keskiviikko 26. joulukuuta 2012

An Unexpected Journey?

Olen nähnyt nyt Peter Jacksonin uusimman J.R.R.Tolkien teoksen kaksi kertaa ... kerran viikossa vähä Hobittia, that's how I roll. Jos ihan tarkkoja ollaan niin oon nähnyt sen kaksi kertaa viikon sisään mutta periaatteessa, kerran viikossa-meiningillä mennään.


Eli ei varmaan tarvi sen enempää selventää että olen "suht suuri" J.R.R.Tolkien-fani ja tietenkin rakastan näitä leffoja?!
Peter Jackson on kyllä ihan huippu, ei voi muuta sanoa. Nämä elokuvat on ihan huippuja, vetää sanattomaksi.
Ja jos itse kirjoista puhutaan niin niiden upeudelle ei löydy mistään kielestä edes sanoja !!!

Suhteeni Keski-Maahan alkoi ollessani ala-asteella, muistaakseni. Se oli sitä aikaa kun elokuvasta puhuttiin ja  mietin että voisi tsekata etukäteen että mitä tuleman pitää. Siskoni sai joltain lahjaksi Taru Sormusten Herrasta-kirjan, sen aidon ja alkuperäisen missä on kaikki kolme osaa samoissa kansissa. Mulla oli sitten joku päivä niin tylsää ja olin lukenut kaikki mielenkiintoiset kirjani ( sekä kirjaston ) niin monesti että menin salaa siskoni hyllylle. "Hmm ... mikäs ihmeen tiiliskivi se tämä on?" oli ensimmäinen ajatukseni kirjasta. Ja kun otin kirjan käsiini, niin se painoi ihan yhtä paljon kuin tiiliskivimäinen olemus antoi ymmärtää. Kannessa oli sen verran mielenkiintoinen ja kauniisti piirretty kuva, että oli otettava kirjasta enemmänkin selvää.
Taka-kannen tekstistä huomioni kiinnitti kohta "Taru Sormusten Herrasta sijoittuu omaan maailmaansa Keski-Maahan ja sen romanttiseen muinaisuuteen, jolloin siellä asui uljaita haltioita, miehuullisia ihmisiä ja sitkeitä kääpiöitä - sekä hobitteja."
Nappasin tiiliskiven kainalooni ja syvennyin lukemaan. Ollakseni rehellinen ja tuskin olen ainut, kirja tuntui aluksi silloin tällöin hyvinkin hankalalta lukea. Joutui lunttaamaan takaa monesti eri sanojen tarkoituksia ja hahmojen lukumäärän kasvaessa tarkistamaan että kuka kukin oli. Mutta silti se piti minut otteessaan, ja oppikirjat tuntuivat ihan hölyn pölyltä siihen verrattuna, en olisi mitään muuta halunnutkaan lukea.
Kirjan luettuani olin sanalla sanoen ... sanaton. Ihan ymmälläni ja ärsyyntynyt, kun kukaan ei ollut kertonut minulle tästä maailmasta aikaisemmin! Olin niin myyty ettei mitään rajaa. Olen aina ollut hyvän mielikuvituksen omaava ja tämä tarina vahvisti tietynlaista omaa maailmaani entistä enemmän ... liekö se sitten hyvä juttu vai ei, loppujen lopuksi :D


Sitten tuli elokuvat ja ... se oli lopullista menoa. En ollut edes villeimmissä kuvitelmissanikaan osannut odottaa että elokuvat kuvailisi hahmot ja paikat paljolti samanlaisina kuin minä näin ne omassa päässäni, monelta osin ne olivat vieläkin upeampia kuin olisin ikinä osannut tai uskaltanut kuvitellakaan!
Aluksi olin täysin mykistynyt elokuvien visuaalisesta ilmeestä, asuista, maskeerauksesta yms. ja kun Sormuksen Ritareissa Aragorn astui kuvaan, kaduin syvästi etten ollut ottanut kuola-astiaa mukaan.

That's so me when I saw Aragorn first time ...

