maanantai 9. tammikuuta 2012

Twothousandfuckingtwelve

Niin siinä vaan kävi että selvittiin ehjin nahoin vuodelle 2012 ... tai no ei ihan ehjin nahoin, mutta hengissä kumminkin!

Iralla oli synttärit 31.12. joten juhlistettiin niitä samalla, Essin ja Reetan uudessa kämpässä. Illan kuva-saldo on suorastaan naurettavan pieni mutta useimmiten se menee niin että kun on hauskaa niin valokuvaaminen unohtuu!
Meidän hauskanpito koostui lähinnä valmistautumisesta baariin, yleisestä juttelemisesta, ilotulitusten katsomisesta sekä erityisen hyvän juomapelin pelaamisesta, heh.
Täytyy sanoa että oli kyllä paljon parempi uusi vuosi kun viime vuoden vaihde! :D

Iralle annoin lahjaksi itse tekemäni Hardcore Superstar-kassin, siitä tuli yllättävän hieno ja sen toisella puolella oleva sanoma sopii meihin paremmin kuin hyvin; party ain't over 'til I say so!

Toinen illan emännistä :D

Simba (me), Ira and Rista at Bar Bäkkäri.

Tunnelmaa :D

Baarissa oli enemmän kuin vähän tuttuja ja oli kiva nähdä taas vaihteeksi kaikkia kavereita, kun tuli pidettyä pientä taukoa baari-elämästä, hurjat öö 2 viikkoa? :D

Ja entä teinkö uuden vuoden the lupauksia? Voi kyllä.
Pääidea on tänä vuonna se että "I will get what I want" :D
Lyhyesti ja ytimekkäästi, the best way to say it.
Eli siis aion saada mitä haluan, pitää vaan tehdä tarpeeksi töitä sen/niiden asioiden yms. eteen. Toinen voisi sitten olla "make your dreams come true" ... ja tähän lienee 'sama selitys' haha.
Mulla ei ole varsinaisesti hajuakaan miten alan näitä toteuttamaan, etenkään kun mua ahdistaa tällä hetkellä potenssiin 666 mutta aina sitä on tähän asti menty sieltä mistä sattuu eniten ja tänä vuonna sama idea MUTTA sillä erotuksella että tänä vuonna haluan saada jotain positiivisia asioita enkä pelkkää paskaa niskaani.
Asiaa ei välttämättä auta se että olen ehkä maailman kärsimätön ihminen mutta ... I will do my best. Not try, DO my best.
Ompas sekavaa mutta en oikein itsekkään pysy aina perässä ajatuksen juoksussani :D

Vielä kolmas lupaus liittyy lähinnä vain minuun itseeni. Nyt loppu pullan puputtaminen! Pelin henki on Petri Nygårdia lainaten "nyt loppu lihominen ja aletaan laihtuu!" haha.
Ja uskokaa tai älkää, olen jo tehnyt tämän asian eteen jotain! Vajaat kolme vuotta on itketty ja vinguttu kun "yhyy oon niin läski" mutta ei olla tehty mitään.
No nyt sitten päätin laittaa itseni vararikkoon ja liityin Elixian jäseneksi :D Sopimus sisältänee pääsyn kaikille ryhmäliikunta-tunneille, kuntosalin, blaablaata sekä tapaamisia personal trainerin kanssa. Ihan superia!!
Ja vielä ilman ketään kaveria ... tämän tapaiset sosiaaliset tilanteet on mulle aika isoja juttuja mutta askel kerrallaan kohti rohkeampaa minää heh ... tai jotain sinne päin.
Mun päätavoite on lähinnä itseni kiinteyttäminen ja kunnon kohottaminen. Musta kun ei saa langanlaihaa luukasaa tekemälläkään, enkä edes haluais, kyllä sitä pitää olla jotain mistä puristella ... ööh what :D
Mulle tästä asiasta puhuminen on jotenkin ... kamalan kiusallista, ainakin näin äjulkisesti' mutta oon ylpeä siitä että alan vihdoinkin tekemään asian eteen jotain sekä uskallan pyytää apua, enkä malta toki odottaa tuloksia ( vaikka siinähän kestää oma aikansa ) !
Sopimus alkoi tosiaan 31.12. ja oon ehtinyt muutaman kerran jo käydä ryhmäliikunta-tunneilla, se tunne kun saa rääkätä itseänsä on ihan paras :D
En malta myöskään odottaa sitä kun personal trainer opastaa mua salilla ... oottakaas vaan kun tavataan kesällä moshpiteissä, mulle ei ala mm. kukaan! Muahahaha.

