiini-kangasta.Ja lisää samaa kuosia KappAhlin alesta ; alushousut ja sukkanauhaliivi. Olivat yhteensä 5 tai 6 €.
Vielä kun jostain saisi bongattua settiin sopivat rintsikat :P


Latex-vaatteiden hoitoon purnukoita. Eniten on mennyt tota shine-sprayta (yllätys). Mukana myös talkkia sekä cleanereita eli pystyy puhdistamaan latex-vaatteita. Kaikista kivointahan tässä on se, että kaikki muut purnukat ovat vain saksaksi paitsi tuo shine-spray! Olisi edes englanniksi niin ymmärtäisi jotain ...
Nämä oli yhteensä 16 €, Keltainen Ruusu. Ja saa vinkkailla että mistä löytyy pelkkää shine-sprayta, ettei tarvitse aina tätä settiä ostaa!

Ja sitten vähän keväisiä kuvia lärvistä ;
Moi olen mies ....Ei ihan Peter-ilme menny nappiin ...

Tämmöstä tänään. Saatoin myös sortua tilaamaan Nelly.comista kenkiä ... wooooopsie!

Ja muistakaahan vierailla/shoppailla TÄÄLLÄ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!