Semmoinen mies isolla M:llä horjuutti aika pahasti silloista minääni ja mieltäni, ja tuntui kuin olisin vihdoin ja viimein nähnyt elävästi sen että onhan niitä komeitakin miehiä olemassa eikä vain samanlaisia ja tylsiä sluiburoita mitä kadulla vilisee solkenaan :D
Ja sitten kun haltiat ja erityisesti Legolas ratsasti ruutuun pelkäsin leukani loksahtaneen loppu iäksi Kiinaan asti. Herran Jumala, for fucking real, ei tuo voi olla todellinen ihminen millään muotoa!!!
Olin pitkään Legolas-Aragorn taistelua itseni kanssa ja Legolas olikin niskan päällä hyvän aikaa mutta Kahden Tornin oltua teattereissa jonkun aikaa rupesin kallistumaan entistä enemmän Aragorniin. Mulla oli ala-asteella pulpetti verhoiltu täyteen Legolaksen kuvia ja jos ylä-asteella mulla olisi ollut pysyvä pulpetti se olisi ollut aika 50/50 täynnä Legolaksen ja Aragornin kuvia ... joten, päällystin sitten hyvällä omalla tunnolla vihkoni ja kirjani niillä! :'D
Tai Haldír ... oooh tai Éomer ... okei nyt lopetan. Tämä postaus ei muuten lopu ikinä!

Hmm ... taisin taas vähän kadota alkuperäisen pointtini polulta, hupsista. Visuaalisesti elokuvat ovat aina olleet mielestäni upeimpia mitä olen koskaan nähnyt ja no, kaikin puolin muutenkin. Mitä nyt ei ihan täydellisesti noudata kirjan juonta ... missä Tom Bombadil?! Ja miksi Kuninkaan Paluussa on ihan vääränlainen kuolema Sarumanilla?! Okei okei siitä leffasta olisi tullut varmaan kuusi tuntinen jos olisi oikein kuvattu sekin, mutta so what :'D
Olen nähnyt elokuvien jokaisen osan valehtelematta yli sata kertaa, olen katsonut ne monesti putkeen ja vielä pidennettyinä versioina jolloin koko soopaan on mennyt reilusti yli puolet päivästä. Suosittelen muuten katsomaan erityisesti noina pidennettyinä versioina, much better. Luen kirjan aika lailla kerran vuodessa, joskus muutamankin kerran, en vain kyllästy siihen koskaan. Josta tulikin mieleeni, että voisi taas lukea sen heh.
Rakastan haltiakieltä, olisi ihanaa opiskella sitä! Ja oon aina halunnut semmoiset haltia-korvat. Ei korvia sais venytettyä vähän eri tavalla kuin noin yleisesti? :D

Siinä on vähän kääpiötä jokaisen makuun.

Mutta siis, tietenkin Sormusten Herran jälkeen janosin lisää Keski-Maasta ja hankinkin käsiini semmoiset kirjat kuin Hobitti - Sinne ja Takaisin sekä Silmarillion. Silmarillion oli mielestäni vielä vaikeampaa luettavaa kuin Sormusten Herra aluksi, mutta siitäkin yli ja ympäri päästiin. Ja nyt päästäänkin asian varsinaiseen ytimeen, eli Hobittiin. Pidin paljon kirjasta ja se vei ihan yhtä intensiivisesti mukanaan kuin Taru Sormusten Herrasta!
Siitä on jo jonkin aikaa, varmaan vuosi kun viimeksi kirjan luin ja sen takia elokuva virkistikin muistia mukavasti :D
Kun tieto siitä varmistui, että Hobitista tehdään myös elokuva, niin en voinut olla kiljumatta, hyppimättä ja itkemättä silkasta onnesta. Hell fucking Yeaaahhh!!
Jokaisen kirjan luettuani, janoan lisää. Jokaisen elokuvan nähtyäni, tämänkin, janoan vain lisää. Joka päivä toivon että löytäisin jonkun aukon toiseen maailmaan eli Keski-Maahan, vähän kuin toisessa suosikki-fantasia saagassani Narniassa. Siitä asti kun luin Sormusten Herran ensimmäisen kerran olen unelmoinut asumisesta Keski-Maassa, ja taas aiheen sekä maan tultua ajankohtaiseksi, hamuaa soluni entistä enemmän tuota maata, janoaa lisää sitä. Jos sinne joskus pääsisin niin musta voitais kirjoittaa kirjan Simba - Sinne ja Ei koskaan takasin!


