lauantai 7. heinäkuuta 2012

Roadtrip to Hell and back continue! ( mOBSCENE's on tour )

Moi!

Täällä ollaan elossa vielä, uskokaa tai älkää heh.
Ollaan juuri parhaillaan laivassa matkalla Englannista Hollantiin, Amsterdamiin. Koneelle ei ole tosiaan ehtinyt lainkaan saatikka kirjoittamaan mitään sen syvällisempää ... vielä pitäisi rustata matka-kirjaankin ke-pe aikaiset tapahtumat ... :D

Tiistaina saavuttiin Lontooseen ja löydettiin suht helposti ja iisisti hostellille, joka sijaitsi Arsenalissa. Huih, siellä oli oma jalkapallo-klubikin ... hrrr, jalkapallo on paskaa!
Lähdettiin heti ekana iltana baariin, se oli jossain Hollowayssa ja aika lähellä meidän hostellia ... käveltiin sinne ja takaisin ja aii että, kaupasta sai ison pullon PUNAISTA Breezeriä, halleluja!!!

Keskiviikkona oli vain turisti-päivä, vähän kuin eilenkin perjantaina ... London Tower, Tower Bridge, Trafalgar Square, Oxford Street, Big Ben, London Eye, British Museum jne. Käytiin myös sillä Harry Potter-laiturilla vaikka koko heppu ei mua kiinnosta ( ja miksi sen paskan näyttelijän on pitänyt syntyä MUN kanssa samana päivänä ... -___- )
Mitään ei mistään tällä budjetilla maksettu eli aika lailla vaan tsiigailtiin paikkoja ulkopuolelta mutta sekin oli antoisaa ja mukavaa :)
Oxford Streetiltä ei kyllä mitään ostettu kun budjetti on niin rajallinen ... muutenkin rahaa on lähinnä mennyt vain ruokaan ja matkoihin, mutta tän matkankin päätarkoitus on itse keikat joten ei sillä niin väliä :)

Torstaina oli tosiaan keikka joka oli M-A-H-T-A-V-A!!!
Ei sillä, rutkasti sattui siellä kaikenlaista mutta loppujen lopuksi se oli aivan parasta ikinä. Manson on aivan jäätävässä live-kunnossa, ja tarkoitan tätä siis positiivisessa merkityksessä!
Miehestä näkee että esiintyminen jopa kiinnostaa ja ikeasti nauttii lavalla olosta ja näkee myös vaivaa shown eteen.
Biisejä jota torstain keikalla kuultiin oli ( ainakin nämä, jos puuttuu niin sitten yksi tai kaksi biisiä ); Hey Cruel World, Disposable Teens, mOBSCENE, No Reflection, The Dope Show, Slo-mo-tion, Pistol Whipped, Personal Jesus, Sweet Dreams (are made of this), Irresponsible Hate Anthem, Antichrist Superstar, The Beautiful People, Rock Is Dead ja The Fight Song.
Uudet biisit joita löytyi noi neljä sulautui hyvin settiin ja kuulosti livenä vielä paremmalta! Biisejä ei kuultu lainkaan mm. EMDM:lta tai THEOL:lta, mutta se ei ainakaan meitä sen kummemmin haitannut :)
Ja se tunne kun Manson katsoo suhun ... hymy ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAHSHOFHFOEFNEOEHHOSJHS!!!!!!! Totaalisekoaminen, hyvä kun kolme mOBSCENEÄ ei leijaillut Brixton Academyn katosta läpi :´D
Ja ottipa Manson mOBSCENEN aikana Niinan hatunkin lainaan hetkeksi ... tosin se lätkäsi sen kuin lättänän pannukakun aivan väärin päähänsä mutta se nyt on sivu seikka!!

Amsterdamiin saavutaan tänä iltana, sitten olisi vuorossa sen kaupungin katselua sunnuntai-aamuun asti jolloin vuorossa Milano ja keskiviikkona taas joku random Marilyn Manson!!!
Sitten Saksa ja lauantaina takaisin Suomeen. Tyhmää!

Mutta nyt loppuu aika tältä koneelta, aika jatkaa syömistä.
I´ll be back ;)

2 kommenttia:

Scream for me!