tiistai 18. joulukuuta 2012

She's the one, the only one, who's built like a amazon

Kirjoitinkin jo Hornblende-malliston julkaisun kynnyksellä enemmän tästä Tiia Vanhtapio By Seppälä-yhteistyöstä, ja heti julkaisupäivänä en päässyt rähmäräpylöitäni itse tuotteisiin tarraamaan kiinni mutta muutama päivä siitä kävin noukkimassa kyytiini sarjan upeaakin upeamman hiuspannan rotta-niiteillä.

( Shoes : Jeffrey Campbell )Ainakin tuotetiedossa lukee, että panta on aitoa nahkaa. Sisäpuoli on pehmoinen, joten se on miellyttävän tuntuinen päänahkaa vasten. Kovin helposti ei ala korvan taustojakaan panta ikävästi painamaan, vaikka niin voisi luulla.

Mielestäni panta myös näyttää ihan äärettömän upealle päässä, ja sainkin aivan uutta intoa pitkästä aikaa laittaa hiuksiani kun tämä tuo niin paljon sitä kuuluisaa jotain niihin. Tää oli mulla päässä joka päivä Lontoossa sekä ennen Lontoo-reissua Crazy Lixxin keikalla, Tukholmassa ja muutenkin ... ihanaihana!!
Sopii niin arkeen, juhlaan kuin keikoille tai miksei vaikka nyt ihan minne vaan.
Hintaa pannalla on 9,95€, mikä on mielestäni ihan kohtuu-hinta ottaen huomioon materiaalit ja ulkomuodon.
Sitä kun saa pulittaa ties mistä rimpula-pannoista reilusti yli kympin!

Tästä mallistosta olen myös nyt joulukuussa ostanut punaisen huulipunan, joka on kerta kaikkiaan ihana sekä nimenomaan punainen. Tuoksu on miellyttävä mutta ei liian voimakas. Myös punan hylsy on kaunis!
Vielä himoan niitä irtoripsiä ja muutamaa korua ... ;)

Translation ;

Finnish designer Tiia Vanhatapio, who's dresses for example Dita Von Teese have wore, designed a collection to finnish fashion-brand/store Seppälä, which is same kind of shop than H&M etc.

Collection include accessories, make-up and of course clothes. The name for collection is Hornblende. I didn't like so much of clothes cause the beautiful print color is in them copper :/
For now, I have bought of this collection this beautiful hairband which you can see in these photos and red lipstick ( no photo of it, sorry ). Hairband cost 9,95€, it's made of real leather and include, as you can see, lots of tall spikes ... I love it!!
Fit for everything, no matter if it's day or night, free day or party night. Bring that something to every look!!

I would love to buy this collection's eyelashes and maybe some other lipstick ... and jewelry ... we'll see what happen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!