No entäs sitten elokuva itse? Jotakuta varmaan kiinnostaa sananen jos toinenkin siitä :D
Käytiin katsomassa se ensi kerran rakkaan vaimoni kanssa Isossa Omenassa, Espoossa, viime viikon ... maanantaina? Haha en edes muista!! Ei ollu mitään tsäänssejä päästä ensi-iltaan, kun liput tuli myyntiin silloin kun oltiin Lontoossa. Sieltä käsin oliskin ollut helppo jonottaa, buu.
Meitä molempia jännitti ihan vallattomasti ennen leffan alkua ja kun se lopulta alkoi ... tuntui kuin olisin sulanut siihen tuoliin. Tuntui ihan kodilta. Tuntui siltä, etten koskaan haluaisi loppuvan. Ihan niin kuin tänäänkin!!
Oon nähnyt sen molempina kertoina 3D HFR:nä, ja suosittelen mennä katsomaan tuon HFR-version mahdollisimman ylhäältä. Me oltiin Niinan kanssa jollain 3. tai 4. rivillä ja nyt kun näin sen 9. riviltä, efektit oli kyllä paljon vaikuttavimpia ja erottui paremmin kuin sieltä alempaa. Että kannattaa tähdätä varmaan 6. - 9. riveille jos menee tuona HFR:nä katsomaan :)

En haluaisi sen enempää elokuvasta paljastaa, kun ei kaikki ole sitä varmaan vielä ehtinyt tai pystynyt näkemään, mutta sen voin sanoa että jos TSH-elokuvat upposivat niin varmasti uppoaa tämäkin!
Ei se ihan rivi riviltä kirjaa mukaillen mennyt, mutta ei mielestäni pahasti metsäänkään. Visuaalisesti jälleen kerran ihan sanoin kuvaamattoman upea elokuva! Kaikki maskeeraukset ja erityisesti asut sekä musiikki, upeita upeita ja vielä kerran upeita! Kiinnitän aina erityistä huomiota asuihin - materiaaleihin, leikkauksiin, malleihin ja kirjontoihin ja tekisi vain mieli huokailla silkasta nautinnosta niitä ihaillessa :'D
Elokuvassa on myös monia tuttuja hahmoja, tietenkin, kuten Frodo, Bilbo ( daa? XD ), Gandalf, Elrond, Galadriel, Saruman, örkkejä, hiisiä, sekä tietenkin Klonkku!
Klonkku on hahmona kyllä vertaansa vailla ja Andy Serkis on yksi taitavimmista näyttelijöistä mitä tiedän.

Hey, bitch!!

Mun suosikki-hahmoiksi nousi erityisesti Bilbo, Gandalf, Thorin, Fili ja Kili sekä Bofur, Galadriel ja Radagast Ruskea.

Bilbo on ihan mahtavan persoonan omaava hobitti, mun mielestä näyttelijä-valinnassa oli onnistuttu todella hyvin! Ilmeikäs ja hauska, mutta salaperäinen ja vakava. Yksi kauneimmista Bilbon repliikeistä tulee mun mielestä elokuvan loppu puolella, jotenkin näin se menee "Se on totta, minulla on usein ikävä kotiin. Omaa koloani ja puutarhaani. Mutta teillä ei ole kotia. Minä haluan auttaa teitä saamaan kotinne takaisin."
Mulla nousee aina kyyneleet silmiin tossa kohdassa silkasta liikutuksesta! Tai se kun Bilbo rientää puolustamaan Thorinia ... niin mahtavaa! Näytä niille biatch-örkeille mistä on hobitit tehty prkl!

