maanantai 12. joulukuuta 2011

I'm going Insane? / Vastaukset, answers.

Kiitos paljon kysymyksistä kaikille, tässä vastauksia :)

Miten hiukset sais pysymään mahdollisimman isona? Vinkit olis tarpeen xD

Kannattaa tupeerata niitä osissa ... jakaa ne ns. 'pituus'suunnassa osioihin, aloittaa tupeeraus takaa kohti etuosaa. Kun on kerran tupeerannut osion, sitten lakkaa osioon koko pituudelta sekä etenkin juureen. Sitten vielä lakan kuivuttua toinen tupeeraus-kerta ja sitten sama seuraaville osioille. En voi kuin suositella Proffsin Extra Super Strong-lakkaa ( tai mitä se nyt ikinä onkaan nimeltä, se lila-pullo ), se pitää hiukset pystyssä niin MONTA päivää kuin kaatosateessakin :)
Voin tehdä tästä vähän syvällisemmän postauksen joskus kuvien kanssa jos jotakuta kiinnostaa. Aikaa kannattaa varata, jos haluaa oikein perusteellisesti tehdyn mega-letin ja niin että se pysyy päiviä niin siihen menee puolesta tunnista yli tuntiin.

ONKO SULLA KIRJEKAVEREITA?Heh, ei ole enää, mutta on ollut.

TYKKÄÄTKÖ SÄ MATIKASTA?En todellakaan!

MIKÄ SUN LEMPI AINE ON?
Öhm ... tykkään kielistä sekä musasta ja tietty kuviksesta ja käsitöistä :)

KUMMAT VALITSISIT MIELUMMIN: HOUSUT VAI HAME?


Hameen, käytän niitä enemmän ja paljon mieluummin :P

TYKKÄÄTKÖ PONEISTA?
Joo, meillä on yksi poni! Tosin mun vanhempien luona tietty ...

OOTKO KOSKAAN PITÄNY SAMMAKKOA KÄDESSÄ?

Olen! Monestikkin. Olin kovakin sammakon-metsästäjä ( siis ihan vain lemmikiksi, ei ruokapöytään :D ) mun serkun kanssa pienenä, ja ai saatana kun ne oli ällöttäviä ja limaisia :D Yhden nimi oli muuten Aragorn!

KUINKA USEASTI OSTAT UUDEN HAMMASHARJAN?

Silloin kun siltä tuntuu ja toivottavasti riittävän usein :D

MIKÄ SUN MIELESTÄ ON TOISIKS PARAS RUOKA?

Emmä tiedä. Hmm ... kanakeitto?

KUINKA MONTA KYYKKYHYPPYÄ JAKSAT PUTKEEN

En varmaan niin monta kuin tarvisi :D

Osaisitko ratkaista tämän: 45x+89x=78x-9x?
No tietty 666, daa?

Mikä olisi sun lempiväri jos olisit mies?
Punainen?

Kumpi painaa enemmän kilo höyheniä vai kilo rautaa?

Tää on varmaan joku typerä kompa kysymys joista en ikinä tajua mitään enkä varsinkaan vastaa oikein mutta vastaan silti kilo rautaa. Nonni, saa nauraa :D

Oonko mä kiva?
Olet, ihanainen Emmaseni!

Mikä sun nimi on toisin päin?
Abmis.

Miten kuvailisit sun naapureita?
Tällä hetkellä mulla on oikein kivoja ja hiljaisia naapureita, eli ok jengiä!

Mitä biisiä lauloit viimeksi suihkussa?
Varmaan todella "kauniisti" Wednesday 13; Calling All Corpsesia ja sitä typerää tanssia jonka keksin siihen biisiin ... heh.


Mikä on omituisin kysymys jonka olet kysynyt, keneltä kysyit ja mikä oli vastaus? ;)Täytyy sanoa että oon kysynyt niiiiiiin paljon omituisia kysymyksiä eri ihmisiltä, mutta eiköhän tämä oo yks omituimmista;
Vuodesta en ole varma mutta veikkaan kesää 2009 tai 2010, tarkemmin ottaen ehkäpä elokuuta. Oltiin entisessä Dante'sissa, nykyisessä DOMissa katsomassa vissiinkin Disease Of The Nationia tai jotain ja siellä oli sitten Stam1nan Kaikka. Tähän väliin pieni info; rakastan suonia miehillä esim. käsissä.
Mutta niin, niitä suoniahann Kaikalta löytyy ja sitten pienen hiprakan rohkaisemana kysyin että "Saanko sivellä suonias?" Vastaus oli vain "Toi on aika perverssiä" :DDDD


Tykkäätkö siitä, jos joku tulee kaupungilla kertomaan, et lukee sun blogia tms.? Ja millaset sun reaktiot moiseen yleensä on?
Musta on oikein kiva kuulla jos joku lukee mun blogia eli kyllä kadulla/keikoilla/baarissa saa tulla puhumaan, näytän useimmiten ehkä hieman vaikeasti lähestyttävältä tai pelottavalta mutta ei siitä kannata sen enempää välittää, oon vaan tämmönen myrtsi emo haha :D
Ja reaktio on yleensä aika wtf, mutta helposti pystyn keräämään leukani lattialta kun olen aika sanavalmis ja sosiaalinen ihminen. Kerran Bäkkärillä eräät tytöt kysyivät että "Ootko sä Simba, se joka kirjoittaa sitä Skeletons In The Closet-blogia?" "Juu ... olen?" "Kiva, sulla on hieno blogi!". Se oli jotenkin tosi pelottavaa mutta silti olin tietty tosi otettu :) Ja hyvähän mieli siitä tuli!


