torstai 29. joulukuuta 2011

Say you'll never leave me 'cause I need you so much

Marraskuun alussa koitti eräs kauan odotettu hetki! Voitin tosiaan liput Bring Me The Horizonin keikalle, olivat lämppäämässä Machine Headia.
Suunnistin keikalle Kylien kanssa ja Kampissa tavattiinkin Reetta joka oli onnistuneena saanut halvalla lipun keikalle ja metsästettiinkin semmoinen vielä Kylielle! Tavattiin myös Sonja ja Vanessa pikaiseen :)

Tosiaan, valmistuttiin mun luona Espoossa Kylien kanssa ja oltiin tapamme mukaan myöhässä keikalta vaikka aluksi meidän piti mennä jonottamaan mutta todettiin olevamme liian laiskoja siihen :D


Pitää olla pikkusen yrmy.There's an emo in everyone ;D

Keikka oli tosiaan Circuksessa, ja sinne päästyämme oli tooodella kivan mutkikas jono ja PITKÄ semmoinen. No kävihän se meille, oli juoma jos toinenkin tuhottavana!
Ainut pelko oli se että jos jono ei etene nopeasti ei ehditä sisään ennen kuin BMTH:n aloittaa!

Oh my ... Emo-God?!


Ensimmäinen bändi me missattiin mutta hyvin ehdittiin paikalle kun Devil Driver aloitti! Oli oikein makoisaa musaa, aikamme kiemurreltua ja kaarreltua päästiin hyville paikoille. Tosin pian ojensin lasini Reetalle ja lähdin pittiin! Oliko edes hubaa ... Viimeisten biisien ajaksi palasin kuitenkin riviin takaisin ja soluttautumaan hyville paikoille ennen BMTH:a :P
Tosin koska keikka oli sallittu, ei ilmeisesti jotkut teini-ikäiset juuri äidin kohdusta ulos pullahtaneet neitoset olleet ymmärtäneet että ennen kuin niin ihanajaihQd44-Oli tulee lavalle, esiintyy muitakin bändejä joiden aikana yleisö saattaa villiintyä niin kuin raskaampien bändien keikoilla on tapana. Tarvi katsella toisten riehumista kuin ne olisi toiselta planeetalta ... vaikka se tyhmältä saattaa näyttääkin. Tunteella näääääs!


Päästiin Devil Driverin lopetettua hyvälle paikalle oikealle puolelle lavaa ( yleisöstä katsastettuna ) mutta sitten bongasin paremmat paikat vasemmalla joten suunnattiin sinne. Toka rivi, here weeee are :P
Okei, onhan se helppo vittuilla teineydestä teineille mutta kyllä meistä kolmesta semmonen kiljuminen lähti keikan alkaessa että pitäisi suosiolla pitää suunsa kiinni ;)
Ja kun valot tuli ni onhan se kiva huomata että Oli ( Oliolioli, OIJOIJOI! ) kävelee sun nenäs edessä. Ja että sun vieressä on kuuma emo-poika. En laittanut pahakseni lainkaan paikkaani ;)

Laatu on näissä kuvissa "silmiä hivelevää", antakkee anteeksi, keskityin keikalla enemmän siitä nauttimiseen kuin valokuvaamiseen ja toisekseen, noita on astetta vaikeampaa valokuvata kun ne pomppii koko ajan kuin päättömät kanat, etenkin Olia ( Oliolioli, oijoijoi! ) :D


"Mä joka päivä töitä teen ... joka ainoa ilta seitsemäksi meen ..."


Muutama hevinaamiokin pystyssä!

Supistuksia vai vain tunteellista tulkintaa?

"No siis ääääh äläs nyt ..."

"Nyt ne sytkärit ilmaan ...

... eikö sana kuulu perkele?!"

Yeah, I was lying girl. My heart beats for two - you and you with the longer hair!

Kerrassaan hulvatonta menoa, näemmä! Joten miksi suupielet noin mutrulla ja alhaalla, Oli?

"Siis sit mä olin niinQ ihan Ou mäi GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄD!"

Kohta tulee vittu tunti turpaan ... raaawwwwr!

Päästäänkin sopivasti Jonan kuvasta siihen paljon puhuttuun tappeluun. Joka tapahtui suoraan meidän takana ja osaksi meidän päällä :D
Me ei tajuttu että joku oli siellä koko ajan keskari pystyssä ja herjaamassa meidän takana, vaan luultiin että Jona ja Oli hyppi meidän päälle muuten vain crowdsurffaamaan ... hyvä me! :'D
Kyllä punapäät jäi alle niin tyylillä että ... eihän siitä voi nauramatta puhua. Olihan se kiva jäädä niiden alle ja saada oikein kunnon kontaktia ja vielä kunnon kontaktia sen söpön emo-pojankin kanssa. Ahahahaha!
Mun mielipide asiaan on se että varmasti ovat nähneet vittuilua aikaisemminkin ja tietenkin me nuoremman polven edustajat saatamme tulistua helpommin. Mutta hei, it's alla bout attitude! Ja jos joku on niiiiiiiiiiiiin kovaa poikaa, että pitää herjata ja näytellä keskaria niin sitten ehkä kannattaa ottaa se mitä siitä seuraa vastaan samalla asenteella eikä inistä kuin pikkulikka. "This is what you want, and this is what you get!"
Mä oisin varmasti tehnyt saman kuin Oli ( Oliolioli, oijoijoi! ) eli mennyt mäiskimään mukaan. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, ala mun kaverille niin saat tunnin turpaan, toisen kaupan päälle ja kolmannen huvin vuoksi! Amen.
Oltiin keikan jälkeen oikein kauniita;Liimaletit tässä terve terve!

Sitten oli vuorossa Machine Head joka oli toki hyvä, mutta ei kyllä omaan mieleeni niin paljon kuin BMTH!
Päästiin jossain puolessa välissä eturiviinkin niin sai hienoja kuvia :P
Mikä siinä on että kun tulee tämmöinen ns. äijä-bändi niin kaikki miehet rupee käyttäytymään kuin totaaliset kusipää-äijät, ja leikkimään muka niin koviksia? En oo ikinä tajunnu sitä ..."No MEEEOOWWW vaan sullekki"Kuva-arvoitus kenen kaksi sormea on kuvassa?! Kuka pilasi mun hienon kuvan?!


Kaiken kaikkiaan loisto keikka! Tosin BMTH olisi saanut soittaa kauemmin, haha. Keikan jälkeen jäätiin vähäksi aikaa venailemaan ja tavattiinkin BMTH:n Matt, rumpali jonka ensimmäiset sanat mulle oli "... vähänkö SÄ olet pitkä!". Oh really, kiitos kun huomautit asiasta, en ole sitä itse tajunnutkaan ... vaikka mulla olikin jalassa 15cm korot :D
Näytän lehmältä :(

Hieno ilta, hienosti se päättykin kun revittiin keikan mainos-julisteita vesi-sateessa pois kaduilta.
UUDESTAAN ... ÄN YY TEE N-Y-T!

And hey ... we will never sleep, 'cause sleep is for the weak!

Translation;

I went to see Bring Me The Horizon at 6.11. 'cause I won a ticket for there ... with my friends Kylie and Reetta. There were playing also Devil Driver and Machine Head.
The gig was supersuperawesome and I love it so much! Hopefully gonna see them again soon ... SOON!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!