Gandalf on iki-suosikki jo LOTR-elokuvista, Ian McKellen on yksi maailman parhaimmista näyttelijöistä, for real. Gandalf hahmona on niin paras että mä en ihan oikeasti löydä tarpeeksi sanoja sen kuvailuun. Oikea maailma tarvisi "muutaman" Gandalfin myös ja tässä maailmassa olisi tuskin näin paljon pahaa ... odotin eniten Gandalfin hahmolta ja lunasti kyllä odotukset :)


Thorin taas ... mahtavan voimakas ja miehekäs hahmo. Vähän semmoista Aragorn-kaliiperia! ;D
Mussa saa kylmät väreet selkää pitkin juoksemaan hahmot, jotka on kunnon miehekkäitä sotureita, pitää huolta omistaan ja puolustaa omiaan viimeiseen asti. Aina valmis taisteluun ja johtamaan tyylillä. Mmmh yes!
Yksi Thorinin parhaimmista kohtauksista on mun mielestä ihan lopussa, kun se tokenee siinä vuoren huipulla ja alkaa marmattaa Bilbolle mutta sitten toteaa "en ole koskaan ollut niin väärässä" ja halaa Bilboa. Vähänkön meidän kyyneleet juoksi kilpaa kasvoillamme silloin Niinan kanssa, uskomattoman ihanaa!

Fili ja Kili on vähän kuin kääpiöiden Merri ja Pippin. Tommosia tarvii kyllä aina joukkoon! Ja onhan siinä Kilissä myös sisäistä Legolasta, mitä tulee tuohon jousiampumiseen ;D Ihan mahtavia, hauskoja heppuja joita tämmöiset leffat just tarvitsee!

Bofur ehkä vähän yllättäen suosikki-hahmoissa. Se on jotenkin niin sympaattinen hahmo ettei siitä voi olla tykkäämättä :)

Bisneksiä, bisneksiä.

Galadriel on musta ollut aina todella kaunis mutta välillä TSH-elokuvissa semisti nasty bitch haha. Tässä se kuitenkin on todella valloittava ja sydämellinen.

Radagast Ruskea on niin loistava hahmo että! Sydämellinen ja vakava mutta sitten taas toisaalta ihan höperö. Vähän kuin minä :D Ja se rusakko-valjakko, mahtava keksintö kerrassaan! Haluan semmoisen.


Bilbo ja Rivendell.

Elokuvassa käydään myös tutuissa paikoissa kuten tietenkin Konnussa mutta myös Rivendellissä. Rivendell on niin kaunis paikka että muuttaisin sinne tältä istumalta jos joku vain tarjoaisi paikkaa siellä!
Erämaissa ja vuorilla seikkaillaan tuttuun tapaan, ja erityisesti Erebor on visuaalisesta ihan uskomattoman kaunis paikka.

Elokuva on myös monia eri tunteita herättävä ; leppoisa, onnellinen, hauska, pelottava, surullinen, sekä jotenkin se mulla myös luo suuren kaipuun tunteen jotain asiaa tai henkilöä kohtaan vaikka en edes tiedä mikä on sen varsinaisen kaipuun kohde. No mutta mä olenkin tämmöinen yli-tunneihminen xD
Me naurettiin, itkettiin ja pelättiin ihan suunnattomasti etenkin silloin ekalla kerralla kun oltiin se katsomassa Niinan kanssa. Eläydyttiin kyllä siihen leffaan ihan kunnolla ja tuli muutaman kerran unohdettua tyystin että siellä elokuvateatterissa on muutama muukin ... hupsista. Kuten, yhtenä esimerkkinä ;
Kohtaus jossa ollaan vuorella lepäämässä ja kuuluu örkkien ääniä. Bilbo on ihan WTF, Fili ja Kili vitsailee örkeistä, Thorin suuttuu vitsailusta ja Balin alkaa kertomaan tarinaa miksi Thorin vihaa örkkejä. Blaa blaa blaa blaa. Lopulta, Balin toteaa erään jutun lopuksi että "sitten näin hänet kuninkaana, jota voisin seurata" ja me vahingossa todettiin ääneen, hieman turhankin suureen ääneen ja himoisina, että "niiin kyllä mekin!". No sori, mutta ootteko nähnyt Thorinin hahmosta kuvia tai itse elokuvaa?

I'm sexy and I know it.

