sunnuntai 6. tammikuuta 2013

You call me a bitch like it's a bad thing?

Oikein Hyvää Joulua Simbalta Simballe!!

Jeffrey Campbell - All Over Spiked LitaOlipa kerran eräs erittäin synkkä, myrskyinen ja uneton yö marraskuussa. Pohdin ja podin suuren suurta Jeffrey Campbell-kuumetta sekä mietin että kuinka kukaan suostuu maksamaan rimpula-sluibura-kopioista 40-70€ kun aitoakin tavaraa saa suht edullisesti kun vain viitsii etsiä?

Niimpä niin, se vain vaatii vähän googlettelua ja paljon lukemista, nimittäin toimitusehdoista, toimituksista, toimitusmaksuista ja blaablaablaablaaaa.
Juurikin tuona yönä tylsistyin siihen ettei mulla ole mitään kunnon kick-ass kenkiä joten lähdin seikkailemaan Googlen tarjoamaan ihmeelliseen maailmaan kuten kunnon C.S.I. agentin kuuluukin ja päädyin lopulta REVOLVEclothingin sivuille.
Ihan tuiki tuntematon sivusto itselleni, pääosin vain merkki-vaatteita mutta olihan siellä joukossa myös kiinnostaviakin juttuja ...
Free shipping - kuulostaa hyvältä. Jeffrey Campbellin kenkiä - kuulostaa paremmalta. Litoja hurjalla alennuksella - aina vaan paranee. Lita Spiket, mustana, elämää suuremmassa alennuksessa - niin parhautta että meni ihan kaakaot väärään kurkkuun!


Kuola valuen klikkasin itseni kenkien tuote-sivulle ja kauhusta kankeana tuijotin että jäljellä oli enää vain minun kokoa. APUA! Ja eikä siinä vielä kaikki vaan enää yksi ainut pari minun kokoa jäljellä.

Luin info-kohdan sataan kertaan läpi mutta päätin silti lähettää itse REVOLVEclothingille viestiä että toimittavatko varmasti Eurooppaan ja tietenkin Suomeen asti.
Sainkin vastauksen melkein heti, onneksi, ja vastaus oli onneksi yesyesyes. Huh, siis oikeasti ei voi paremmin se kuuluisa onni potkaista kuin että toimittavat Suomeen asti ja vielä ilman postikuluja!!
Ei muuta kuin kengät ostoskoriin ja riemukasta voiton tanssia ympäri keittiötä. Taisi siinä muutama kyynelkin vierähtää silkasta onnesta ja rakkaudesta :D


Yksityiskohtia / Details ;Kengän ulkosivu. / Outer side of the shoe.
Täynnä pitkiä ( ja teräviä!! ) piikkejä. / Full of ( sharp!! ) spikes.


Kengän sisäsivu. / The inner side of the shoe.
Täynnä litteitä pyramidi-niittejä. / Full of flat pyramid-studs.


Korko, joka kuorrutettu terävillä ja näyttävillä piikeillä. Samoja mitä kengän ulkosivulla. /
The heel, which is full of the same long spikes like in the outer side of the shoe.


Kengän kärkeä ... / The tip of the shoe.


" PRODUCT DETAILS
Step into comfort and fashion this season with these new shoes from Jeffrey Campbell. Made with premium leather and a German sole. These pretty babies will keep you coming back for more.
 • Leather upper with man made sole
 • Heel measures approx 5" in length
 • Platform measures approx 2" in length
 • All-over spike and pyramid studding
 • Lace-up front closure
 • Revolve Style No. JCAM-WZ316
 • Manufacturer Style No. LITA-SPIKE "


Ja koska kaikkia kuitenkin kiinnostaa hinta niin tässäpä se teille oikein niiteillä kuorrutetulla tarjottimella!! :D
Näiden alkuperäinen hinta ainakin tuolla sivustolla on 270$ ~ 207€.
Alennuksessa näiden hinnaksi jäi vaivaiset 96$ ~ 74€.
Ja koska tullissahan on omat rajoituksensa ja nämä menivät sen 50 € ( ?! ) rajan yli, jouduin maksamaan näistä sen 23% alvia, eli loppuhinnaksi kengille tuli yhteensä posteineen päivineen n. 90,74€, eli melkein kolmas osa alkuperäisestä hinnasta. Aikamoinen ... onni, vai mitä sanotte :P

