perjantai 22. marraskuuta 2013

Wanna be a part of The Church Tour Part II ?

Haluatko päästä katsomaan Black Veil Bridesia LOPPUUNMYYDYLLE Helsingin keikalle Nosturiin?
Jos vastasit ei, ei varmaan kannata lukea eteenpäin.
Jos vastasit KYLLÄ, suosittelen lukemaan koko postauksen!

Photo : from Black Veil Brides facebook-page.

Miten voin voittaa lipun itselleni?
Kerro minulle enemmän kuin kolmella sanalla, miksi juuri sinun pitäisi päästä katsomaan Black Veil Bridesia. Merkitseekö musiikki sinulle erityisen paljon? Oletko hullu fani? Oletko nähnyt jonkun sekopäisen unen BVB:sta?
"Koska minä haluan" tai "Koska minä ansaitsen päästä sinne" vastaukset eivät tällä kertaa pure. Haluan kuulla luovia, hauskoja ja mielenkiintoisia tarinoita :)
Kunhan vastaat lauantaina kello 18:00 mennessä TÄHÄN POSTAUKSEEN.

Miten saan lipun itselleni?
Lipun voi noutaa lauantai-iltana, maanantai-iltana tai tiistaina Helsingistä. Sovitaan ajankohta sähköpostilla :)
Ainoastaan nouto, koska keikkaan on niin vähän aikaa.

Mitä tarkoittaa jos voitan lipun itselleni?
Pääset katsomaan ilmaiseksi Black Veil Bridesia Nosturiin, Helsinkiin.

Showtimes:

Doors/ovet klo 19:00
Heaven's Basement klo 20:00
Black Veil Brides klo 21:00


Ainoa asia joka sinulta velvoitetaan maksamaan on 2,50€ eteispalvelumaksu ovella = narikka.
Pääsylippu on K-18 mutta sen saa omakseen myös alaikäinen. Alaikäinen EI pääse lipulla baarin puolelle, mutta jos olet yli 18 pääset tietenkin. Muistaakseni siinä vaiheessa ei enää edes lippuja tarkisteta.
Pääsylippu on fyysinen, Tiketin vihreä lippu eli ei PDF-lippu. Lippu on myös ostettu vanhalle ja alkuperäiselle päivälle ; ma 22.4.2013, mutta kelpaa sellaisenaan tällekin keikalle ( varmistettu Tiketistä, lisää infoa TÄSTÄ).
Bonuksena tai miinuksena, miten asian otatkaan, tapaat myös minut :D


Molemmat liput on itse ostettu, joten minä en hyödy tästä mitenkään muuten kuin antamalla jollekkin onnekkaalle toivon mukaan ikimuistoisen illan hyvän musiikin parissa :)

Vastaus-aika loppuu siis lauantaina 23.11.2013 kello 18:00.

2 kommenttia:

 1. Ai miksi??? Oon sun ansiostas alkanut kuuntelemaan kyseistä bändiä ja olisin paras voittaja kisalle koska olisin viimeksi saanut keikalle lipun mutta se peruttiin. :C Tahtoisin myös nauttia sinun hurmaavasta seurastasi keikalla (jos vain oma hurmaava seurani kelpaa) koska yksikään keikka ei ole hyvä ilman Simbaa! <3 Kiitos ja anteeksi! :D

  VastaaPoista
 2. OH. MY.

  Kuuntelen tällä hetkellä ensimmäistä kertaa ko. bändiä ja helvetin menevältähän tää kuulostaa (ja näyttää...) ! Enkä ole koskaan ikinä kieltäytynyt ilmaisesta keikasta, vaikka kyseessä olisi mikä tahansa humppaorkesteri (jollainen tämä bändi selkeästi ei ole, huh!).

  Oon käynyt Nosturissa viimeksi liian kauan sitten, ja yleisesti ottaen olen kitunut keikkakadossa jo ties miten pitkään. Asialle olisi tehtävä pikaisesti jotain tai näivetyn.

  Myöskin LIVE-Simba on näkemisen arvoinen asia, olenhan seurannut ihaillen sun menoja ja meininkejä jo melkoisen kauan! Näiden selvitysten myötä jätän nöyrän osanottoni tähän skabaan, ja vielä sähköpostinkin jos onnetar osuu kohdalle! JJJAU.

  >> wilmavuokko @ hotmail.com

  VastaaPoista

Scream for me!