torstai 31. tammikuuta 2013

If I'm a failure, you're a tragedy

Ihanainen Reettani haastoi mut tämmöiseen juttuun! Oon tehnyt tän aikaisemminkin mutta who cares :P

" Ohjeet:

Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, jolla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista. "
11. + asiaa minusta / 11. + things about me :

1. Olen 23-vuotias mutta jotenkin luulen aina olevani 19-vuotias. / I'm 23-years old but somehow I feel myself always 19-years old.
2. Jos siivoan töissä vessoja, en voi lähteä koneesta sen ollessa valmis ilman että vessojen ovet ovat kiinni. / If I'm cleaning toilets at work, I can't left from the plane without closing all doors when it's ready.
3. Tykkään todella paljon hiihtämisestä! / I really like skiing!
4. Minua luullaan usein suomenruotsalaiseksi tai ruotsalaiseksi oikean ( ja koko ) nimeni puolesta. / People think way too often that I'm finnishswedish or swedish because of my whole name.
5. Olen tavannut Slipknotin jäsenet sekä he ovat halunneet pitää omasta aloitteistaan minuun yhteyttä. En tosin vieläkään tiedä että miksi :D / I have met all members of Slipknot and they have wanted to be in touch with me, don't know why but they just want to :D
6. Rakastan Keski-Maata ja kaikkia tarinoita sen ympärillä ( jos ette ole vielä sitäkään huomannut :D ). / I love all stories around Middle-Earth ( if you haven't noticed it yet :D ).
7. Aion matkustaa rakkaimman Nidagastin kanssa Uuteen-Seelantiin viimeistään vuonna 2014. / I'm going to New-Zealand with my wifey Nidagast in 2014.
8. Richard Armitagella on yksi maailman seksikkäimmistä äänistä, se riisuu vaatteetkin päältä. / Richard Armitage have one of the sexiest voice in the whole world, it just rip off your clothes and so.
9. Wednesday 13:llä ja Piggy D.:llä on yhdet maailman mehevimmistä reisistä. / Wednesday 13 and Piggy D. have one of the most delicious thights in the whole world.
10. Haluaisin haltiakorvat sekä opiskella haltiakieltä samalla lailla kuten esimerkiksi saksaa. / I would really like to have elvish ears and I would love to study elvish like some study for example german.
11. Kanakeitto ja raejuusto on maailman parasta ruokaa! / Chickensoup and cottage cheese are the best foods in the world!
+ 12. Saan kohta Legolaksen fyysisesti päälleni!!! Asia ja tapahtuma josta olen unelmoinut viimeiset 10 vuotta. Ei nyt ihan niin miten sen ajattelin eli itse Legolas ehdassa lihan ja veren muodossa, mutta mekosta on hyvä aloittaa! / + 12. Soon I'm getting Legolas on me physically!!! I have dreamed of that the last 10 years. To be honest, not as physically as I wish : like flesh and bone-Legolas, but as a dress. It's a good start!


Reetan 11. kysymystä ( sorry only in finnish! ) :

1. Oletko koskaan haaveillut ulkomaille muutosta? Olen, ja aionkin muuttaa vähintään puoleksi vuodeksi Lontooseen. Uudessa-Seelannissa aiomme viettää ainakin kuukauden, mahdollisesti myös kolme kuukautta  :)


2. Kuinka pitkälle olet/olisit valmis opiskelemaan että saavuttaisit unelma ammattisi? Korkeakouluihin aion hakea opiskelemaan alaani mutta hyvin myös oppisi jonkun suunnittelijan assistenttina.

3. Millaista musiikkia tykkäät kuunnella? Pääosin raskasta, rockia ja metallia.

4. Pidätkö tämänhetkisestä työstäsi (jos työskentelet)? Rehellisesti sanottuna, se on ihan okei mutta ei ollenkaan mun alaa :D

5. Jos olisit vuodenaika mikä olisit? Hmm ... kesä ja talvi. Kylmä ja lämmin, haasteellinen ja nautittava.

6. Jos saisit päättää yhden musiikkityylin jota soitettaisiin maailman loppuun asti mikä se olisi? Ööööh ... Misty Mountains :D

7. Mikä on lempi juomasi? Alkoholittomista vesi ja alkoholi-juomista punainen Breezer.

8. Oletko syntyjäsi siitä kaupungista missä nyt asustelet? En ole.

9. Onko sinulla tatuointeja tai lävistyksiä? (millaisia/missä?)? On. Lävistyksiä korvassa industrial, alahuulessa se perus sekä nännilävistys vasemmassa rinnassa. Yksi tatuointi selässä, risti.

10. Mikä on lempi värisi? Musta, mutta koska se ei ole varsinainen väri niin punainen. Vai sopisiko leopardi-kuvio väriksi?! :D

11. Onko Sinun helppo keksiä näitä kysymyksiä? ;) Lasten leikkiä! :D


All photos of me from december 2011.

Ei ole kenenkään pakko kopsata näitä 11. kysymystä blogiinsa ( jos, laitatko linkin niin pääsen näkemään vastaukset!! ), saa vaikka vastata kommentti-boksiin, facebook-sivulle tai ihan miten tykkää. Kaikki blogit minne voisin/haluaisin tämän antaa on tämä meinaan jo heitetty :D

Here's 11. questions to all of you, you can answer to them on your blog ( if so, please give me the link so I can see the answers!! ), or comment them to this post, comment them to facebook-page or so. Yeah! :D

1. Klubi vai jäähalli-keikka? / Club or icehall-gig?

2. Fili vai Kili? VAIN TOINEN. Itsehän saan toki ottaa molemmat >; ) / Fili or Kili? ONLY ONE OF THEM. Ofc I can get them both >; )

3. Kanakeitto vai kanawokki? / Chickensoup or chickenwok?

4. Jos saisit mahdollisuuden sanoa MINULLE nyt jotain, mitä sanoisit? / If you could have a chance to say anything to ME at the moment, what you would say?

5. Tykkäätkö muffinseista? / Do you like muffins?

6. Pukisitko latex-mekon päällesi, jos saisit semmoisen itsellesi ilmaiseksi? / Would you wear a latex-dress, if you could get a one for free?

7. Kerro kolme asiaa, miksi minun pitäisi ottaa sinut kanssani keikka-reissulle? / Tell me three things, why I should pick you with me to some gig-trip?

8. Thorin vai Aragorn? / Thorin or Aragorn?

9. Olet kuoleman kielissä ja sinulla on mahdollisuus nähdä enää vain yksi bändi. Minkä bändin haluaisit nähdä? / You're dying, and you have only one chance to see one band playing before you die. Which band you would like to see?

10. Oletko samaa mieltä kanssani, että suonet miehillä ovat järjettömän seksikkäitä? / Do you agree with me, that guys with veins are damn sexy?

11. Uskotko, että jos on olemassa avain, on pakko olla myös ovi? / Do you believe, that if there's a key, there must be a door?

ANTAA VASTAUSTEN TULLA!

BRING THEM ON!

4 kommenttia:

  1. http://blankwhitemind.blogspot.fi/2013/01/kysymyksia-ja-vastauksia.html siinä on sulle :D

    VastaaPoista
  2. http://mustajoutsenn.blogspot.fi/2013/02/kuulitko-sen-huutelevan-nimeasi.html

    Tuolta löytyypi minun vastaukset. ;)

    VastaaPoista

Scream for me!