perjantai 20. tammikuuta 2012

You were my fire, so I burned... til' there was nothing left of me

Mun päivärytmini on tällä hetkellä niin päin honkia kuin olla ja voi. Menin eilen nukkumaan joskus neljän aikoihin ( en ollut edes baarissa! ) ja oon edelleenkin hereillä, eikä edes väsytä. Sinällään mikään ihme. Valvon yöt ja nukun päivät, kuulostaako tutulta?
Itseasiassa mulla on melkein sama rytmi kun on koulua. Nukun pääosin 3-4 tuntia yössä. Jos otetaan huomioon se seikka että pääosin hyvin ja pitkät yöunet nukkuvat eivät liho niin helposti kuin yöllä kukkujat = valvominen lihottaa, saattaa tää olla yksi isoimmista haasteista mun matkalla kesäkuntoon 3012 :D
EI mua tietyllä tapaa edes väsytä vaikka nukkuisin noin vähän. Olen enemmänkin väsynyt elämään ... tuntuu että jokainen asia on kovan hien ja tuskan takana, mikään ( korostan sanaa MIKÄÄN ) ei mene niin kuin pitäisi vaikka kuinka parasta toivoisi. Vaikka kuinka töitä tekisi. En ymmärrä mitä olen tehnyt elämässäni ( tai ollut tekemättä ) että ansaitsen tämmöistä paskaa niskaan, epäonnistumisia ja murheita. Mielestäni olisi korkea aika minunkin saada edes joku/jotain mitä haluan, varsinkin kun teen sen eteen töitä parhaani mukaan, olen sen ansainnut!
Mutta ei ... teinpä mitä tahansa, on se väärin. Alkaa tämä sama levy pikku hiljaa kyllästyttää siinä määrin että tekisi mieli tehdä jotain radikaalia.
No mutta .... lopetan angstauksen tähän. Ehtii sitä haudassakin nukkua ja angstata lisää! Vali vali <666

Enää ei ole niin stressaantunut olo koulun suhteen ( muuten kylläkin ). Sain kivan työssäoppimis-paikan ja toivottavasti koulu-jututkin meni ihan okei. Ainakin itse olen ehkä vähän yllättäen tyytyväinen molempiin housuihin joita tein ...
Toivottavasti huomenna saan itseäni niskasta kiinni ja siivottua tämän huoneen jonka jälkeen voisin kuvailla rättejä joita olen alesta hamunnut itselleni.

Tässä kuitenkin erästä koulutyötä ... meidän piti tehdä koulussa eri esitystekniikoilla vapaasti valitusta catwalk/muoti-kuvasta perus lyijykynä-työ, sitten eri tekniikoilla esimerkiksi vesivärit, liidut, tussit etc. Tässäpä omat lempparini töistäni. Näiden lisäksi tein perus vesiväri-työn ( A3 ) ilman luonnostelua mutta sen kasvot feilas omasta mielestäni sen verta pahasti etten halua sitä julkaista :D Tein myös tusseilla työn ( A4 ) suoraan paperille luonnostelematta mutta se on aika basic kauraa eli toisin sanoen ei sen kummempaa näyttämistä.
Valitsin Gaultierin Pariisin näytöksestä otetun Marilyn Monroe-henkisen asukokonaisuuden.

Koko / size ; A4

Olen tähän lyijykynä-työhön tyytyväinen. Väänsin tätä suhteellisen kauan koska halusin sen olevan semmoinen mitä tiesin pystyväni tekemään, en jättää puolitiehen, vaikka sainkin vähän noottia opettajalta hitaudestani.
Koin myös jonkin asteisen valaistumisen tajuttuani että voin tuoda lisää kolmiulotteisuutta tekemällä valossa kylpevät kohdat pyyhekumilla. PYYHEKUMILLA. Eli siis nuo kaikista vaaleimmat kohdat. Muistaakseni tuli tarve kumittaa kasvoista liian tummaksi mennyttä ihonväriä kun tajusin että tällähän saan loistavasti tuotua valoa ja elävyyttä! Joten eikun kumittamaan koko naista päästä varpaisiin, tuli mielestäni ihan mukavasti eloa :)
Harmi että tuo kasvo-kuva on kökkö, valottui liikaa niin ei näy varjostukset/valotukset kunnolla. Noh, ehkäpä voimme elää asian kanssa.


