tiistai 24. tammikuuta 2012

Come on, come on - meet me on the top floor

Tänään alkoi harjoittelu ja täytyy kyllä sanoa että on ihan mahtava paikka! :)
Toivotaan että kun pitää mielen positiivisena niin jatkuu tämä hyvä fiilis ... siivosin äsken. Kyllä, aloitin siivoamaan puoli kahdelta yöllä. Ei oo taas kaikki muumit laaksossa!

Tässä aikani kuluksi aion jakaa teidän kesken viisi hyvää biisua jota tulee kuunneltua suht ahkeraan. Kirjoitin tähän äsken vähän syvällisemmän postauksen ja sitten koko helvetin Blogger-paska poisti sen. Vittu JEES.
No mutta mitää ihmeellisen tärkeää höpöteltävää mulla ei ollut ... muuta kuin koitan huomenna saada Facebookin Goottikirppikselle oman kansioni ja tavaroita myyyntiiiiiin. Rohkeasti kutsua vain jos et siellä vielä ole, moni kollega-bloggaaja löytyy sieltä myös ja varmasti löytyy jokaiselle jotakin!

Koitan saada roinani sinne ... sekä kuvattua jotain noita viimeisiä ostoksia/kertoa kuulumisia huomisen aikana, saa nähdä kuinka paljon ehdin koska huomenna pitäisi myös pakata. Lähden Ruotsiin keskiviikko-iltana pidennetylle viikonlopulle. Pitäkää peukkuja, tarvitsen onnea matkaan :D

Tässäpä näitä biisejä. / Here's some of my favorite songs at the moment :)Ja nyt voisin lampsia hetkeksi nukkumaan ettei tarvi zombiutua huomenna. Zing zing!

2 kommenttia:

 1. Sister Sin pääs tänään ekan kerran kuunteluun tän siun postauksen ansiosta, en oo tainnu koskaan ennen kuullutkaan. :o Nyt koko illan soinut ja oh. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Ensi kerralla sitten katsomaan kun tulevat Suomeen taas!
   Siinä voi tosin jonkun aikaa kestää, mutta koittavat tulla ennen uutta levyä. Yay :P

   Poista

Scream for me!