perjantai 8. marraskuuta 2013

Viikon parhaat / The best of the Week 40

Viikko / week 40 ;

Viikon paras päivä / The best day of the week ;
Parhaimmat päivät olivat aikalailla torstai ja perjantai Trash Festien ansiosta, lauantaikin vaikka silloin oli haikeampi tunnelma kun oli Trashien viimeinen päivä. Paljon ihania ystäviä ympäri maailmaa!

Viikon paras hetki / The best moment of the week ;
Hmm ... no näitä on kyllä monta. Oikeasti, todella monia! Mutta sanottakoon kuitenkin se kun Mama Trash All Starsit vetävät Marilyn Mansonin (s)AINTIN, joka on mun yksi ehdottomia lemppari-biisejä niin Mansonilta kuin muuten vaan koko maailmassa niin olihan se nyt helvetin hienoa!

Viikon paras ostos / The best purchase of the week ;
Sunnuntain karkki-mätöt. Aijaijaijai, teki terää.

Viikon paras himotus / The hottest thing/person/etc. of the week;
Mä nyt toivon ettei herra itse tätä ehkä näe tai no samapa se. Tää on niin taivaassa solmittu liitto, tahdon tahdon tahdon!
Mulle iski ujous joten en kehdannut laittaa tähän pelkästään tulevan aviomieheni kuvaa. Mutta vihjeeksi sanottakoon se, että mun mielestä bassot on kivoja. Ehkä ne basistitkin.

Photo from someone, Trash Fest VI.

Viikon paras biisi / The best song of the week ;
Tähän biisiin liittyy niin paljon itselle rakkaita muistoja, että se tulee olemaan itselleni aina yksi niistä biiseistä jotka tuovat muistoja mieleen vielä sata vuotiaanakin. Oli niin lähellä etten lähtenyt tämän biisin aikana vessaan hajoamaan itsekseni, mutta jollain ihmeen kaupalla pystyin pitämään itseni kasassa. En ole vieläkään varma että itkinkö ilosta, surusta vai kaikkien muistojen takia ... varmaan kuitenkin aika lailla kaikkien noiden takia. Ja manasin itseäni alimpaan helvettiin haha.


Viikon paras random / The best random of the week ;
" I like to call you Sixx "
- VDiva

Viikon paras treeni / The best work-out of the week ;
Treenit jäi tällä viikolla sen verta lyhyiksi että ne ennemminkin ärsyttivät kuin tuntuivat yksikään mitenkään erikoisen hyvältä. Tyhmää.


Viikon lyriikka / The lyrics of the week ;
" I can deal with pieces, I can deal with parts
But don't you give me everything, don't you go so far
If I touch you fondly, don't give in to me, but if you do so still ...
 "
Lord Of The Lost - Break Your Heart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!