Koko / size ; A4

Viimeisimpänä oli vuorossa nämä tussi-työt.
Tässä siis basic-versio eli toisin sanoen kirjaimellisesti musta/valkoinen-versio. Luonnostelin työtä jonkun verran ensin lyijykynällä jonka jälkeen käytin kahta eri tussia, ohutta ja paksua, tekemään vahvat rajat ja varjostukset.
Tämän on siis tarkoitus olla simppeli ja vahvasti kontrasteilla pelaava.

Tämän jälkeen otettiin tästä kaksi kappaletta kopioita, joista tein vesiväri-version sekä puuväri-version.

Koko / size ; A4

Versio nro 1; vesiväri-versio.
Olen tähän myös hyvin tyytyväinen. Sydän syrjällään aloin tätä tekemään, mielessäni oli selvä visio miltä tämän tulisi näyttää. Inspiraationa oli jotkut vanhan ajan muotikuvat jostain Voguesta tms.
Tein tämän pelkästään mustalla vesivärillä ja vedellä. Siinä oli muuten ihan kivasti leikkimistä ja tuli muuten keskityttyä ihan 6-1 koska vesivärit ei oo mun vahvinta alaa.

Koko / size ; A4
Versio nro 2; puuväri-versio.
Tähänkin olen ihan tyytyväinen. Väittäisin kuvan olevan herkullisemman värinen luonnossa, koska mekko ei ole punainen vaan semmoinen ihanan mehukas pinkkipunainen :P
Tätä rupesin tekemään vähän naama norsun vitulla koska unohdin omat värikynäni kotiin -> koulussa ei oikein ollut haluamiani sävyjä ... mutta tulihan siitä sentään jotain! Pirtsakan kesäinen, ja voi jopa olla joten kuten ylpeä :D

Että semmoista. Laitanpahan tähän loppuun vielä kuvan toisista housuistani jotka tein koulussa hmm ehkä kolmessa päivässä. Neiti Mattimyöhäinen täällä hei. En vain löytänyt haluamaani kangasta, ja koska olen niin vitun rasittava ei kelvannut mikään muu kuin tietynlainen kangas jota sainkin ettiä vajaan kuukauden verran vaikka luulisi mustan, joustavan puuvilla/farkku-kankaan olevan maailman helpoiten löytyvä mutta EI. Yksityiskohtana mustaa tekonahkaa ja nyöritys takana. Perus bootcut-malli jossa on kuitenkin ripaus sitä jotain. Yllättävän kivat näistä tuli vaikka välillä menetinkin toivoni näiden suhteen.
Kärsivällisyys ja minä - viha/rakkaus-suhde for sure, forever.

 Design / made by me.

Että sellasta. Pitäisköhän kokeilla josko sais unta? Olisi toiveissa myös olla näkemättä painajaisia joka yö. Kiitos.

Translation;

I'm still awake even here the time is almost 3.00 a.m. Just can't get any sleep, I'm never going to bed pretty early ... I must be a vampire :P
I'm also pretty stressed and pissed off, ahah once again, so more reasons to not get any sleep.

Here's my latest school works. Comments are welcome :)

6 kommenttia:

 1. Mitäs muuten opiskelet? :)

  Tekstin alkuosaan : Tee jotain radikaalia ja lue Rhonda Byrnen kirja The Secret - Salaisuus. Mielellään kahdesti ajatuksen kanssa. Pitäisi alkaa asioiden luistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen vaatetusalaa lisää Omniassa :)

   Luin tuosta jotain teasereita ja vaikuttaa just mun kirjalta! Täytyy hommata se jostain. Kiitos vinkistä! :) :D

   Poista
 2. vitsi kuinka hienot housut ja hiukan oot hyvä piirtään! kauniita nuo sinun piirrustukset!!!:)

  VastaaPoista

Scream for me!