Litat ovat kyllä mukavuudessaan maineensa veroiset, olin hyvin skeptinen asian suhteen mutta ne ovat suorastaan järkyttävän hyvät jalassa.
Materiaalina aitoa mustaa nahkaa, mmmmmhhhh. En voi kuin suositella näitä Litoja kaikille ja muutenkin JC:n kenkiä, ainakin tähän asti itsellä laatu ja ulkonäkö kulkenut kauniisti käsi kädessä. Saattaapi maksaa satasen enemmän kuin ne sluibura-kopiot ynnä muut tekonahka-sikiöt mutta voin kertoa että paremmasta kannattaa maksaa, kyllä sen eron huomaa ja nämä ovat ihan omaa luokkaansa :)

Tuota sivustoa kannattaa noiden JC kenkien suhteen bongailla, hyvä ja nopea toimitus. Ei mitään häikkää tai sekoilemista kuten surkean kuuluisalla Members.comilla ja nuo sentään tulevat ihan USAsta asti ... olen erittäin tyytyväinen niin asiakaspalveluun kuin itse tuotteeseenkin.
Jos joku tietää jotain netti-kauppoja joista saa hyvällä hinnalla Jeffrey Campbelleitä, saa toki kertoa!! ;)

Eivätkö ne olekin ihan ... järkyttävän upeat?! TÄYTTÄ MOTHERFUCKING RAKKAUTTA.
Joka sentin arvoiset, todellakin.
Nyt mun perheessä on kolmet JC-babyt, olisi neljät ihanat JOS Memebers.com ei olisi kussut kaikkea niin hienosti. No mutta, saahan näitä vaikka ja mistä että ei se maailma nyt siihen kaadu.
Ja on nää niin jumalattoman upeat että en ehkä kestä!!!

Translation ;

My new Jeffrey Campbell babies, love them SO MUCH!!!
They're so awesome and amazing, right?!
There was one really dark and stormy night when I had a bad Jeffrey Campbell-fever and I just tried google and woops in less than hour these were mine!

I ordered them from USA, REVOLVEclothing. Free shipping and returns, which is more than a good thing!
You can see details and info of this All Over Spiked Lita from above but because everyone wanna know the price ... here it is:

The original price for these in this shop were 270$ ~ 207€.
After sale these were 96$ ~ 74€.
And because I ordered them from USA I had to pay some taxes, buuhuu, but they were only 23% of value-added tax. So the final price for these were about 91€, which is NOT BAD!! Almost one third part of the original price, can you imagine?!

I recommend this online-shop, amazing customer service and very fast delivery.
I was first so scared, even though I read first the info of shipping, of that what if they don't ship to Europe or Finland so I sent a message to their customer service where they reply almost immediately. Great!! And even more great when I read that they DO ship and it's free, jippiii.

Love love love just puuuuure love. Do you like them as much as I?! :)

4 kommenttia:

 1. Rakastuin palavasti. Kuolaan. Onneksi itellekin tulossa ens viikolla Litat postissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! <3 Millaiset Litat sinulle tuli? :)

   Poista
 2. Oonkohan mä ainut vai onkohan mun jaloissa jotain vikaa, mut mun jalkaan Jeffreyt ei istunut kyllä sit olleskaan, mitä nopsaan niitä spirit storessa testasin.. /:

  Tyydyn siis toistaiseksikin mun halppis "kopioihin" jotka ovat kuin unelmat jalassa ja ihailen muiden aitoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ! No mutta, eiväthän kaikki mallit sovi kaikille :)

   Hyvä että olet kuitenkin löytänyt mieleisesi jotka tuntuvat jaloissasi hyviltä :)

   Poista

Scream for me!