Niin ... että ... kyllä mäkin sitä ihan ihka aidosti seuraisin mun kuninkaana. Vaikka makuuhuoneeseen asti tai mihkä roskalavalle tahansa, ei muuten tarvisi kahteen kertaan käskeä!!! >: D
Se on niiiiiiiiiiiiin kuuma, tämmöinen välihuomautus naisen näkökulmasta tähän väliin. Ens kerralla otan viuhkan mukaan, tulee aina semmoinen fiilis että tekisi mieli tunkea pää muutamaksi minuutiksi lumikasaan kun Thorin tulee ruutuun, etenkin taistelu-kohtauksissa kun on niin kuumat paikat. Mulla on joku fiksaatio parrakkaisiin, pitkälettisiin sotureihin jotka on taistelun tuoksinnassa ihan yltä päältä liassa, rasvassa, veressä ja vihaisia. Ihan helvetin seksikästä!! Eikö olekin?! :D
Etenkin Aragorn, pelkkä ajatuskin siitä moisesta lookissa saa mun pään kuumenemaan niin paljon että tekisi mieli hypätä kokonaan lumikasaan. Sori Thorin, oot kuumis mutta Aragorn on aina the one and only. Ei sillä, lovea riittää sullekin!
Ja se ääni. Molemmilla on ( hrrrr Viggo Mortensenin ääni hrrr hrrr hrrrrrrrr ), mutta jos nyt kerrankin keskityttäis vain Hobittiin niin toi Thorinin ääni. Kun se ensimmäisen kerran avaa suunsa Hobitissa, niin mun ja Niinan päät kääntyi toisiaan kohti kuin action-elokuvissa kaikki hidastetut kohtaukset ja katottiin toisiamme semmoinen hullun kiilto silmissä että oksat pois. Toi mies, ja toi ääni. Hyvä kun ei otettu kännyköitä esiin, googletettu näyttelijän sen hetkinen olinpaikka ja juostu ekalle lennolle mikä veis meidät sen luo! Sen ääni on jumalainen. Ei, ei ees se riitä kuvailemaan sitä ääntä tarpeeksi. Hrrrrrrrrrrr on ainut järkevä "sana" jolla sitä kuvailisin, se on vain niin .... hrrrrrrrrrrr. Hyppäisin varmaan kaivoon jos sen ääni vain käskisi mua niin tekemään :'D

Ei haittaisi jos lumimyrskyn keskellä törmäisi tämmöiseen lumihiutaleeseen.

Kuunnelkaa itse!! Hrrrrrrrrrrrrrrrr. Tää kohtaus oli musta myös yksi hienoimmista koko elokuvissa!



Ollaan muuten tässä viime aikoina huomattu että suoni-fetissin lisäksi löytyy ääni- sekä reisi-fetissi. Interesting ...

"Mitäs helvetin harakanvarpaita te olette oikein raapustaneet ylös ..."

Ja TAAS eksyin aiheesta ... argh, liikaa kuumia miehiä!!! Liikaa ylväitä, miehekkäitä herrasmies-sotureita. Rrrrrrrrrrrrrakastan sen tyylisiä miehiä. Missä on mun oma Aragorn?! Kyllä sitä vaan osattiin ennen vanhaan olla sitten hienoja miehiä, perkele.
Takaisin elokuvan pariin, ryhdistäydy Simba. Rakastan elokuvan jokaista sekuntia ja sadasosaa, mutta jos nyt pakosta on jotain negatiivistä keksittävä niin ensimmäisenä tulee ehdottomasti mieleen se, että se loppui. Ei, en halua sen koskaan loppuvan, ihan tyhmää!! Tosi siisti idea tehdä kolme osaa mutta epäreilua odotuttaa meitä vuosi jokaisen osan jälkeen :D
Haltioita olisi myös saanut olla enemmän, nytkin niitä oli toki ihan mukavasti mutta kun ne on niiiiiin kauniita, komeita, ylväitä, jumalallisia ... ei sillä nyt niin paljon väliä vilistääkö niitä kuinka paljon itse kirjassa, muokataanhan sitä muutenkin vähän käsikseen joten pliis, lisää suippokorvia. Oikeen lasteittain! JOO!
Eikä mua olisi tippaakaan haitannut vaikka Aragornkin olisi tehnyt visiitin elokuvassa, edes lyhyen. Se olisi kruunannut ihan kaiken, se ja sama onko se itse kirjassa vai ei mutta haaaalooo me halutaan ViggoAragornii!!

