torstai 9. helmikuuta 2012

I am the monster that you never see, masked by the shadows on your city streets

Sain jonkun hemmetin siivous-inspiraation tällei ihanasti puoli kahdelta yöllä ja äsken päätin että nyt loppuu, mun pitäisi ehtiä nukkua ennen huomista ... joka tulee olemaan PITKÄ päivä!

Tänään oli ekaa kertaa töissä semmoinen hirmulisko-fiilis. Lähinnä siksi, etten meinannut millään ymmärtää miten eräs kohta ommellaan ja lopulta tajuttuani sen, fiksasin sitä miljoona kertaa koska ... pitää olla just eikä melkein! :P
Otan huomenna kameran mukaan niin voisin kenties ottaa kuvia ja kertoa enemmän työssäoppimis-paikastani.

Ja otan sen myös mukaan koska olen menossa huomenna ... katsomaan Suomi-Venäjä matsia!!! KÄÄK!
Häpeäkseni täytyy tunnustaa, että vaikka olenkin seurannut lätkää kieli pitkällä lapsesta asti näen vasta nyt ekaa kertaa pelin ihan livenä. Jänskättää!
Harmi kun se on ulkona niin tiedä sitten miten huomaamattomasti pystytään Sannin kanssa kidnappaamaan Kapaset sun muut ;)


Tässä vähän tuoreempaa naama-kuvaa ... viime Ruotsin reissulta. Kauniisti vessa-pose, of köörs!
Onneks tuo otsis ehti vähän kasvaa siitä ku saksin sen tammikuun alussa ... :P

Ja vielä uusia tuulia musiikki-rintamalla. Stam1na julkaisi uuden levynsä melkein tänään keskiviikkona, ja täytyy sanoa että nyt ollaan taas sen kuuluisan jännän äärellä. Simba tykkää!
Viimeinen Atlantis ei oikein auennut itselleni, ja muutenkin mua ärsytti Rajan ja VA:n tuoma 'trendi'-porukka Stam1nan keikoille ... vittu, en osaa selittää kunnolla mitä tarkoitan mutta jotain tyyliin "siis vittu mä oon maailman paras fani koska oon nähny ne vittu 666 kertaa ja tykkään kaikista Sakaran bändeistä eli oon saletisti ihQ", niin jotain sinnepäin! :D Plus että sinne keikoille rynni vasta potkupuvusta päässeet ärsyttävät, kiljuvat kakarat joiden mielestä piti raahatua Stam1nan keikoille koska sattui olemaan vaan niin vitun siistiä kuunnella Stam1naa ja vittu mä oon cool. Ai ni ja siksi koska Peksi on niin super ihQ, sori ihan unohdin.
Eikä sillä, vielä Rajaakin vähemmän VA aukesi mulle, en tykännyt siitä yhtään. Siis omg, oon ihan hirveä synnitär nyt KÄÄKS. Hyrde ei varmaan loveta mua enää *emo*
Jotta olisi edes jotain mistä päteä tänään niin itsehän olen kuunnellut Stam1naa ekasta levystä alkaen, vaikkakin aluksi en tykännyt yhtään. Mutta niin se mieli muuttuu! Eli pointti oli se että tiedän mistä puhun :D

En siis varsinaisesti odottanut mitään vaikka toki viime kesän live-vedot oli pitkän tauon jälkeen oikein muhevaa ja menevää. Mutta kuultuani Valtiaan Uudet Vaateet niin tuli taas semmonen kunnon vanha Stam1na fiilis. En tiedä miksi mutta tämä vaan iskee niin paljon kovempaa ja on mun mielestäni parhainta Stam1naa PITKÄSTÄ aikaa.
Eikä siitä pääse yli eikä ympäri että toi video on ihan helvetin makee ja asennetta täynnä! Upposi, uskokaa tai älkää, ruottalaiseenkin ;)



Niin ja sitten ihan selvennykseksi se että ei mulla ole ketään erityistä jotain vastaan, kunhan vain välillä ärsyttää ärsyttävän oloiset ihmiset. Haha, musta tulee ihana mummo :P
Eikä ole myöskään mitään Sakaralaisia tai Stam1nalaisia vastaan, päinvastoin, hyviä tyyppejä!

Translation;

Some face update from my Sweden-trip, post of it coming later.
Tomorrow ( today.. ) I'm going to watch icehockey match, FIN-RUS, let's beat 'em DOWN! :P

Check out also the new video from one of the most awesome finnish live-act band's,
Stam1na and their new song! New record is also out now. Jau!

2 kommenttia:

  1. Voijj eijjjj. :D Perkele! Ollaan menossa enskuussa myös miehen kanssa stam1naa kattomaan ja voi hirvitys jos siellä on tuollaisia potkupuku tapauksia niin raivo ratkeaa ja kusen keskelle lattiaa... yyyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi kyllä! :( :D
      En mene takaamaan ettei niitä olisi, koska alkavat olla siinä iässä että pääsevät baareihin ... ja sen unohdin sanoa että ovat aika omistavaisia bändin jäseniä kohtaan. Ihan kuin sitä bändiä ei muka kukaan muu saisi kuunnella, ihan kuin muka kukaan ei olisi ikinä ennen bändistä kuullut, ihan kuin kukaan muu ei tietäisi bändistä jokaista typerääkin typerämpää nippeli-tietoa ja ihan kuin kukaan muu ei tuntisi bändin jäseniä. Rage mutta ... pakko :D

      Poista

Scream for me!