Mutta joo, vuosi 2012 tulee olemaan vuosi täynnä mullistavia juttuja, toivottavasti pääosin positiivisia haha. On semmonen gutina että nyt lähtee. Nyt perkele lähtee, itkien tai nauraen!

Mitäs muuta mun piti sanoa ... niin, tässä alkuvuodesta tulee varmaan vielä suht paljon postauksia viime vuoden lopulta kun mulla ei silloin se netti toiminut ja tässä viime aikoina taas Blogger on vammannut ihan kiitettävästi ja mun herrrmot ei vaan kestä ... okei, tällä hetkellä on vaikka kuinka monta asiaa joita mun hermot ei kestä mutta kukaan ei jaksais lukea sitä listaa ja varmaan unohtaisin siitä puolet!

Translation;

Happy New Year - 20fuckin'12!


Last year was awesome but I hope I can make this year better one with some people who I met in 2011 ;)


I did some promises for 2012;
- Work a lot to make your dreams come true
- Get what you want. Nothing comes for free so be ready to work for those things too what u want
- Lose weight, start it now

Did you make any promises?

4 kommenttia:

 1. Huh, sain just luettua koko sun blogin läpi ja nyt koitan keksiä jotain ajatuksia summaavaa kommenttia...jostain syystä mun päässä hamuilee vaan Jocken hikiset vatsalihakset.....:--D

  Joo, kiitos että oot kirjottanut tänne. Oot eka tyyppi täällä blogihelvetissä joka oikeesti kirjottaa asioista jotka mua kiinnostaa, ja joihin voin samaistua. Jäin vähän väliä suu auki töllöttämään ruutua kun olit kirjottanut jotain kuin suoraan mun omasta päästä, ja silleen. Ihan sairaan mahtavaa. Kunpa olisin ollut kaikilla teijän reissuilla mukana myös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Voi hyvä luoja!" tais olla eka mietteeni kun luin että oot lukenut KOKONAAN blogini läpi. ANtaisin halauksen jos pystyisin heh!
   Oih, Jocken hikiset vatsalihakset ... mikäs siinä ;)

   Oon aika lailla sanaton! Kiitos mahtavasta palautteesta. Tervetuloa nykäisemään hihasta, vyöstä yms. (kunhan ei hiuksista! Haha!) keikoilla jos törmätään :) Pus!

   Poista
 2. Löysin sun blogin ihan hetki sitten ja luin muutaman postauksen. Ajattelin sillon, että aikamoista shaibaa kirjotat. Luin kuitenkin pari postausta lisää ja niitten jälkeen taas pari... aloin tykkäämään sun kirjotustyylistä ja blogista! Nyt sun blogi on kivunnut mun mielestä yheks mielenkiintosimmista blogeista mitä luen! Kaiken lisäks sun tyyli on upee ja rakastan sun hiuksii!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helöyyy sinullekkin!

   No en voi kieltää kirjoittavani välillä ihan totaalista bullshittia, hah hah!
   Kiitos paljon palautteesta :) Kiva kuulla että sen paskan takaa löytyikin jotain mielenkiintoista! Ja kiitos kommenteista tyyliä ja hiuksia kohtaan, mokomat kiittävät myös :)

   Poista

Scream for me!