"Hautajais-järjestelyt. Suolistaminen. ... Wtf?!"

Eli toisin sanoen, mun negatiiviset kohdat on kaikki aika turhanpäiväisiä :D
Ei kun hei, on siellä yksi ihan aidosti negatiivinen juttu, vaikka se onkin osa kirjaa niin silti ... ne hämähäkit. Ne jätti-hämähäkit, ne oltais voitu jättää ihan suosiolla pois. En pysty vieläkään kattomaan Kuninkaan Paluuta ja Lukitar-kohtia katsomatta niitä niin, etten missään vaiheessa sulkisi silmiäni ja useimmiten kelaankin ne kohdat, koska pelkään hämähäkkejä niin paljon ja ne kuvottaa mua. Mä en itseasiassa edes tajunnut heti että siinä Radagast kohdassa ne oliot oli hämähäkkejä, ennen kuin niiden loittonevat berberat näky :D Tällä toisella kerralla pidin visusti näkökentän minimaalisena kun niiden sorkat tuli ruutuun, hyi helvetti.
Monet on sanoneet odottaneensa Hobitilta enemmän ja se ei ole yhtä hyvä kuin TSH-elokuvat. Otetaan huomioon se, että kyse on kuitenkin kahdesta aivan eri kirjasta, joten tarinaan liittyen on mun mielestä suht turha nillittää kun sille ei vähän niin kuin voi mitään. Musta se toimii oikein hyvin noin!
Joukossa on myös sopivasti huumoria, homma ei mene liian vakavaksi mutta ei kuitenkaan lyödä ihan läskiksi koko juttua. Visuaalisesti upea kuten TSH:kin, teknologiakin on kehittynyt joten maisemista sekä efekteistä ja erityisesti rakennuksista on saatu entistä kauniimpia ja vaikuttavimpia.


Onhan se ehkä vähän tyhmää että yhdestä kirjasta joka on ehkä 1/3 osa Sormusten Herrasta tehdään kolme osaa myös, mutta heeeei ... annetaan kaikkien kukkien kukkia. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, ei mua ois haitannu vaikka Sormusten Herratkin olisi ängetty vähän suurempiin tuntimääriin, tyyliin kaksi osaa/per kirja. Less is more mutta tässä tapauksessa more is more, ja se musta toimii, ei silti heitetä turhaa hölyn pölyä tähän vaikka joidenkin mielestä venyttelyä on liikaa. Mielipiteitä on moneen suuntaan, ja tämä on mun.
Ainut asia mikä totaalisesti näissä moni osaisissa leffoissa kusee on musta vain se, että seuraavaa osaa joutuu odottamaan vuoden. EPÄREILUA!
Koska en halua edelleenkään spoilata sen enempää, niin menkää jokainen itse katsomaan elokuva, se on upea, viihdyttävä, pelottava, onnellinen, jännittävä ja surullinen. Todellakin 15€ arvoinen :)
Mutta se on kyllä karu totuus että leffassa käynti on nykyään ihan hirveetä riistoa! Käsittämätöntä, viisitoista helvetin euroa yhdestä leffasta. Kyllä sitä mielellään hyvästä maksaa mutta hei ... mitä ihmettä.

Ja nyt päästään tän postauksen yhteen parhaimmista osista! >; )
Koska olen nainen, ja naisena minussa herättää komeat mies-henkilöt erinäisiä tunteita, niin tottakai on lueteltava omat suosikki-hahmoni ja komeimmat henkilöt. Myöntäkää pois, jokainen meistä katsoo miehiä ( ja naisia ) elokuvissa sillä silmällä, myös näissä! En voi olla ainoa, enkä olekkaan joten lopettakaa se pään pudisteleminen ja tuomitseminen. Lihaa tiskiin ja himot kehiin! :D

Backstreet Dwarfs are back, alright!
It's getting hot'n'here so get your clothes off, bitch.

