keskiviikko 23. toukokuuta 2012

She is the butcher, she hides the scars under her hair

Voi taas äiti olla ylpeä tyttärestän mitä tulee postaus-aikoihin ... minkäs sille voi jos yö on luovinta aikaa!

Niin, siitä blogi-lomasta piti myös sanomani se että multa myös melkein kirjaimellisesti katkesi netti-tikku jonka takia olin netti-pimennossa peräti 3-4 päivää ja se tuntui melkein äkki-kuolemalta, for real :D
Ja koska olen sähellyksen mestari väänsin sitä taas! Ei ole todellista!
Ensimmäisen kerran tuo meni siis niin, että siivosin ja siinä imuroidessa rakas J.Lo peräsimeni osui tarpeeksi vääntävästi netti-tikkuun. Äsken sitten kun jätin koneen sängylle käydäkseni hakemassa vettä ja tullessani takaisin polvi väänsi tuota tikkua ... tarvin ton tikun ympärille jonkun suoja-laatikon, ihan oikeasti. Mistä semmoisia mahtaisi saada?!

Mutta asuja, niinkin pitkän ajan takaa kuin tammikuun lopusta ja Ruotsin matkalta. Siitä matkasta tarvitse sen enempiä kirjoittaa, hauskaa oli ja paljon kavereita tuli nähtyä ja samalla myös todistettua että ihmiset eivät ole aina sitä mitä antavat ymmärtää. Tai no ... kai mä voisin jotain jaaritella.
Käytiin myös tsekkaamassa pari keikkaa, mm. Sister Sin ja ai että se bändi on paras! Käytiin torstaina Harry B Jamesissa katsomassa jonkun bändin keikka, perjantaina hengailtiin kaupungilla ja mentiin illalla Rocksiin jossa Simba taas laittoi pöntön niin sekaisin että rakkaat punaiset kiiltonahka-korkkarini ovat aivan naarmuilla ja lauantaina tsekattiin se Sister Sin :)
... Jonka lisäksi meidän PITI tsekata kaverini bändin keikka, soittivat ennen Sister Siniä, mutta se meni vähän ohi koska innostuttiin juomaan toisten kavereiden luona ja vaaleanpunainen skumppa vei hetkeksi aikaa voiton sekä lopulta liikkeelle päästyämme minä, Tomi ja Ira kiivettiin vahingossa ikkunalle jota luultiin oveksi ja etittiin sen klubin ovea varmaan puol tuntia ja niinhän siinä kävi että missattiin sekin keikka :D Ojdå!
Maksa kiittää ja kuittaa, se ei yllättävää kyllä valita vaikka omaan pahoja pesusienen elkeitä mitä tulee alkoholiin silloin tällöin ... krhm :D Minkäs sille voi jos janottaa, sanon minä!

Esittelen nyt ensimmäisen illan asun, jolloin mentiin illalla Harry B Jamesiin, jossa tavattiin saksalaisia ystäviämme.


Mulla oli jättimäinen matkalaukullinen vaatteita mukana, ja lopuksi käytin vielä kahtena iltana samaa asua :D
No sillä ei periaatteessa ole väliä koska vietin ne illat Stokiksessa ja Norrkeskelläeimitäänköpingissä.


 
Tonight in flaaames part. 666666666666666


Korut / jewellery ; Lindex, H&M, Gina Tricot, second hand, Morticia, etc.
Toppi / top ; Second Hand ( huuto.net )
Vyö / belt ; Saksasta / From Germany
Käsirauta + ketjut / Handcuff + chains ; Robbanilta + random / From Robban + random
( Käsiraudan vaihdoin Close-Upilla käsikoruuni. Well done Simba! )
Hame / skirt ; Itse tehty / Made by me
And my shoes were those New Rock-boots which you can see behind mii!


Kun sain hiukset kesytettyä suuntasimme kohti Stokiksen keskustaa ja Harry B Jamesia. Harry B James on oikein mukava baari ja aivan erinäköinen kun sinne menee semi-selvinpäin :D
Itsehän taisin olla siellä edellisen kerran viime kesäkuussa katsomassa Sisterin levyn julkkari-keikkaa ja se keikkahan meni tunnetusti semmoisissa siideri-minttuviina huuruissa että heikko hermoista hirvittäisi ja paljon!

Ainut miinus siitä, että vaikka bändi X soitti ihan jees musaa niin musta se oli liian kovalla ... ärsyttävää, jos pitää huutaa vieruskaverille. Vielä pahempaa kun ajattelee kertovansa hyvän vitsin mutta kun sitä kertoo sadannetta kertaa ei se kyllä naurata enää itseäänsäkään.

 
Suomalaiset punapää-paholaiset bussissa. Uskokaa tai älkää, meidän kunto ei ollut yhtä heilahtanut kuin tässä kuvassa. Seuraavan päivänä tosin kunto oli varmasti sata kertaa heilahtavampi kuin tässä, heheh. 
I and Ira in the bus on our way to Stockholm's centrum!

 
Moi oon Simba ja tuimana kuin Muumimörkö Harry B Jamesin vessassa. Jeah!
Hi my name is Simba and I'm posing in Harry B James's toilet. Fuck yeah :D

 
Tyhjä siideri :(
Empty cider :(

 
Samy, Madelyn and Pete.

 
Ira leikkii piilosta ja minä imitoin pullasorsaa. Vai sittenkin bissesorsaa?

Ilta päättyi lopulta aika äkkiä koska kaikki oli aika väsyneitä ja musiikki oli niin lujalla eikä jaksanut paljon huudella. Ja piti ehtiä kunnon kauneus-unille seuraavan illan ROCKS-bailausta varten :P

Translation;


Outfit-photos after loooong time!

These photos are from my Sweden trip in the end of january ... we were there about 4-5 days. It was nice and funny trip once again, I really like Sweden, swedish people and music and the feeling over there.
Unfortunately I also found out, that all people are not what they act to you ... they just wanna use you. Luckily I know now and will kick that kind of people asses harder than they can ever expect.
You can just suck my dick, cunt ahaha.

These are from the first evening if I remember right. We went to Harry B James to hang around with our german friends and listen some live-music, but can't remember which band was playing. Music were pretty loud and we all were pretty tired so we left from there pretty early so we could use all party-power to the next evening, when we went to ROCKS! :P

2 kommenttia:

 1. Siisti tuo vaatetus, meh liek. :] Ja sad tuo tyhjä siiderilasi. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   On, niin surullista että oli pakko ottaa kuva :'D

   Poista

Scream for me!