sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ihanaa Leijonat ihanaa!

Ne on täällä taas; Jääkiekon MM-kisat!!!
Hyvästi sosiaalinen elämä ja tervetuloa jääkiekko! Suomella on tänä( kin ) vuonna peleissä mukana taitava, nuori ja mitalin nälkäinen joukkue.

Perjantaina kaatui Valko-Venäjä 1-0 ja tänään vuorossa Slovakia. KÄÄKS!
Omasta mielestäni on vain hyvä, ettei ensimmäinen peli päättynyt jotain 100-0 Suomelle, koska sen jälkeen olisi varmaan aika monella, niin pelaajista, valmentajista kuin faneistakin noussut se kuuluisa kellertävä neste päähän. Ja hei, onhan se nyt jotenkin niin suomalaista mennä sieltä mistä sattuu eniten eikä sieltä mistä aita on matalin. Kyllä kova työ palkitaan! Näkihän sen jo viime vuonna, vaikeuksien kautta VOITTOON!

Tuettaisiin paikan päällä Leijonia, mikäli lippujen hinnat eivät olisi pilviä hipovat. Ymmärrän sen, että MM-kisojen liput varmasti maksavat tavallista enemmän, mutta tämä että hinnat ovat aivan kohtuuttomia ja niillä oikeasti vain rahastetaan, on mielestäni täysin naurettavaa ja kohtuutonta.
On varmaan kiva Leijonistakin pelata tyhjille areenoille vain siksi, että Kummola ja Kummolan ViiAiPii-kaverit haluaa nauttia öky-MM-kisoista :)
Ja jos ottaa vastulleen MM-kisat voisi edes opetella lausumaan sitä englantia ... olen edelleenkin hämmästynyt siitä, kuinka Kummolan englanti oli ihan sysi-paskaa ja siitä, että ah niin rakas presidenttimme Sauli Niinistö luki koko ajan paperista puheitaan ja kaiken huipuksi se lausuminen oli aivan sieltä jostain minne ei edes auringon säteet yllä. C'AMOON, sä olet presidentti! Jotain rotia tähän touhuun!

Ruotsissa on huomattu sama ongelma mitä lippujen hintoihin tulee MUTTA tehty asialle jotain -> ELI laskettu lippujen hintoja Ruotsin peleissä. En tajua miksi Suomi ei tee asialle mitään. Ai niin, aivan unohdin, että Kummolan ( ja hänen ViiAiPii-kavereidensa! ) pitää saada uusi huvipursi tulevaksi kesäksi, vitut siitä, kannustetaanko omiamme eli Leijonia tyhjällä vai täydellä katsomo(i)lla :)
Ihan säälittää myöntää, että MM-kisat ovat tänä vuonna Suomessa. Säälittää Leijonien puolesta, että joutuvat pelaamaan puoli tyhjille areenoille vain siksi että jotkut ovat niin rahan ahneita, eivätkä voi tulla edes vähän vastaan niin kuin Ruotsissa ovat tulleet.
On SÄÄLITTÄVÄÄ että täytyy jossain asiassa, mikä liittyy MM-lätkään sanoa, että Ruotsi hoitaa paremmin. Huåh, jävla helvete!!!

Tsemppiä Leijonat! Meidän kisa-katsomoissa teitä tuetaan ainakin ihan 6-1 :)
Palataan viime vuoden takaisiin kulta-juhla tunnelmiin. Eiköhän oteta tänäkin vuonna uusiksi, vai mitä?! ;)


Leijonat kauppatorilla (Hki) 16.5.2011! 
Simba, Reetta ja jättimäinen Suomen lippu! 
Se on Petriiiiiii!

 
Pitää tekstata mamille että torilla ollaan.


 
"Hurria turpaan!" kuten Harjakainen asian ilmaisi ;)


 
Otetaan mamille kuva faneista! Hymyä huuleen!


 
Päivän "WTF?!"-ilmeet. Granlundille tainnu maistua bisse jos toinenkin ;D

 
Ei näy hilsettä Tuomo, kiitos Head & Sholders!


 
Maamme laulu. TUNNETTA!

 
Leijonahan se siinä. Grrrrnau! Eikun hups, sehän onkin Kapanen ...

 
*_____*

 
Poika on tullut kotiin! Pihlström vetää Petri Nygård-tyylillä ;D


 
Avain pressan linnaan ... eiku?

 
Kyylä.

 
Näyttää paikallisen pubiruusun karaoke-esitykseltä! Mutta mitä vielä! Ilmaveivi-Mikkehän se siinä! 
Edustusta illan päätteeksi. Or not :D


Turku 20.5.2011


 
Suski ja Simba, tuo vallaton kaksikko!


 
Ja kohta lähteee ... !

 
"Kundi kestää kaiken!"

 
Räppäri-Koivu.


 
Onnelliset tytöt jaujau ;D 

Translation;

It's THE time for the year again; Icehockey World Championships!
Goodbye social life, hello icehockey! :)Photos are from the last year's Gold medal-party. Hopefully we can party the same at this year too, yeah! Go Leijonat go!

4 kommenttia:

 1. Mun buubseihin ois saanu kirjottaa kolmeysin! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kapanen on kyllä niiiiiiiiiiiiiiin <3 myös! ;)

   Poista
 2. Unohdit että Illanpäätteeksi kun AMMATTITAIDOTTOMAT järjestyksen valvojat olivat yrittäneet VÄKIVALLOIN pysäyttää n.ainakin 300 påisen lauman esim lyömällä palleaan ensimmäisiä!! HOMOOT Mut HIENOA OLI! Tänävuonna uusika? ;D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhahahah se oli kyllä kamalaa!! :C
   Mutta ainakin saatiin rntsikatperille ja oli ihan mahtavaa <3 :P

   Poista

Scream for me!