Koska oon maailman paras googlettaja ja olisin kullan arvoinen kimpale C.S.I.-tiimiin, löysin heti kuvan jossa on pyhä kääpiöiden kolminaisuus, mitä tulee Simban ... miellyttämiseen.
Fili, Thorin ja Kili. En panisi ( ho ho ho ) pahakseni tippaakaan herätä jonkun noiden vierestä taikka sitten kaikkien. Come to Simba, boyssss!

Mrrrrrrrrrrrrr.

Joooo, munkin oven taakse saa tulla ja varmasti sisäänkin pääsee.

Semi-Aragorn matkintaa ilmassa mutta who cares. Ja letitetyt viikset, fuck yeah!!


Ja ettei nyt ihan homma lähtisi käsistä, niiiin vähän haltioita kehiin. Seuraavaksi haltioiden pyhä kolminaisuus!
Hei, voisin kirjoittaa kirjan Pyhä Kolminaisuus jossa kertoisin kaikkien eri tyylilajien kolme kuuminta tyyppiä. Hmm sounds like a plan ...

Elrond, Thranduil ja Legolas.
The elves are back, alright!!


Thranduil, haltioiden kuningas JA myös Legolaksen isä. Not bad ... not bad at all. Näiden haltioiden suhteen voisin leikkiä haltioiden omaa Brooke Logania, jos tajusitte mitä tarkoitan! Hah hah haa! XD
Mutta ihan oikeesti, ei kukaan voi olla noin upea, kaunis ja komea! Hrrrrr.

En kestä part. 1!!! ...

... en kestä part. 2 !!!

Elrond on aina myös ollu mun yks suosikki-haltioista, se on niin ylväs ja uljas! Ja ystävällinen ja ... kaikkea. Mahtava hembula ja sen tyttärellä on harvinaisen hyvä maku ;) Kuinka kaunis Arwen on ... Kaunein. Siiis miten ihmeessä Aragorn ees saattoi uhrata yhden semmoisen ajatuksen Éywonin suuntaan?!

Kulmakarva-hirviö or then NOT. On ihan ok olla yrmy!

Ja Leegohan astuu myöhemmässä vaiheessa kuviin, hyvää kannattaa aina odottaa. Ei Leegosta sen enempää koska tuolla ylempänä jo selvisi aika hyvin Legolas-fiksaationi, ellei joku halua tästä puolta pidempää postausta? :D

SIMBA!!! Kuinka sä julkeat laittaa Aragornin mun edelle?! Bitch please ... !

Ja sitten tapaus Frodo. Mä en missään vaiheessa TSH-leffojen aikoihin lämmennyt sille, en tiedä miksi mutta se oli kaikin puolin ärsyttävä ja lellitty mamman poika :'D Mutta, jotenkin kummasti Kuninkaan Paluun ollessa teattereissa hetken aikaa aloinkin lämpeämään Frodolle ... pidin salaisuuden visusti omana tietonani koska olin dissannut Frodoa niin monta vuotta. Onhan se nyt söpö! Ja ne Elijah Woodin silmät, naaaajs, vaikka ne onkin varmaan jonkun mielestä aika psykopaattiset :D

Bitch please, onneksi tulit järkiisi. Meitsi on ihan lyömätön.

Apua, googlettaessani Frodoa törmäsin seuraavaan kuvaan :

Sick Elijahbubblegum!!!
... Mars need hobbits, angry red hobbits ...

Joku on tainnut kuunnella vähän liikaa Rob Zombieta, haha! Ei se kyllä lainkaan hullummalta tossa lookissa näytä, mutta jotenkin mulla on semmoinen kutina ettei se innostuisi maalata moisia sotamaalauksia joka päivä naamaansa ... tai sitten pitäs pakko luukuttaa sille Rob Zombieta 24/7!
Voisikin tsekata Treasure Island tai mikä lie leffa onkaan kyseessä koska ... mmm najs.

Okei, ehkä on aika lopettaa tää postaus ennen kuin mopo karkaa ihan totaalisesti käsistä :D
Taas varmaan yksi tämän blogin historian pisimmistä teksteistä!! Kun se runosuoni kukkii mulla, niin se sitten kukkii oikein kunnolla!
Pakko laittaa tähän loppuun myös tämä Neil Finnin ( hoho ) ja James Brettin virallinen The Hobbit-tunnari, Song Of The Lonely Mountain. Niin kaunis, ja Keski-Maata henkivä että tulee tämän tahdissa kiemurreltua kuin egyptiläinen käärme.