Milloin aloitit hc-ravaamisen keikoilla? :D
Taisi olla vuoden 2007 loppu puoliskolla!


Ootko koskaan alaikäisenä keplotellu itseäs k-18 -keikoille?
Kysy vain kuinka monesti! :D On sitä käyty alle 18-vuotiaana keikalla k-22 baarissa ja sillai ;)


Onko joku keikka ollu ylivoimasesti paras kaikista? (:Hmmm ... onhan niitä monia. Aina ne jää päällimmäisenä mieleen, ne ekat keikat sun lempi-bändiltäs :)
Mainittakoon nyt esimerkiksi Amoral Eurajoella, huhtikuu 2008. Ihan parhaimpia muistoja :) Ei toi kylläkään ollut niiden eka keikka mulle mutta ... niin, yks parhaimmista niiltä ja kaikista keikoista ikinä :)


Mitkä on sun 5 lemppari blogia?
Hmmm ... sori, en jaksa nyt tähän linkkejä etsiä. Murderotic's Blog, Mustaa Pitsiä, Nelliinan Vaatehuone, Auroran Henkarit sekä hmm vaikkapa White Trash Disease :)

Mitä vaatetta käytät eniten?

Tää on helppo; mustaa perus-toppia. Tylsääkin tylsempi vastaus mutta se se on :P

Onko sulla ollut ikinä lemmikkejä?

On, paljonkin! Ns. omina pupuja ja kissoja, muuten meiltä löytyy tällä hetkellä koira, poni, kissoja sekä mahdollisesti pian uusi hevonen :)

Tykkäätkö kissoista? 8D

Hell yeahzz!!! Meillä on kotona viisi kissaa, purrrrrrrrrrrrr.


Kyllästyttääkö keikoilla ravaaminen?Lähinnä se ravaamattomuus :D Saan vieroitusoireita jos en pääse keikoille lainkaan muutamaan viikkoon ...

Oletko ainainen seikkailija vai viihdytkö enemmän kotona? Vai harrastatko vähän molempia?

Tykkään olla itseksenikin, ja nimenomaan kotona yksin niin julmalta kuin se saattaa kuulostaakkin. Olen tietyllä tapaa vähän yksinäinen sielu jonka veri vetää tien päälle = keikoille. Eli jonkinlainen oudonpuoleinen sekoitus molempia :P

Mikä haluaisit olla ns. "isona"?
Hmm ... tietyllä tapaa on jo selvillä mutta katsotaan nyt mitä elämällä on tarjottavana. Mutta se on varmaa että haluan olla yksi halutuimmista rock design-suunnittelijoista!

Millainen persoona sinulla on?

Iloinen, ''hieman'' hullu, temperamenttinen sekä välittävä. Olen pääosin iloinen ja sarkastinenkin luonne, vaikka toki sisäinen emoni välillä ottaa koko plikan haltuun. Hullu olen sanan varsinaisessa merkityksessä hahaha. Temperamenttisuus on osa minua, välillä se tekee musta todella ärsyttävänkin ja välillä asioiden ottaminen turhan raskaasti ärsyttää itseänikin mutta that's me. Välitän mulle läheisistä ihmisistä todella, todella paljon vaikka joskus sulkeudunkin omaan kuoreeni ilman sen kummempia selityksiä - siksi, että en esimerkiksi ollessani vihainen halua purkaa sitä vihaa ihmiseen, joka ei ole millään tavalla osallinen sen vihan aiheuttamiseen. Jotain tuon suuntaista mun persoona on :D

Millaisten ihmisten seurassa viihdyt?
Semmoisten, jotka aluksikin hyväksyy mut omana itsenäni. Aika lailla saman tapaisia kuin minä itse ... pari ruuvia löysällä pääkopassa :P

Mitä odotat tulevaisuudeltasi?

Haasteita, paljon vastoinkäymisiä mutta kuitenkin paljon tuloksia, positiivisia semmoisia :) Sekä olisi kiva omistaa tulevaisuudessa joku näpsäkkä ja kuuma pakkaus tuossa rinnalla joka kestää munlaista ... olentoa? :D


Lähetääks me lauantaina party all night long?
No vittu todellakin! HARDCORE SUPERSTAR Turussa, here we come!!! :P

6 kommenttia:

  1. Kiitos vastauksesta! Ja olipas hauska postaus. Ja pakko mainita, että luonnollisesti molemmat kilon painoiset jutut ovat samanpainoisia.

    VastaaPoista
  2. asdfghn oli pakko tulla kommentoimaa jotain koska oli hupaisaa jutella sun kanssa Lutakossa! Olin tosiaan se punatakkinen tyttö joka kehu sun blogias. :D Oli hemmetin kiva jutskailla teidän kanssa:)

    VastaaPoista
  3. Käytkö sä aina Bäkkärin jälkeen Mäkkärissä? :D Meinaan kiloja on kertynyt...

    VastaaPoista
  4. Millaisten ihmisten seurassa viihdyt? - punapäisten ylipainosten misujen kanssa

    VastaaPoista
  5. Joillekin ulkonäkö on selkeästi kaikki kaikessa, harmi.. XD

    VastaaPoista
  6. Leena; Ole hyvä :) Haha mä niiiin tiesin ton mutta tehty mikä tehty :D

    misaki; Juu, muistan kyllä sut :) Kiitokset itsellesi seurasta!

    Anonyymi; En. Käyn myös parissa pizza ja kebab-paikassa!

    Anonyymi; Olen pahoillani ettet mahdu joukkoon, ystävä hyvä ;)

    Leena; Jep, sääliksi käy, varmaan aika yksinäistä touhua ;D

    VastaaPoista

Scream for me!