Mikäli Taru Sormusten Herrasta-elokuvat ja etenkin J.R.R.Tolkienin kirjallisuus ja Keski-Maa kiehtovat, on tämä elokuva kuin sinulle tehty! Hop hop, kohti elokuvateatteria siitä ;)

Oletko sinä jo nähnyt Hobitin? Mitä pidit?
Jos et, aiotko mennä katsomaan?

Noi ovet on pyöreitä, joten Bilbo, mä kyllä mahtuisin noista ulos sun kanssa ...

En jaksa odottaa seuraavaa osaa. Haluan lisää nyt. Onko pakko odottaa jos ei halua? Peter Jackson, vähän armoa nyt jooko?
Kuka lähtee mun kanssa ensi viikolla katsomaan tämän :D

p.s. Mulla on aina kun lähden keikka-reissuille tämmöinen Bilbon "LÄHDEN SEIKKAILUUN!!!"-fiilis :


Sain muuten joulu-lahjaksi Taru Sormusten Herrasta kirjoja erikseen, Kaksi Tornia ja Kuninkaan Paluu. Ihan jees, on vähän ärsyttävää raahata tota tiiliskiveä busseissa yms. mukana :D Pitää vaan ostaa ensin Sormuksen Ritarit, koska ei tarinaa voi aloittaa keskeltä vaikka olisi lukenut ja nähnyt elokuvana satoja kertoja.
Nyt myös himottaisi katsoa kaikki LOTR-elokuvat ... hmm ... ;)

Simba love J.R.R.Tolkien, these movies and Peter Jackson. Thank you for making my dreams come true and alive.

" Ai! laurië lantar lassi súrinen,
Yéni únótimë ve rámar aldaron!
Yéni ve lintë yuldar avánier
mi oromardi lisse-miruvóreva
Andúnë pella Vardo tellumar
nu luini yassen tintilar i eleni
ómaryo airetári-lírinen.
Sí man i yulma nin enquantuva?

An sí Tintallë Varda Oiolossëo
ve fanyar máryat Elentári ortanë
ar ilyë tier undulávë lumbulë;
ar sindanóriello caita mornië
i falmalinnar imbe met, ar hísië
untúpa Calaciryo míri oialë.
Sí vanwa ná, Rómello vanwa, Valimar!

Namárië! Nai hiryvalyë Valimar.
Nai elyë hiruva. Namárië! "

10 kommenttia:

 1. Eihän tuo vika noista kolmesta haltiasta oo Legolas? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai onko? Ei ainakaan mun silmään näytä siltä yhtään :D

   Poista
  2. Ja Thorin oli kyllä överikuumottava mutta ei se näyttelijä muuten iske sitten ollenkaan :D

   Poista
  3. On se!! Se tulee varmasti 3. osassa mutta ehkä jo 2. osassa, kun tuo Thranduil on sen isäukko ja Peter Jacksonin sanoin "koska haltiat ovat kuolemattomia on luonnollista että Legolas on osa tarinaa". Ei se mua hirveästi haittaa ... mukaan kaikki vaan ja tietty Aragorn ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mitäs kettua? Elijah Wood rupes kiinnostamaan tossa alkuasukaslookissa :D Hmm.

  VastaaPoista
 4. Oo, hitsi, pakko se Hobitti on kyllä käydä kattomassa! :) Meinattiin käydä kattomassa se elokuvateatterissa, kunhan kiireisimmät ehtii ensin, niin ois ehkä hieman väljempää siellä. Pakko kumminkin nähdä, tuli muuten TSH:ta fanitettua ihan älyttömästi nuorempana! Tykkäsin hirveesti niistä kirjoista ja elokuvatkin passas miun makuun loistavasti, ja luultavasti Hobittikin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, se on ihan loistava kuten jo varmaan postauksesta kävi ilmi! :D :)
   Joo, sama täällä. Koko maailma ja kaikki on vaan niin parasta!!

   Poista

Scream for me!